Karşına erkek çıkmazken ne kadar süslenirsen süslenBakımınıza özen gösteriyor musunuz bence yüz güzelliğinden ziyade şık giyinmek, bakımlı tırnaklar, güzel bir makyaj, yapılı bir saç daha önemli ve bunlar biraz da maddi durumun iyi olmasıyla alakalı. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır klişesine çok inanıyorum ben. İnsan şöyle güzel giyip kendine özen gösterdi mi özgüven de tavan yapıyor etrafa pozitif enerji yayıyosun. Erkekler de o auraya kapılıp gidiyor. Benim fikrim bu.
Niye karşımıza erkek çıkmasın yahu erkeklerin köküne kıran mı girdi ki hepsi sokakta fink atıyorKarşına erkek çıkmazken ne kadar süslenirsen süslen
Öyle şıkır şıkır giyinmiyorum ama özensiz de değilim. Tesettürlü biriyim öyle saç vs olayım yok ama bakımsız olduğumu düşünmüyorum cildim biraz bozuk sadece. Kimse de aurama kapılıp gitmedi şu zamana kadarBakımınıza özen gösteriyor musunuz bence yüz güzelliğinden ziyade şık giyinmek, bakımlı tırnaklar, güzel bir makyaj, yapılı bir saç daha önemli ve bunlar biraz da maddi durumun iyi olmasıyla alakalı. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır klişesine çok inanıyorum ben. İnsan şöyle güzel giyip kendine özen gösterdi mi özgüven de tavan yapıyor etrafa pozitif enerji yayıyosun. Erkekler de o auraya kapılıp gidiyor. Benim fikrim
Kendinizi başkaları ile her alanda sürekli kiyaslarsaniz hiç mutlu olamazsınız ,sadece güzellik değilBir süredir ciddi anlamda buhranda hissediyorum kendimi. Psikiyatrik ilaç vs kullandım ama fayda etmedi, kafamdaki düşünceler bir türlü azalmadı. Sürekli kendimi eleştiriyorum, kendimi sorguluyorum başkalarıyla kiyasliyorum. Dışarıdaki kızlar gözüme çok güzel çok havalı geliyor bir de kendime bakıyorum hiç beğenmiyorum , başkalarında beğendiğim şeyleri kendimde beğenmiyorum. Kendimi sevilmeye layık görmüyorum. Hiçbir karşı cinsin benden hoşlanabilecegıni, sevebileceğini düşünmüyorum kendimi çok zavallı hissediyorum bu konuda. 26 yaşında hiç sevgilisi olmamis, kimse tarafından sevilmemiş begenilmemis bir kızı bu saatten sonra kim sevip beğensin ki diye düşünüyorum. Yaşı büyük insanlarla bir ortama girdiğimde herkes niye evlenmiyorsun, niye hayatında biri yok diye sorup duruyor. Aslında evlilikten korkuyorum ya da biriyle tanışmaktan da çekiniyorum. Mesela biri bir tanıdığı ile tanıştırmak istediğinde reddediyorum. Çünkü beni sevmez, beğenmez diye korkuyorum. Yillar geçiyor ve yaş ilerledikçe birini bulup sevmek sevilmek daha da zor olacak biliyorum. Şu anda bile etrafta benim yaşlarımda bekar sevgilisi olmayan erkek pek yok. Beğendiğim tipler kendimden yaşça küçük. Onlar da yakında kapılırHayatımda hiçbir amac yok şu an ve manevi anlamda boşlukta hissediyorum. Yapayalnız bir ömür tüketeceğime ö.lmeyi diliyorum sürekli. Düşüncelerimin hastalıklı ve anormal olduğunu biliyorum ama kendime engel olamıyorum hayattan zevk alamıyorum sadece başkalarının mutluluğunu aşkını izliyorum dünyada boşa yer kapladigimi düşünüyorum. Daha anlatmadigim çok şey var ama durumun özeti bu. Bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum
Doktora gittim ilaç verdi kullaniyorum ama değişen bir durum yokBence doktora gitmelisiniz bahsettiğiniz düşüncelere hayatınızdaki hangi kararlar neticesinde kapildiniz bilmiyorum depresyonmu kronik başka birşey mi var altında bilemiyorum.O düşünceler iki sözle düzelmez bu işi bilen bir profosyonel doktora danışmanız gerekli benim fikrim bu
E siz bu düşüncelerde kaldıkça bu enerjiyi yayıyorsunuz. Auranızda bu düşünceler pozitif bir enerji yaymaz ki. O nedenle önce kişi kendini sevmelidir. Kendinizi gerçekten sevmeniz gerekiyor.Öyle şıkır şıkır giyinmiyorum ama özensiz de değilim. Tesettürlü biriyim öyle saç vs olayım yok ama bakımsız olduğumu düşünmüyorum cildim biraz bozuk sadece. Kimse de aurama kapılıp gitmedi şu zamana kadar
Kendini sevince mi sevilcez doğru erkekler bulucazE siz bu düşüncelerde kaldıkça bu enerjiyi yayıyorsunuz. Auranızda bu düşünceler pozitif bir enerji yaymaz ki. O nedenle önce kişi kendini sevmelidir. Kendinizi gerçekten sevmeniz gerekiyor.
