Kendimle bir savaştayım, yalniz ve mutsuzum

berenns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
17
10
3
25
Bir süredir ciddi anlamda buhranda hissediyorum kendimi. Psikiyatrik ilaç vs kullandım ama fayda etmedi, kafamdaki düşünceler bir türlü azalmadı. Sürekli kendimi eleştiriyorum, kendimi sorguluyorum başkalarıyla kiyasliyorum. Dışarıdaki kızlar gözüme çok güzel çok havalı geliyor bir de kendime bakıyorum hiç beğenmiyorum , başkalarında beğendiğim şeyleri kendimde beğenmiyorum. Kendimi sevilmeye layık görmüyorum. Hiçbir karşı cinsin benden hoşlanabilecegıni, sevebileceğini düşünmüyorum kendimi çok zavallı hissediyorum bu konuda. 26 yaşında hiç sevgilisi olmamis, kimse tarafından sevilmemiş begenilmemis bir kızı bu saatten sonra kim sevip beğensin ki diye düşünüyorum. Yaşı büyük insanlarla bir ortama girdiğimde herkes niye evlenmiyorsun, niye hayatında biri yok diye sorup duruyor. Aslında evlilikten korkuyorum ya da biriyle tanışmaktan da çekiniyorum. Mesela biri bir tanıdığı ile tanıştırmak istediğinde reddediyorum. Çünkü beni sevmez, beğenmez diye korkuyorum. Yillar geçiyor ve yaş ilerledikçe birini bulup sevmek sevilmek daha da zor olacak biliyorum. Şu anda bile etrafta benim yaşlarımda bekar sevgilisi olmayan erkek pek yok. Beğendiğim tipler kendimden yaşça küçük. Onlar da yakında kapılır Hayatımda hiçbir amac yok şu an ve manevi anlamda boşlukta hissediyorum. Yapayalnız bir ömür tüketeceğime ö.lmeyi diliyorum sürekli. Düşüncelerimin hastalıklı ve anormal olduğunu biliyorum ama kendime engel olamıyorum hayattan zevk alamıyorum sadece başkalarının mutluluğunu aşkını izliyorum dünyada boşa yer kapladigimi düşünüyorum. Daha anlatmadigim çok şey var ama durumun özeti bu. Bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum

Son düzenleme:
Neden kendine bunu yapıyorsun? Kimseyi kendinle kıyaslama lütfen biriciksin. Daha önce ne yaşadın bilmiyorum ama bunların geleceğini karartmasına sakın izin verme. Kötü, toksik ilişkiler yaşamış olmak hiç yaşamamış olmaktan daha kötü ve yıpratıcı inan bana. Keşke ben de eşimden önce kimseyle tanışmamış olsaydım sadece ailevi sorunlarım olsaydı, daha az depresif biri olurdum belki. Kendini şanslı görmelisin, belki de iyi gördüklerin aslında ilişkilerinde berbat insanlar inan hiç belli olmuyor. Zamana bırak ve olumlu düşün. Ben de 27 yaşına gireceğim ve 2 küçük çocuğum var, bakmakta manevi olarak zorlanıyordum ve şu an yatak döşek hastayım sağlığımın kıymetini, aslında hasta olmadığım zamanlarda ne kadar şanslı olduğumu anladım.

Bakımınıza özen gösteriyor musunuz bence yüz güzelliğinden ziyade şık giyinmek, bakımlı tırnaklar, güzel bir makyaj, yapılı bir saç daha önemli ve bunlar biraz da maddi durumun iyi olmasıyla alakalı. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır klişesine çok inanıyorum ben. İnsan şöyle güzel giyip kendine özen gösterdi mi özgüven de tavan yapıyor etrafa pozitif enerji yayıyosun. Erkekler de o auraya kapılıp gidiyor. Benim fikrim bu.

Karşına erkek çıkmazken ne kadar süslenirsen süslen

Öyle şıkır şıkır giyinmiyorum ama özensiz de değilim. Tesettürlü biriyim öyle saç vs olayım yok ama bakımsız olduğumu düşünmüyorum cildim biraz bozuk sadece. Kimse de aurama kapılıp gitmedi şu zamana kadar

Öyle şıkır şıkır giyinmiyorum ama özensiz de değilim. Tesettürlü biriyim öyle saç vs olayım yok ama bakımsız olduğumu düşünmüyorum cildim biraz bozuk sadece. Kimse de aurama kapılıp gitmedi şu zamana kadar

Kendinizi başkaları ile her alanda sürekli kiyaslarsaniz hiç mutlu olamazsınız ,sadece güzellik değil
Kaldı ki dışarıda sadece cok güzellerin mi sevgilisi ya da kocası var ?
Baska bir üyenin dediği gibi bakımlı olduktan sonra ya da karşınızdaki kişinin ilgisini çeken ortak bir noktanızın olması bile yeter bir kisiyi çekmeye

Bence doktora gitmelisiniz bahsettiğiniz düşüncelere hayatınızdaki hangi kararlar neticesinde kapildiniz bilmiyorum depresyonmu kronik başka birşey mi var altında bilemiyorum.O düşünceler iki sözle düzelmez bu işi bilen bir profosyonel doktora danışmanız gerekli benim fikrim bu

Doktora gittim ilaç verdi kullaniyorum ama değişen bir durum yok

E siz bu düşüncelerde kaldıkça bu enerjiyi yayıyorsunuz. Auranızda bu düşünceler pozitif bir enerji yaymaz ki. O nedenle önce kişi kendini sevmelidir. Kendinizi gerçekten sevmeniz gerekiyor.

