Kendimle bir savaştayım, yalniz ve mutsuzum

Maalesef öyle en yakın kuzenim yüzüğü takınca kocam kocam oldu şu kadar malı var sen çalış 5 aya alırsın o telefonu bana kocam alır oldu bende evden işe yaşıyorum fitim güzelim bakımlıyım meslekte var ama b. Yaramadı kimseyi kandıramamışım boşa gidip gelmişim okula

İşinde olsa paranda olsa güzelde olsa bazen sevilmiyorsun ben gibi herkesi izliyorsun

Bencede bana evlenip napacan diyen üyeler hepsi evli boşanın deyince çıt yok kimseden

Toplumda kadının yerini konumunu kocası ve kocasının parası Belirliyor maalesef kocan yoksa sıfırsın
Bu nasıl bir laf bu nasıl bir düşünce. Bu kafayla zaten siz asla birey olamazsınız. Yıllarca tek başıma mesleğimi icra ettim tek yaşadım konumuma da gayet toplumda saygı duyuldu. Atandiktan sonra 5 sene yalniz yasadim ve calistim. Sevgilim de oldu olmadığı da oldu isteyen de oldu. Aman hadi evlenmeliyim beni toplumda kocam var eder demedim. Koca parasıyla belirlenecekse konumum olmaz olsun öyle konum. Yazık böyle zihniyetlere kadınlarımızın toplumda kendine yer edinme çabası devam eder durur işte.

Durum bundan ibaret zengin erkek avcılığı vs burdan çıkıyor

Oyyy benim esimin bir sürü bekar arkadaşı var hiçbiri evlenemiyor kiz bulamıyor devlet el atsada bari eşleşme yapsalar

Erkekler k@çımı yesin Ferhans iyi ki sen varsın

Toplumda kadının yerini konumunu kocası ve kocasının parası Belirliyor maalesef kocan yoksa sıfırsın

Valla hiç öyle bir şey, en kral mühendislik fakültesinden mezunum, süper bir doktora sahibiyim, koca olacak erkekler gelir yanımda çalışır yanımda ne kadın ne erkek kimsenin esamesi okunmazSözün özü insana kafa gerek, kafa varsa var yoksa da yok gerisi boş.

Sen aynı bensin ya beni de herkes övüyor fiziğin çok güzel yüzün çok güzelsin vs. İş de var ama kimseyi bulamadık herkes üniversitede kocasını buldu mezun oldu biz de milletten aşk dileniyoruz

Sen aynı bensin ya beni de herkes övüyor fiziğin çok güzel yüzün çok güzelsin vs. İş de var ama kimseyi bulamadık herkes üniversitede kocasını buldu mezun oldu biz de milletten aşk dileniyoruz
Çalışıyor musun canım sende maalesef ne hallere düştük

Güzellik falanda boş ya uyanık gözü açık olmak lazımmış bunu geç anladım iş işten geçti
Yoo tamamen kısmet.geçen biri yazmış buraya ben 120 kiloyum hatta bir dönem 150 kiloya çıkmıştım ama sevgilim peşimde dört dönüyor diye.bunu neyle açıklarsın şimdi yani? Kadın obez hâliyle sana bana hava atıyor bak bir de.hayat işte.şişkolara bile gidiyorlar.neye bağlı ben de anlamadım.

Güzellik falanda boş ya uyanık gözü açık olmak lazımmış bunu geç anladım iş işten geçti
Aynen öyle bana çok naifsin diyolar mesela ama naif olanlar sevilmiyor biraz cazgir çingene olmak lazım anca o zaman seviliriz ama o da benim yapimda yok

Üni zamanı buldun buldun zaten sonra da tabii ki erkekler çıkıyor karşına ama begenemiyorsun öyle batıyor bir şeyler daha çok artık bence bundan da kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…