Boyle seyleri dert edeceginize zayiflamaya calissaniz bunun sonu yok yani hastaligi var hamileligi var. Insanin kendi bedenine saygi duymasi gerekiyor. Zayifladikca sizde kendinizi cok iyi hissedeceksiniz emin olun.Daha önce konu acmistim tombullugumla ilgili.sevdicek önemli olan kalbin kilo verilmeyecek bir şey deil derdi.bugun yine boş boş geçti dedim o da dedi ki canım evde falan hareket yapmaya çalış KENDINE BAK hasta olacaksın. Şimdi ne demek bu.ben mi alınganlık yapıyorum yoksa sinyal mi?
erkekler için görsellik önemli şimdi olmasa evlendiğinizde birilerine bakarsa kırılırsınız
ruhlar alemi değil çünkü burası dış görünüş de önemli yaş ilerledikçe kilolar da artar ayaklara yük biner sağlık açısından kalıcı olursa o kilolar vay halinize
Bence bir sinyal olabilir çünkü ben de alınganlık yaptım der geçerdim bir gün ciddi bir uyarı aldım kilomla ilgili şu an 66 dan 58 e düştüm bana 10 kilo daha vermen lazım diyor düşünün artık ne kadar zayıf sevdiklerini :)
kalp önemli ama sadece sevdiği için değil bir kadın olarak beğendiği içinde benmle olmasını tercih ederim
ne sinyali yawDaha önce konu acmistim tombullugumla ilgili.sevdicek önemli olan kalbin kilo verilmeyecek bir şey deil derdi.bugun yine boş boş geçti dedim o da dedi ki canım evde falan hareket yapmaya çalış KENDINE BAK hasta olacaksın. Şimdi ne demek bu.ben mi alınganlık yapıyorum yoksa sinyal mi?
çok tuhaflar ya
benim erkek arkadaşım da çok zayıfsın diyo halbuki öyle tahta gibi falan da değilim boyuma göre normalim ama ne istiyo bunlar bizden
keşke benim sevgilimde öyle olsa ben de kilolu değilim 1.62 boy 66 kilo iken onun ısrarıyla 2 ayda 58 e düştüm şimdi de 48 e kadar düşücem seneye yazın evlenicez çocuk falan olursa napıcam bilemiyorum :)
Benim sevgilim sporcu kend, de tahta gibi hala kilo vermeye çalışıyor " ben kadınlarda bir gr yağ sevmem " diyor annesine bile kilo ver çok iticisin falan diyormuş . takıntılı birisi ne istiyorlr anlamıyorum .
benim bir ark. ıma sevgilisi sırt kemiklerin çok hoş diyor muş birisi de kilo al diyormuş benimki iskelet seviyor sanırım :)
ne yapcaz bilemiyorum