Kendine bak!

Buna ne desen yeridir derken??

Valla gercekler acidir.kilo hickimseye yakismaz..kilo vermeniz sizin faydaniza....ben evlendikten sonra tam 10 kilo aldim....oyle rahatsiz hissettimki kendimi mutlu degildim.azmettim simdi eski kiloma gelmeme cok az kaldi.8 kilo verdim.
Calismadigim halde evde spor yaptim yuruyus yaptim...
Alinmaniza gerek yok.herkes karsisindaki insanin bakimli olmasini ister

senin kilon iyiymiş ya bende 2 ayda 8 kilo verdim 2.5 ayda 10 kilo daha vermek 48 e inmek istiyorum .Ben çok kilomu göstermiyorum ama vermek zorundayım :)

Çok fazla alınmışsınız. Size bakımsız dememiş ki, hareket yap evde, kendine bak, hasta olacaksın. Şu cümleyi bütün okuyunca hiç alınacak bir şey çıkmıyor.
Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama özellikle masa başı işte çalışıyorsanız çok hareketsiziz, bu bir gerçek.

Alınılacak bir şey mi değil mi bilemem , bu kişinin kendini kilolu bulup bulmayışıyla alakalı bence. Eğer kilolu olduğunuzu düşünüp kilolarınızdan rahatsız oluyorsanız bir de aynı şeyi sevgilinizden duymak alınmanıza sebep olmuş olabilir. Yok yahu iyi benim kilom , niye böyle bir şey dedi ki diyorsanız buyrun yüzü orada sorun kendisine. Demek ki kilolusunuz , kilolu oluşunuzdan rahatsız olmuşsa sevgiliniz ya zayıflayın ya da ben böyleyim deyin yani yapacak başka ne var ki ?

Çok kaba olacak canım ve özür dileyerek yazıyorum. Yarası olan gocunur

Canim haklisin, saglik icin de fiziksel gorunum icin de insan yedigine ictigine sporuna dikkat etse cok iyi olur. Ama kimseye de bunlari yapmiyor diye bisey deme hakkimiz yok. Anladigim kadariyla sen sadece kendi kilonu degil herkesin dis goruntusunu takinti yapmissin. Her insan tercihlerini yasar, kilolu diye fistikli cikolata yemesini elestirmek cok yanlis olur. Mental saglik da cok onemli, lutfen sen de bu takintindan kurtulmaya calis. Her insani oldugu gibi kabul etmek, saygu duymak en dogrusu...

Gençlerin Beslenme alışkanlıkları kötü diye örnek vermiş

Sabahın 8 inde kola ve çikolata sağlıksız yaşanıyor demiş bence takıntı vs bunun neresinde

ohoo buda neki. benimki bana tombul sisko tombisim dombili baykus sayarda sayar
ve surekli der kilo vermen lazim die, vermem icinde tesvik eder, bende alinmiyorum, aksine hak veriyorum cunku kilonun sonu hicbizaman iyilik olmaz. hernekadar 'ben kiloluyum ama mutluyum' diyenler olsada, kilo zatn mutlu yada mutsuz olmak icin verilmez, saglikli olmak icin verilir, saglam kafada saglam vucutta olur, bedeniniz zinde olucan kafaniz, kafaniz zinde oluncada ruhunuz zinde olur. ben kilonun vahim sonunu cevremde tecrubeleyenlerdenim, o yuzden hak veriyorum cancagizimin kilo vermem konusundaki istegine ki cokda kilolu degilim ama onceden bukdar degildim ve boyumda kisa olunca iyice belli oluyo. allahtan bu aralar veremiyosamda daha fazla almiyorum sabitledim insallah vericem, sizede tavsiye ederim. snu gonul rahatligiyla soyleyebilirimki kilo diger butun hastaliklara yol acan en buyuk etken, kilodan bagimsiz gelisen hastaliklarinda tedavisinde en buyuk engel. en guzeli 50li-60li kilolarda olmak zannimca, insallah olacam

Gençlerin Beslenme alışkanlıkları kötü diye örnek vermiş

Sabahın 8 inde kola ve çikolata sağlıksız yaşanıyor demiş bence takıntı vs bunun neresinde

"Buna ne desen yeridir" demek ne demek?

