• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendine komşu süsü veren Yaşlı kadın

değerlerini, inançlarını yitiren insandan istisnasız herşey beklenir..
epey oluyor eşimle yolda yürüyoruz, aynen bahsettiğiniz gibi nur yüzlü beyaz tülbentli temiz giyimli bir hanımefendi yanımıza yaklaştı, yavrum hastaneden henüz çıktım evim bir saatlik mesafede, ilçede oturuyorum, işte 3 - 4 sene evvel 50 lira yol parasına ihtiyacım var kusura bakmayın evime gidemiyorum özür dileyerek Allah rızası için verir misiniz dedi.. baktım kadın hakikatten mahzun, çaresiz. dedim eşime dua eder zavallı kadın para böyle şeyler için de kazanılıyor, hanımı selametledik evine..
a - a.. çok değil bir hafta kadar sonra aynı kadın başka bir yolda karşıma çıkıp aynı sözleri söyleyip 20 lira istemez mi! ..
nasıl üzüldüm.. şaşırdım..
hiçbirşey demeden Allah ıslah etsin deyip devam ettim yoluma..

neler oluyor bu dünyada:umursamaz:

O da işin maskesidir bence:olmaz:
Tanımadığım kimseye hayatta açmam kapımı ,bu yazılanlar da iyice destekledi yaptığımı:umursamaz:
Kimseye güvenmeden yaşayıp gitme devri artıkmafoldumben

a.sçok haklısın canım ama kurunun yanında yaş da yanıyor iştesenağlama
yeni taşındığın bir yerde komşular hoşgeldine gelmezlerse insan komşuluk ölmüş kimse kimsenin kapısını çalmıyor der bu defa çalınca açmazsan ayrı bir dert ne biçim insanlar apartmana hoşgeldiniz güle güle oturun demek için kapıyı çaldım açmadılar derler:1shok:
yani anlayacağınız aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık:teselli:
aynı apartmanda oturduğun komşunu da tanımak zorundasın (en azında güvenliğin açısında)nasıl insanlarla bir arada olduğunu bilmen lazım kapıyı açmazsan bu mümkün olmaz :1shok:yani hepimiz allaha emanetiz bir yerde birazda uyanık olmak zorundayız
komşuyum diyene kapıyı mecbur açacağız ama tedbiri de elde bırakmayacağızvereliniortak

benimde başıma buna benzer bi olay gelmişti.
bundan 2 sene evvel hamileyim . eyüpte eşimle geziyoruz. bi çocuk yanaştı yanımıza. abi kardeşlerim evde aç şurdaki marketten bi makran alda pişirelim yiyelim dedi. para istemeyince direk iyi madem dedik. girdik markete bende duygusalım zaten eşimle bakıştık başladık doldurmaya sepeti, işte azmi ihtiyaçalr yağ süt peynir, un, çocuklar var diyede sevinsinler diyede çikolata falan doldurduk sepeti verdik eline gel bide yicek bişey ısmarlayaım dedik karnını doyurduk. abi bide tüp parası dedi . hadi onuda verdik. gönderdik. ordan direkt eve gitcektik bişey aklıma geldi benim geri döndüm. bi baktım çocuk bu sefer başka birnin yanında gene aynı markete giriyor. gene bizim gibi acıma duygusu olan birinin duyguları sömürülmüş, gideyim şimdi ne aldırıyosun diye sorayım dedim. eşim çevirdi yavrumuzun başına gözüne sadaka olsun dedi. boşver dedi. döndük .

ben ençok allahın altına saklanan ve bu tür duygularımızı sömürenlere kızıyorum

benimde başıma buna benzer bi olay gelmişti.
bundan 2 sene evvel hamileyim . eyüpte eşimle geziyoruz. bi çocuk yanaştı yanımıza. abi kardeşlerim evde aç şurdaki marketten bi makran alda pişirelim yiyelim dedi. para istemeyince direk iyi madem dedik. girdik markete bende duygusalım zaten eşimle bakıştık başladık doldurmaya sepeti, işte azmi ihtiyaçalr yağ süt peynir, un, çocuklar var diyede sevinsinler diyede çikolata falan doldurduk sepeti verdik eline gel bide yicek bişey ısmarlayaım dedik karnını doyurduk. abi bide tüp parası dedi . hadi onuda verdik. gönderdik. ordan direkt eve gitcektik bişey aklıma geldi benim geri döndüm. bi baktım çocuk bu sefer başka birnin yanında gene aynı markete giriyor. gene bizim gibi acıma duygusu olan birinin duyguları sömürülmüş, gideyim şimdi ne aldırıyosun diye sorayım dedim. eşim çevirdi yavrumuzun başına gözüne sadaka olsun dedi. boşver dedi. döndük .

ben ençok allahın altına saklanan ve bu tür duygularımızı sömürenlere kızıyorum

:1shok: . :1shok: . :1shok:İşte...buyrun:çok üzgünüm: . :çok üzgünüm: . :çok üzgünüm:

Back