Kendini sevince mi sevilcez doğru erkekler bulucaz
Neden kendinizi sevemiyorsunuz? Bir erkek bulmak için mi seveceksiniz kendinizi? Hangi duyguyu yayarsanız o duyguyu dış dünyadan alırsınız. Sadece erkek olarak da değil çevrenizde daha da sevilen biri olursunuz çünkü siz kendinizi sevdikçe auranız sevgi enerjisi yayar. Ve çevrenizde sizi sevecek kişileri çekersiniz. Ama kendinizi sevmez dışarıdan sevgi beklerseniz sizi sevmeyecek kişileri çekersiniz. Buna rezonans kanunu denir. İçinizde hangi duygu varsa dış dünyanız bu duyguyu büyütür.

En azından yalnızım diye konu açıp gerçekten yalnızsınız.bir sürü yalnızım konusu açılıyor bir bakıyorsun yok eşim yok çocuğum.eee allahtan belanı mı arıyorsun be kadın? Neymişmiş arkadaşı yokmuşmuş.aman sevsinler.
Konuya gelirsek tamamen kısmet maalesef.daha yeni bizim işyerine hem kısa boylu, hem çirkin bir kız başladı.eş durumundan gelmiş.eşi de yakışıklı bile sayılır. Kız da her ağzını açtığında eşim de eşim.eee kendisi de biliyor çirkin olduğunu da işte.beyefendi böyle takdir etmiş.bize de bu tipsizin cakasını çekmek kalıyor.bir erkek tarafından seçilmiş olmak insanı baştan ayağa bambaşka biri yapıyor gerçekten.bu da bir gerçek.içten falan geldiği yok.elin cüce tipsizi başımıza egokiller kesildi anlayacağın.adaletini s....yim dünya.başka da diyecek birşey yok.

Son düzenleme:
Şu an hissettikleriniz sizi çaresiz ve değersiz hissettirse de, bunlar gerçeği yansıtmaz. Kendinizi sürekli eleştirmek ve başkalarıyla kıyaslamak, özgüveninizi daha da zayıflatıyor olabilir. Hiç sevgili olmamış olmanız, gelecekte sevilmeyeceğiniz anlamına gelmez; herkesin hayatında farklı zamanlarda deneyimler olur. Kendinizi beğenmemeniz, başkalarının da sizi beğenmeyeceği anlamına gelmez çünkü insanların birine ilgi duymasını sağlayan şey sadece dış görünüş değil, kişinin kendine olan güveni ve enerjisidir. Öncelikle kendinize yüklenmeyi bırakmalı, küçük adımlarla kendinizi daha iyi hissettirecek şeylere yönelmelisiniz. Önce kendinizi anlamaya ve sevmeye odaklanmalısınız. Bu hislerin içinde yalnız değilsiniz ve değişebilirler. Hayatınızı değiştirecek şey, başkalarının sizi fark etmesini beklemek değil, önce kendinizi görmeye başlamaktır. Önce kendinizi fark edin.

Hahaha vallahi haklısın ya bir erkek tarafından sevilmek ve seçilmek insanin ozguvenini yerine getiriyor kesinlikle. Yoksa böyle benim gibi kendini sorgular değersiz hisseder insan. Ve bu isler gerçekten dış görünüşle alakasiz şansın varsa kısmetin varsa dünyanın en çirkini de olsan seviliyorsun

imzamı atarım.buradaki üyeler de öyle.en özgüvenli yorumlar yapan kişiler evli kadınlar. yok kendi kendine mutlu olacakmişsin da yok hayatının amacı evlenmek miymiş de yok kendi başına da değerliymişmişsin de.hepsi de evli kadınlar.her konuda da eşleriyle nasıl taniştıklarını, aralarındaki ilişkiyi falan anlatırlar.bakın biz de sevisiyoruz, bakın biz de seçildik.söyledikleri doğru olmasına doğru ona birşey dediğim yok da uygulayabilen kadın yok maalesef.bizim genlerimizde var evliliği ya da ilişkiyi başarı olarak görmek.dilleri tam tersini söylüyor ama gerçekler ortada

Doktor ilaç verdi buna rağmen düzelme olmadıysa daha kapsamlı terapili daha sorun çözücü bir doktoru kastettim ben al ilacı iç değil.Fakat bazen beyin işleyişi beyin sıvıları yani bir sorun görürse işleyişte ilaçla bunun takviyesini yapabilir doktorlar.Ayni hormon sorunlarının yol açtığı problemler gibi düşünün.Sorun düşünce bicimizde ise belkide de beyinsel bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.Oda bir organ sonuçta üstelik bizi ayakta tutan en önemli ana işlemci.Bu nedenle ihmal etmeyin ruh beyin birbirinden bağımsız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…