- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
sizce konu sahibinin sevgilisi aldatma sinyali mi vermiş "kendine bak hareket et " demiş bunu dedi diye yada ben 1.60 boyunda 80 kilo iken bana sağlıksız bir kilodasın dedi diye de bırakmam yani konu sahibine dediğim gibi sağlılı kiloya inerim sonra hiiçç takmam bir bayanında yazdıgı 58 kiloyumdur sağlıklıyımdır hiiç der etmem ve sizin gibi düşünürüm. ama obezite sınırında kilolarımla da mutlu olamam bunu bana söyledi diye de gurur yapıp belki bana hayatımın en güzel yıllarını yaşatacak adamı da boşamam yani gerçi evli de değilim :)
haksızsam kabul eder çözerim sizin yaptıgınız bencillik olur bence aldatılmamak için değil ama kendimiz için kiloları verirsek kimsenin söylediğini yanlış da anlamayız yaramız olmaz gocunmayız
Gocunacak durumda değilim çok şükür. Ayrıca erkek delisi olmadığım, aldatılma korkusu yaşamadığım için de şükrediyorum tekrar.
Başta ruhlar aleminden bahsedip, aldatılmamak için yapıyorum deyip sonra da sağlığa bağlamanızı da tebrik ederim ayrıca. Lafı çevirmeyî başarmışsınız.
Kilo verme konusunda tavsiyelerinizi dinledik. Peki boy kısalığı ve şaşılık için ne yapabilirsiniz?