- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
ya atanamayan öğretmenmişsiniz eski konunuza bakınca gördüm.Ben sizi daha eğitimsiz sanıp ona göre yazdıklarımı basitleştirmeye çalışmıştımKızlar internet sitesinden sipariş verdim iki tunik bir etek sizin de tavsiyeleriniz üzerine bana foto atan kişilerin fotolarindaki gibi kıyafetler . Çok heyecanlandim. Artık her ay bunu yapicam havalardan dolayı bebeğim de hasta olunca pek dışarı çıkamıyorum . Bebeğim iyilessin onu için de bir şeyler alicam babası bu ay güzel şeyler almış oğluna .
Altındır, fakat has altın değildir. Cildiniz çok hassas olduğu için tepki vermesi normal. İçine nikel karıştırılmıştır.Acaba altın küpem sahte mi düşüncesini verdiniz bana .eşim hediye aldı altın yani ama alerji yapıyor kuyumcuya mi götürüp sorsam
Atanamayan edebiyat öğretmeniya atanamayan öğretmenmişsiniz eski konunuza bakınca gördüm.Ben sizi daha eğitimsiz sanıp ona göre yazdıklarımı basitleştirmeye çalışmıştımözürlerimi kabul et.umarım atanırsın en kısa zamanda
O konularda dikkat ediyorum canim sağol yine hatirlattigin içinBirde söylemeden edemiycem bayanlar arasında istediğinizi giyin ama.dışarı çıkarken dış kıyafet pardesu vücut hatları belli olmayan kot olabilir üstünde cırtlak olmayan pastel tonda şal.altına spor ayakkabı oh Miss.tabi sizin seçiminizi ama moda diye tesetturun anlamını unutmaya başladık malesef
çocuk olduktan sonra ben de işi bıraktım .siz çocuk biraz buyuyunce uygun iş bulmaya bakın kreş yaşına gelince yani.eğer hiç çalışmazsanız eğitiminiz körelir siz körelirsiniz zamanla kendinizi ilkokul mezunu ev hanımı hisseder bunalıma girersiniz.umarım herşey gönlünüzce olurAtanamayan edebiyat öğretmeni
Artık da atanmak istemiyorum zaten çalışmak hayal oldu öyle de kaldı...
almiyorsun ama etrafa para saciyorsun . ( doğum günü , düğün , mevlüt, davetler , yeni ev görme)
Bu tür hediyelerden bahsediyor.
Insanları düşündüğün kadar kendini dusunmuyorsun enayi yerine koyarlar seni herkes sana veriyor mu ?
3 cift altin kupem var, once degil altin, imirasyonlar bile etkilemezdi.Gerçek altın ve gerçek gümüşten tasarlanan takıların, sağlıklı metaller içermesinden dolayı alerjik reaksiyon göstermediği söylenir. Fakat imitasyon (sahte) takılar alerjiye sebebiyet verir. Çünkü ciltte alerjiye neden olan metallerin başında nikel gelmektedir ve tüm imitasyon takılarda nikel kullanılmaktadır.Dolayısıyla ciltte alerji yapabilecek takılar, imitasyon ve sahte kaplama içeren takılardır
Nur_4646 gerçek altın kullana bilirsin illa takı takmak istiyorsan.
Şeffaf oje sür diyorlar acaba altına da sursek olur mu ?3 cift altin kupem var, once degil altin, imirasyonlar bile etkilemezdi.
Simdi o altin kupeleri de taksam kulak deliklerim yara oluyor.
Bunu anlayamiyorum ben de oysaki altin etkilememeli
Konunuzu tebessümle okudum sizi çok iyi anlıyorum.teyzeyede kızmadım,dost acı soylermisya teyze iyiliğin için demiş diye düşünüyorum.size şunu söyleyebilirim ben daha önce farklı bir semtte oturuyordum daha İstanbul'un yerlilerinin olduğu bir muhitti.orada benim bu durum hiç dikkatimi çekmedi komşular bile birbirine giderken çok süslü olmasa bile temiz ütülü sade hoş kıyafetlerini giyiyorlar di.yazma takiyorlarsa iğne oyalı ve inanın tertemiz parfüm kokulumu desem mis gibi giyiniyorlardi.bence bu görgüdur.suan taşındığım yerdeyse inanın mevlüt tarzı organize şeylerde bile basma etek uyumsuz yazma takip geliyorlar.maddi durumla alakalı bı durum değil bana kalırsa bunun adı görgüsüzlük.ozensizlik.bence dikkat edilmeli.konu komşuya zaten catkapi gitme catkapi bile yapsan özenli olmanızı tavsiye ederim