1. Bu kelimesi ile direk kucumsenmis.

2. Zaten bu kelimesine gerek yok direk her lafa her hakarete müstahak denmis ezilmiş geçilmiş.

Bu cümleyi söyleyen kişi belki dünyanın en iyi insanidir ama kesinlikle ayıp etmiş. Sizde Bu cümleyi haklı buluyorsanız sizde ayıp ediyorsunuz.

Benim de fazla kilom var,yok olmuyor valla,insan zayıf olmalı bence,daha doğrusu ideal kilosunda olmalı.Toplum tarafından da zorluk çekiyorsunuz ,kendinizi de beğenmiyorsunuz.(Bakınız şekil aa,yani ben )
Aynen daha biz kendimizi beğenmiyor giydiklerimizi yakıştıramıyoruz bide karşı tarafdan ilgi bekliyoruz bal gibide biliyoruz kilonun yakışmadığını biride birşey dedimi aman ne tripler dün parkda gördüm iki küçük bebeği var bayanın daha yeni doğurmuş sayılır tığ gibi içim gitti sırfffff bu yüzden 6 ay eğitimime ara vericem bayramdan sonra kendime bakıcam yeeeeeterrrr diyeee bağırasımmmm varrrr bu kilolardan herkes ideal kilosunda olmalı saglık için şart başka yolu yok

Cümlesi hatalı olabilir ama takıntılısın diye yaftalanacak boyutta değil bence

Zaten kilolu olduğu halde hatalı besleniyor bunu örneklemiş kişiler kendi sağlığını düşünmüyor demiş gibi geldi bana

Bir de buraya yazarken konuşur gibi yazdığımız için tam anlatamıyoruz ki

Oncelikle günaydın :)

Takıntılı diye ben söylemedim ama yine de insanların beslenme alışkanlıkları yüzünden birini küçümsemek bana çok ama çok yanlış geldi. O yüzden takıldım bu cümleye..

Bende kilolu biriyim, ben de Zayıflamak istiyorum. Burda kilo verme konusunda yazan arkadaşlar çok haklılar. Ama küçümsemek olmaz, sizde bana hak veriyorsunuz bu konuda bence :)

Kalp güzelliği kadar dış güzellikte önemli. Bu benim fikrim.

İleride evleneceksin hayalini kurduğun gelinliğe belki giremeyeceksin. Hamile kalacaksın, 10 20 kilo alacaksın. Şuan kilo veremiyorken ozaman daha da işin zorlaşacak. Nefese alıp vermelerin değişecek. 10dk'lık yolu 30dk gideceksin. vs. vs. vs.

Bunları sana söylüyorum ama bende kiloluyum 1,70 boyum 75 kiloyum. 1 yıllık evliyim ve 66 kiloyla evlendim. Ve çevremde devamlı olarak gördüğüm ise evlendikten sonra ne hikmetse kilo alınıyor.

Sevdiceğin sana hem görsellik hemde sağlık açısından kendine bakmanı söylemiş.

Bence bu tarz şeylerde alınganlık yapma, kendini biliyorsun sonuçta ve çevrenden bu tarz şeyler duyduğunda alınganlık yapmak yerine kulak ver ve herşeyden önce kendin ve sağlığın için birşeylerin çabasını göstermelisin.

valla ben de balık etliyim
benimde sözlüm bana hiç farketmez BAK KENDİNE ye yemeğini aşkım diyor,
ben bugüne kadar bak kendine derken iyice ye yemeğini aç kalma diyor diye düşündüm..
ne sinyali kızım erkekler anlamaz sinyalden mesajdan o kadar basmıyor kafaları
yaşasın tombik olmakkk
şaka şaka yaz da gelmiyor zaten hala diyete başlamak için geç değil

Kilo hiç hoş birşey değil ( Bende de var biraz yanlış anlamayın )
Vermeniz sağlığınız açısından daha iyi olur. Sevdikleriniz sizin için söylüyorlar.
Onlar ses çıkartmıyor diye saldım çayıra mevlam kayıra muhabbeti yapmayın.
Yani 1 kilo vermek kolaydır ama atıyorum 20 kilo vermek zordur.
Kendinize dikkat etmezseniz zor olandan başlamak zorunda kalabilirsiniz

kilo gerçekten hastalık yapıyor. Yaşandı onaylandı. 3 ayda 20 kilo verildi. Şu an çok iyiyim. Şimdi gene hamileyim gene gidecek o kilolar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…