Neden kendinizi sevemiyorsunuz? Bir erkek bulmak için mi seveceksiniz kendinizi? Hangi duyguyu yayarsanız o duyguyu dış dünyadan alırsınız. Sadece erkek olarak da değil çevrenizde daha da sevilen biri olursunuz çünkü siz kendinizi sevdikçe auranız sevgi enerjisi yayar. Ve çevrenizde sizi sevecek kişileri çekersiniz. Ama kendinizi sevmez dışarıdan sevgi beklerseniz sizi sevmeyecek kişileri çekersiniz. Buna rezonans kanunu denir. İçinizde hangi duygu varsa dış dünyanız bu duyguyu büyütür.Kendini sevince mi sevilcez doğru erkekler bulucaz
En azından yalnızım diye konu açıp gerçekten yalnızsınız.bir sürü yalnızım konusu açılıyor bir bakıyorsun yok eşim yok çocuğum.eee allahtan belanı mı arıyorsun be kadın? Neymişmiş arkadaşı yokmuşmuş.aman sevsinler.Bir süredir ciddi anlamda buhranda hissediyorum kendimi. Psikiyatrik ilaç vs kullandım ama fayda etmedi, kafamdaki düşünceler bir türlü azalmadı. Sürekli kendimi eleştiriyorum, kendimi sorguluyorum başkalarıyla kiyasliyorum. Dışarıdaki kızlar gözüme çok güzel çok havalı geliyor bir de kendime bakıyorum hiç beğenmiyorum , başkalarında beğendiğim şeyleri kendimde beğenmiyorum. Kendimi sevilmeye layık görmüyorum. Hiçbir karşı cinsin benden hoşlanabilecegıni, sevebileceğini düşünmüyorum kendimi çok zavallı hissediyorum bu konuda. 26 yaşında hiç sevgilisi olmamis, kimse tarafından sevilmemiş begenilmemis bir kızı bu saatten sonra kim sevip beğensin ki diye düşünüyorum. Yaşı büyük insanlarla bir ortama girdiğimde herkes niye evlenmiyorsun, niye hayatında biri yok diye sorup duruyor. Aslında evlilikten korkuyorum ya da biriyle tanışmaktan da çekiniyorum. Mesela biri bir tanıdığı ile tanıştırmak istediğinde reddediyorum. Çünkü beni sevmez, beğenmez diye korkuyorum. Yillar geçiyor ve yaş ilerledikçe birini bulup sevmek sevilmek daha da zor olacak biliyorum. Şu anda bile etrafta benim yaşlarımda bekar sevgilisi olmayan erkek pek yok. Beğendiğim tipler kendimden yaşça küçük. Onlar da yakında kapılırHayatımda hiçbir amac yok şu an ve manevi anlamda boşlukta hissediyorum. Yapayalnız bir ömür tüketeceğime ö.lmeyi diliyorum sürekli. Düşüncelerimin hastalıklı ve anormal olduğunu biliyorum ama kendime engel olamıyorum hayattan zevk alamıyorum sadece başkalarının mutluluğunu aşkını izliyorum dünyada boşa yer kapladigimi düşünüyorum. Daha anlatmadigim çok şey var ama durumun özeti bu. Bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum
Ne zamandan beri kullanıyorsunuz ilacı?1 ay sonrasında genellikle etkisini gösteriyor.Doktora gittim ilaç verdi kullaniyorum ama değişen bir durum yok
Hahaha vallahi haklısın ya bir erkek tarafından sevilmek ve seçilmek insanin ozguvenini yerine getiriyor kesinlikle. Yoksa böyle benim gibi kendini sorgular değersiz hisseder insan. Ve bu isler gerçekten dış görünüşle alakasiz şansın varsa kısmetin varsa dünyanın en çirkini de olsan seviliyorsunEn azından yalnızım diye konu açıp gerçekten yalnızsınız.bir sürü yalnızım konusu açılıyor bir bakıyorsun yok eşim yok çocuğum.eee allahtan belanı mı arıyorsun be kadın? Neymişmiş arkadaşı yokmuşmuş.aman sevsinler.
Konuya gelirsek tamamen kısmet maalesef.daha yeni bizim işyerine hem kısa boylu, hem çirkin bir kız başladı.eş durumundan gelmiş.eşi de yakışıklı bile sayılır. Kız da her ağzını açtığında eşim de eşim.eee kendisi de biliyor çirkin olduğunu da işte.beyefendi böyle takdir etmiş.bize de bu tipsizin cakasını çekmek kalıyor.bir erkek tarafından seçilmiş olmak insanı baştan ayağa bambaşka biri yapıyor gerçekten.bu da bir gerçek.içten falan geldiği yok.elin cüce tipsizi başımıza egokiller kesildi anlayacağın.adaletini s....yim dünya.başka da diyecek birşey yok.
imzamı atarım.buradaki üyeler de öyle.en özgüvenli yorumlar yapan kişiler evli kadınlar. yok kendi kendine mutlu olacakmişsin da yok hayatının amacı evlenmek miymiş de yok kendi başına da değerliymişmişsin de.hepsi de evli kadınlar.her konuda da eşleriyle nasıl taniştıklarını, aralarındaki ilişkiyi falan anlatırlar.bakın biz de sevisiyoruz, bakın biz de seçildik.söyledikleri doğru olmasına doğru ona birşey dediğim yok da uygulayabilen kadın yok maalesef.bizim genlerimizde var evliliği ya da ilişkiyi başarı olarak görmek.dilleri tam tersini söylüyor ama gerçekler ortadaHahaha vallahi haklısın ya bir erkek tarafından sevilmek ve seçilmek insanin ozguvenini yerine getiriyor kesinlikle. Yoksa böyle benim gibi kendini sorgular değersiz hisseder insan. Ve bu isler gerçekten dış görünüşle alakasiz şansın varsa kısmetin varsa dünyanın en çirkini de olsan seviliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?