- 18 Ekim 2018
- 48
- 7
- 35
- Konu Sahibi Akdeniz_rose07
Ya kızlar şimdi kendinden yaşça küçük erkeklere, genç delikanlılara ilgi duyan kadınlara karşı bakış açınız nedir yani olur mu ki bunlar ya aklıma hep bu takılıyor son zamanlarda ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar küçük kastınız ? 2-3 yaşsa bişi değil...Ya kızlar şimdi kendinden yaşça küçük erkeklere, genç delikanlılara ilgi duyan kadınlara karşı bakış açınız nedir yani olur mu ki bunlar ya aklıma hep bu takılıyor son zamanlarda ya...
Yani biraz daha fazla olursa?Ne kadar küçük kastınız ? 2-3 yaşsa bişi değil...
Bence problem değil ama ülkede bu görüşte insan çok yokYani biraz daha fazla olursa?
Evet ne yazık ki yani 20 küsur yaşlarındaki delikanlılar ilgi gösteriyor ama insan etkilenmiyor değil ya..Bence problem değil ama ülkede bu görüşte insan çok yok
Nasıl oldu?Benim bi arkadaşım vardı böyle. Eşinden ayrılmıştı. Bir süre hep kendinden küçüklere ilgi duydu. 35 yaşındaydı o zamanlar. 26 yaşında çocukla çıkıyordu. Tabii çok uyardım olmayacağı konusunda. Ki olmadı da.
Nasıl oldu?
Nasıl tanıştılar acaba merak ettimArkadaşım öğretmendi, çocuk daha öğrenciydi. Bi yandan da cafede çalışıyordu. Bi gün arkadaşımı okuluna götürmüş. Görenler falan "senin kız arkadaşın biraz yaşlı duruyor" falan filan demiş. Çocuk askerliğini de yapmamıştı. Yani daha yolun çok başındaydı. Arkadaşım da ailesi kabul etmeyeceği için devam edemedi. Gerçi arkadaşımın durumu biraz farklıydı sizden. Aynı anda başka kendinden küçüklere de ilgi duyuyordu. Böyle arayış içinde gibi bir şeydi.
Canım o çocuğun çalıştığı cafede tanışmışlar. Ben en baştan beri hiç onaylamıyordum. Arkadaşım sürekli o cafeye gide gele çocuğa baka baka dikkatini çekmiş. Bi gün beraber gittik, sana da göstericem dedi. Ama bakışlarıyla tavırlarıyla sürekli gülmesiyle o kadar belli etti ki ben yerin dibine girdim. Sonra biz kalkarken de çocuk arkadaşımın arkasından gelip "baksana, şunu alsana" diyerek telefon numarasını tutuşturdu eline. Yani böyle başlayan bir ilişkiden ne beklenir orası tartışılır.Nasıl tanıştılar acaba merak ettim
Çok teşekkür ederim canım anlattığın için. Evet arkadaş da heyecan aramış ama kimseyi kınamam herkesin öz hayatıCanım o çocuğun çalıştığı cafede tanışmışlar. Ben en baştan beri hiç onaylamıyordum. Arkadaşım sürekli o cafeye gide gele çocuğa baka baka dikkatini çekmiş. Bi gün beraber gittik, sana da göstericem dedi. Ama bakışlarıyla tavırlarıyla sürekli gülmesiyle o kadar belli etti ki ben yerin dibine girdim. Sonra biz kalkarken de çocuk arkadaşımın arkasından gelip "baksana, şunu alsana" diyerek telefon numarasını tutuşturdu eline. Yani böyle başlayan bir ilişkiden ne beklenir orası tartışılır.
Öyle tabi. Boşanınca çok etkilendi o. Bir sürü kişiyle görüştü. Hep korumaya çalıştım, çünkü çevresindekiler hiç tekin değildi. İnternette, orda burda tanıdığı adamlarla buluşuyor konuşuyordu. Sekiz yaş büyük benden ama liseli kızlar gibi davranıyordu. Çok şükür şimdi düzgün bir ilişkisi var.Çok teşekkür ederim canım anlattığın için. Evet arkadaş da heyecan aramış ama kimseyi kınamam herkesin öz hayatı
Anladım ne güzel. Ben de bu durumdayım.Öyle tabi. Boşanınca çok etkilendi o. Bir sürü kişiyle görüştü. Hep korumaya çalıştım, çünkü çevresindekiler hiç tekin değildi. İnternette, orda burda tanıdığı adamlarla buluşuyor konuşuyordu. Sekiz yaş büyük benden ama liseli kızlar gibi davranıyordu. Çok şükür şimdi düzgün bir ilişkisi var.
Sizin kaç yaş farkınız var?Anladım ne güzel. Ben de bu durumdayım.
Bunu özelden anlatayım en iyisiSizin kaç yaş farkınız var?