- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
sağlam bir irade ile verilir yasenin kilon iyiymiş ya bende 2 ayda 8 kilo verdim 2.5 ayda 10 kilo daha vermek 48 e inmek istiyorum .Ben çok kilomu göstermiyorum ama vermek zorundayım :)
Asena hilal 48 sanki çok az değil mi? Bari 52 olsaydınsenin kilon iyiymiş ya bende 2 ayda 8 kilo verdim 2.5 ayda 10 kilo daha vermek 48 e inmek istiyorum .Ben çok kilomu göstermiyorum ama vermek zorundayım :)
erkekler için görsellik önemli şimdi olmasa evlendiğinizde birilerine bakarsa kırılırsınız
ruhlar alemi değil çünkü burası dış görünüş de önemli yaş ilerledikçe kilolar da artar ayaklara yük biner sağlık açısından kalıcı olursa o kilolar vay halinize
Bence bir sinyal olabilir çünkü ben de alınganlık yaptım der geçerdim bir gün ciddi bir uyarı aldım kilomla ilgili şu an 66 dan 58 e düştüm bana 10 kilo daha vermen lazım diyor düşünün artık ne kadar zayıf sevdiklerini :)
kalp önemli ama sadece sevdiği için değil bir kadın olarak beğendiği içinde benmle olmasını tercih ederim
Canım kusura bakma da erkekler zayıf kadın seviyor neden zayifamiyorsun o seni tamam balık halinle de seviyor olabilir ama sen de onun için biraz caba versen olmaz mi kilo vermek imkânsız birşey değil ben iki ayda 17 kilo verdimDaha önce konu acmistim tombullugumla ilgili.sevdicek önemli olan kalbin kilo verilmeyecek bir şey deil derdi.bugun yine boş boş geçti dedim o da dedi ki canım evde falan hareket yapmaya çalış KENDINE BAK hasta olacaksın. Şimdi ne demek bu.ben mi alınganlık yapıyorum yoksa sinyal mi?
Aynen öyle.Ben hiç kendimi beğenmiyorum şahsen.İsterseniz dünyanın en güzel yüzüne sahip olun,fizik olmadıktan sonra olmuyorrrAynen daha biz kendimizi beğenmiyor giydiklerimizi yakıştıramıyoruz bide karşı tarafdan ilgi bekliyoruz bal gibide biliyoruz kilonun yakışmadığını biride birşey dedimi aman ne tripler dün parkda gördüm iki küçük bebeği var bayanın daha yeni doğurmuş sayılır tığ gibi içim gitti sırfffff bu yüzden 6 ay eğitimime ara vericem bayramdan sonra kendime bakıcam yeeeeeterrrr diyeee bağırasımmmm varrrr bu kilolardan herkes ideal kilosunda olmalı saglık için şart başka yolu yok
erkekler için görsellik önemli şimdi olmasa evlendiğinizde birilerine bakarsa kırılırsınız
ruhlar alemi değil çünkü burası dış görünüş de önemli yaş ilerledikçe kilolar da artar ayaklara yük biner sağlık açısından kalıcı olursa o kilolar vay halinize
Bence bir sinyal olabilir çünkü ben de alınganlık yaptım der geçerdim bir gün ciddi bir uyarı aldım kilomla ilgili şu an 66 dan 58 e düştüm bana 10 kilo daha vermen lazım diyor düşünün artık ne kadar zayıf sevdiklerini :)
kalp önemli ama sadece sevdiği için değil bir kadın olarak beğendiği içinde benmle olmasını tercih ederim
Hayatım boyunca hep zayıf bir insan oldum. Eşim beni hiç şişman görmedi. Yani kilo konusunda bir yaram yok buna rağmen sevgilinizin tavrını yanlış buldum. Erkekler kiloya takık demişsiniz de erkeklerin geneli sizin sevgiliniz gibi değil. Erkeklerin geneli aşırı kilo istemezler evet, ama sizin sevgiliniz gibi 48 kilo, 34 beden olacaksınız diye de diretmezler.
Sizin sevgiliniz aşırı takıntılı.
Eee peki zayıf olup da yıllar geçtikçe kırışıklık, sarkma olduğunda ya da çocukdoğurup çatlak olduğunda ne yapacak? O zaman da estetik mi yaptırsın? Ne de olsa burası ruhlar alemi değil?
Ya da adam kendinden daha güzel biriyle aldattığında burası ruhlar alemi değil, sadakat beklemenin lüzumu yok kadın benden daha güzelmiş mi desin?
Sağlığın için kilo ver demelisiniz ve kendiniz de öyle yapmalısınız. Yarın öbür gün gelip burada beni aldattı diye konu açacağınız adamlar için değil...
Eee peki zayıf olup da yıllar geçtikçe kırışıklık, sarkma olduğunda ya da çocukdoğurup çatlak olduğunda ne yapacak? O zaman da estetik mi yaptırsın? Ne de olsa burası ruhlar alemi değil?
Ya da adam kendinden daha güzel biriyle aldattığında burası ruhlar alemi değil, sadakat beklemenin lüzumu yok kadın benden daha güzelmiş mi desin?
Sağlığın için kilo ver demelisiniz ve kendiniz de öyle yapmalısınız. Yarın öbür gün gelip burada beni aldattı diye konu açacağınız adamlar için değil...
Asena hilal 48 sanki çok az değil mi? Bari 52 olsaydın
sağlam bir irade ile verilir ya
ben bugün aşırıya kaçtıysam yarın dengelicem diyorum yok. üst üste hamur işlerini götürdüm bilmiyorum ne olacak ya da düzenli bi spora baslamam lazım
beni aldatmaması için de bakımımı kilomu korurum
yani adam aldatmadan önce sinyalleri anlamalısın
Aldatılmamak için bu kadar uğraşamam.. Eğer ben kilo aldım diye aldatacak bir adamsa, zaten onun için kılımı kıpırdatmam. Boşarım, ondan sonra veririm kilomu. O da kedinin ciğere baktığı gibi bakakalır sonra...
Aldatma sinyali aldığım adamla da devam etmem. Dünyada erkek kalmamış gibi, elimden kaçırırım diye bu kadar dert etmeyin. Sevdiğim için yaparım da demeyin. Zira sevginin aşkın da bi sınırı var. Gururun başladığı yerde biter!
Kalp güzelliği kadar dış güzellikte önemli. Bu benim fikrim.
İleride evleneceksin hayalini kurduğun gelinliğe belki giremeyeceksin. Hamile kalacaksın, 10 20 kilo alacaksın. Şuan kilo veremiyorken ozaman daha da işin zorlaşacak. Nefese alıp vermelerin değişecek. 10dk'lık yolu 30dk gideceksin. vs. vs. vs.
Bunları sana söylüyorum ama bende kiloluyum 1,70 boyum 75 kiloyum. 1 yıllık evliyim ve 66 kiloyla evlendim. Ve çevremde devamlı olarak gördüğüm ise evlendikten sonra ne hikmetse kilo alınıyor.
Sevdiceğin sana hem görsellik hemde sağlık açısından kendine bakmanı söylemiş.
Bence bu tarz şeylerde alınganlık yapma, kendini biliyorsun sonuçta ve çevrenden bu tarz şeyler duyduğunda alınganlık yapmak yerine kulak ver ve herşeyden önce kendin ve sağlığın için birşeylerin çabasını göstermelisin.