- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
Yapıyor malesef. Ben hiç küpe ve kolye takamam mesela.Altının alerji yaptığına emin misiniz
kadın gayet ablaca iyi niyetli akıl vermiş neden hödükmüş saygınızı koruyun tanımadığınız anneniz yaşındaki kadınaBir şey söylemenin bin bir tane yolu var. Kusura bakma ama komşun hödükmüş resmen.İyi kalpli diyorsun. İyi kalpli hödük.
ben de kotondan 54 tl ye aldım valla güle güle giyin ayakkabı çanta iyi markalardan olursa giyim ucuz da olsa saç baş ta düzgünse o kadın şıktırYa biraz da bu hayat tarzı aslında, çok kendini kasarak zorlayarak olmaz. Kendine özen gösteren her an gösterir. Annemden gideceğim gene, defalarca makyaj malzemesi, parfüm, kıyafet, takı alırım ama çoğunu kullanmaz, sonra gider birisi bir şey der ay suratın kırışmış diye o hırsla gider binlerce liraya kozmetik alır.
Yani ben seviyorum mesela kendime özen göstermeyi, gecelikten pijamaya ev iş kıyafeti hepsini özenle seçiyorum, kimse için değil kendim için kendim istediğim için...
Ha bu arada çoğu şeyimi uyguna alırım, geçen bir kaban aldım mesela 40 tl...
Konunuzu tebessümle okudum sizi çok iyi anlıyorum.teyzeyede kızmadım,dost acı soylermisya teyze iyiliğin için demiş diye düşünüyorum.size şunu söyleyebilirim ben daha önce farklı bir semtte oturuyordum daha İstanbul'un yerlilerinin olduğu bir muhitti.orada benim bu durum hiç dikkatimi çekmedi komşular bile birbirine giderken çok süslü olmasa bile temiz ütülü sade hoş kıyafetlerini giyiyorlar di.yazma takiyorlarsa iğne oyalı ve inanın tertemiz parfüm kokulumu desem mis gibi giyiniyorlardi.bence bu görgüdur.suan taşındığım yerdeyse inanın mevlüt tarzı organize şeylerde bile basma etek uyumsuz yazma takip geliyorlar.maddi durumla alakalı bı durum değil bana kalırsa bunun adı görgüsüzlük.ozensizlik.bence dikkat edilmeli.konu komşuya zaten catkapi gitme catkapi bile yapsan özenli olmanızı tavsiye ederimBen giydigimi soyleyeyim etek üstüne boğazli badi üstüne yazma ama eski ve renkleri de soluk olduğu için mi göze batıyor yoksa başka şeyler mi giymeliyim . Tunik tarzı daha mi güzel gösterir ya aklım şaştı nasıl giyinecegimi bilmiyorum
nikel alerji yapıyor rodyum kaplama ya da hakiki çelik takı alerji yapmazSu takı alerjisu bende de var malesef ama sahte olanlara...
Eakiden ceait cesit kupe takardim simdi ne mumkun anca uzaktan bakiyorum...
Bunun bir aciklamasi ve bir yolu olmalı bence :)
eşarbınız renkliyse gömlek yada bluzunuz sade tek renk olsun.bluz yada gömlek desenli çiçekli falansa eşarp kesinlikle tek renk sade renk olmalı.spor ayakkabıyı bile siyah ya da krem tonlarında alın eğer 1 tane almaya bütçeniz varsa.Eteklerim sıkıntılı malesef yaşlı etekleri gibi genç tarz eteklerden almam gerek . Esimde biraz önce aradı o da çok üzüldü ben aglayınca sana daha çok para vereyim kendine harca aylık dedi. O da beni bu kadar düşünüyor sağolsun.
Sizlerle konuşmak iyi geldi en azından gereksiz bir alışveriş yapmamış olacam .
Güzel tavsiyelerde bulunuyorsunuz Allah razı olsun
ben de kotondan 54 tl ye aldım valla güle güle giyin ayakkabı çanta iyi markalardan olursa giyim ucuz da olsa saç baş ta düzgünse o kadın şıktır