kendine ve bebeğine hiç bir şey almiyorsun ama etrafa para saciyorsun . ( doğum günü , düğün , mevlüt, davetler , yeni ev görme)
Evet kasiniyor sonra yara oluyor 1 saat taksim bile küpe bileklikAltının alerji yaptığına emin misiniz
Bekarken hep gümüş taktim çeşit çeşit evlenince altın takmaya başladım ama kaşıntı olunca bıraktım sahte bekarken de alerji yapıyordu şimdi hepsi yapıyorSelamlar
Şimdi kadın tamamen senin iyiliğin için söylemiş.
Herkese hediyeler alıp kendine bakmamak neden?
Çalışmıyorsun sanırım.
Her ay kendine bi pantolon bi bluz veya işte mevsimine göre kazak alabilirsin mesela. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama avmlerin indirimlerini hep takip et mesela veya trendyol gibi sitelerde çok güzel çok uygun fiyatlı kıyafetler oluyor.
Araba almak nerede üstüne bir bluz almak nerede?
Eşine de söyle yıllardır hiç bişey almadım kendime ve çok bunaldım bu durumdan de aylık atıyorum 100 tl ayır sadece kendine harca.
Alerji konusunu çok bilmiyorum ama psikolojik olmadığına emin misin? Yani gümüşe benim de alerjim var ama altına yok mesela ... Bir doktora da görünebilirsin .
Konu sadece takı değil zaten komşum da takı dan bahsetmedi hiç. O tamamen kiyafetime yönelik eleştiri yaptı . Takı takmak isteyen ama takamayan benim .İlla takı altın mı takmanız gerekiyor? Güzel temiz özenli kıyafetler giyin yeterli.
Çok dramatik yazılmış ama hiç dramatik olmayan bir konu.
O sözü bende duydum doğru olanı söylediniz.Komşuyu ben bile sevdim şuradan, ne güzel eleştirmiş yüzünüze karşı.
Sorunu biliyorsunuz, yavaş yavaş çözersiniz bence, şöyle bir kombin alın önce, sonra yavaş yavaş değiştirirsiniz gardrobu, ben de eskileri atmaya hiç kıyamam, giymeye devam ederim. Ama yılda bir iki yeni kombin almak gerekiyor sanırım.
Çocuk konusunda ise katılmıyorum, çocuğun giydiği haram yediği helal (böyle miydi sözün orjinali?) denir ya, o konuyu abartmayı doğru bulmuyorum. Benim sıpaların birer pantolonları oldu hep kreşe başlayana kadar, ondan fazlası hep eşofman stil.
Takılara şeffaf oje sürüp takmayı deneyin o zamanEvet kasiniyor sonra yara oluyor 1 saat taksim bile küpe bileklik
Sadece suslenmek değil giyinmesini de bilmiyorum ne bulursam onu giyiyorumTövbe ya okurken bişe olmuş sandım. Allah başka dert vermesin. Süslenemiyorum yardım edin diye konu açılacağını tahmin etmemiştim
Günlük neler giyiniyorsunuz siz mesela komşuya pazara ya da markete giderkenArkadaşım şimdi kıytırık bir mağazaya bile gitsen sana kombin yapıp veriyorlar. Çıkın alışverişe. Kolyeyi de elbise üstüne takarsınız. Herkes takı takacak diye bir kaide yok. Alerji yapıyorsa takmazsınız olur biter.
Bizden ne konuda yardım istediğinizi anlamadım?