Kendine bak!

irmak777 tatlım yazdığım yorum konundan daha fazla ilgi gördüğü için senden hem cinslerim ve kendime saygım adına özür diyorum tatlım.Kadınlar klübüne ulaştım ve kendileriyle de görüşme sağladım.

erkekler için görsellik önemli şimdi olmasa evlendiğinizde birilerine bakarsa kırılırsınız
ruhlar alemi değil çünkü burası dış görünüş de önemli yaş ilerledikçe kilolar da artar ayaklara yük biner sağlık açısından kalıcı olursa o kilolar vay halinize
Bence bir sinyal olabilir çünkü ben de alınganlık yaptım der geçerdim bir gün ciddi bir uyarı aldım kilomla ilgili şu an 66 dan 58 e düştüm bana 10 kilo daha vermen lazım diyor düşünün artık ne kadar zayıf sevdiklerini :)
kalp önemli ama sadece sevdiği için değil bir kadın olarak beğendiği içinde benmle olmasını tercih ederim

ayrıca bu yorumuma ek olarak tatlım sen tombul halinle mutluysan kendini kadın gibi hissediyorsan sakın hiç kimsenin bu mutluluğu bozmasına izin verme ama sen tombul halinden memnun değilsen hemen harekete geçmeni ruh ve vücut sağlıgın için gerekli bence tatlım. özelden de yazışabiliriz . sevdiceğinle mutluluklar tatlım

K.İ.B.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…