Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya şoklardayım resmen yaşlı başlı deriz birde ummayız böylelerinden yaa millet iyice sapıttı yaaa
Allah korumuş sizi.nasıl yaparlar bu sahtekarlıkları anlamıyorum.Allah ıslah etsin.
vay anaasını yaa
elinde tesbih başında başörtü ama ahlak yok..
O da işin maskesidir bencelmaz:
Tanımadığım kimseye hayatta açmam kapımı ,bu yazılanlar da iyice destekledi yaptığımı:umursamaz:
Kimseye güvenmeden yaşayıp gitme devri artıkmafoldumben
benimde başıma buna benzer bi olay gelmişti.
bundan 2 sene evvel hamileyim . eyüpte eşimle geziyoruz. bi çocuk yanaştı yanımıza. abi kardeşlerim evde aç şurdaki marketten bi makran alda pişirelim yiyelim dedi. para istemeyince direk iyi madem dedik. girdik markete bende duygusalım zaten eşimle bakıştık başladık doldurmaya sepeti, işte azmi ihtiyaçalr yağ süt peynir, un, çocuklar var diyede sevinsinler diyede çikolata falan doldurduk sepeti verdik eline gel bide yicek bişey ısmarlayaım dedik karnını doyurduk. abi bide tüp parası dedi . hadi onuda verdik. gönderdik. ordan direkt eve gitcektik bişey aklıma geldi benim geri döndüm. bi baktım çocuk bu sefer başka birnin yanında gene aynı markete giriyor. gene bizim gibi acıma duygusu olan birinin duyguları sömürülmüş, gideyim şimdi ne aldırıyosun diye sorayım dedim. eşim çevirdi yavrumuzun başına gözüne sadaka olsun dedi. boşver dedi. döndük .
ben ençok allahın altına saklanan ve bu tür duygularımızı sömürenlere kızıyorum
gerçekten zaman çok kötü allah hepimizi kötü insanlardan korusun
tÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU NE İNSANLAR VARYA ALLAH KARŞILAŞTIRMASIN BÖYLE İNSANLARLA