• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevilmiyorum ve yalnizim

Ahh işte aynı durum. Dediğiniz gibi , bir yere gidiyoruz herkesi kocası almaya geliyor ben tek başıma başımın çaresine bakıyorum. Bir an önce evleneyim kafasında değilim ama sevilme, değer görme ihtiyacı duyuyorum şu an hayat çok anlamsız geliyor. Bir de bir ortama girdiğimde herkes niye evlenmiyorsun sana birini bulalım baskısı yapıyor gerçekten çok sıkıldım bu durumdan
Bazen Allah bir anda birini gönderecek diye düşünüyorum bazen de diyorum Allah bu şartları verdi olmama sebebini de böyle gösterdi ama gönlüm de razı olmuyor. Ömür boyu yapayalnız kalmak fikri çok kötü hissettiriyor. Allah
Hep sosyal medyanın etkisi :olamaz: Vitrin ilişkileri, olay nişan söz kutlamaları, insanlığın devamını sağlayacakmışcasına mühim abartılı düğün konseptleri… Evlilik ve çocuk doğurma bi başarı gibi algılanıyor.

Bak kardeşim ben 40 yaşına bastım. 26 yaşında eşimle tanışana kadar hiçbir erkekten hoşlanma bile hissetmedim. Lisede üniversitede arkadaşlarım gayet seviyor, ilişkiler yaşıyor, ayrılıyor, aşk acısı çekiyor. Sonra bi başkasıyla tekrar o hisler yaşayabiliyorlardı. Uzun zaman bende bi sorun mu var diye düşündüm. 🙄 Hiç mi birinden etkilenmezsin yani ! Bir iki kişinin bana yaklaşımı oldu onları da reddettim. Ama ne zaman eşimle tanıştım. Başka bi şey oldu. Tanıştım. Görüştüm. Muhabbet besledim sevdim. Evlendim. Demek ben sorunlu değilmişim. Bu olabilirmiş.

Kardeşim 29unda evlendi. Gayet eğitimli güzel bi kadın. Ama aynı senin hissettiğin o baskıyı ve yoksunluğu hissediyordu. Bana, abla sen benim yaşımda doğurmuştun ama ben seveceğim insanı bile bulamadım diyordu. Galiba bende sevme yeteneği yok diyordu. İnsanlarla tanışmaktan bıkmıştı. Hiç heyecanlanmıyor. Görüşmek istemiyordu. Ama biriyle tanıştı. Sevdi evlendi şimdi çok mutlu.

Diyeceğim o ki, sendeki o hissi ortaya çıkaracak kişiyle henüz tanışmamış olabilirsin. Ama kendini de kurma. Bana biri açılsa da onu kabul etmem gibi. Ama görünür de olman gerek. Çalışmıyor olsan da ortamlarda görünmen gerek ki birileriyle tanışabilesin. Bir de sosyal medya kullanımını sınırla. Hayat orda görünen gibi değil. Gerçek hayat o değil.
Allah mesut etsin darısı başımıza 😊 peki siz ve kardeşiniz nasıl tanıştınız eslerinizle

Güzellikle cirkinlikle baglantili bir sey degil.
Geçen sosyal medyada biri karsima cikti kadin kiligina girmiş erkek sandim önce sonra profiline gireyim dedim gercek biriydi ve dugun fotolari filan gördüm. Öyle yani
Güzellik hayatta bazi kapilari acar, bazilarinin acilmasini kolaylastirir ama güzel olmayan da ölmüyor neticede ki Özellikle birinin güzel veya yakisikli olmadigi icin evlenememesi mumkun bir şey degil isteyipte evlenemeyen olamaz dış gorunuş kaynakli.

Kriterler, karakter en önemlisi KISMET.

Bazen Allah bir anda birini gönderecek diye düşünüyorum bazen de diyorum Allah bu şartları verdi olmama sebebini de böyle gösterdi ama gönlüm de razı olmuyor. Ömür boyu yapayalnız kalmak fikri çok kötü hissettiriyor. Allah

Allah mesut etsin darısı başımıza 😊 peki siz ve kardeşiniz nasıl tanıştınız eslerinizle
İkimiz de görücü usulü tanıştık. Beni kuzenim tanıştırdı. Onu ise girdiği bi ortamda tanıştığı bi teyze vesile oldu 😅

Ve kardeşim ilk bilgileri alıp resmini gördüğünde de ısınamamıştı. Acaba görüşmesem mi bile dedi. Dedim ki git buluş, olumsuz olursa kaybettiğin bir saat olur, ama belki bi ömür kazanırsın.

Hakikaten insanın kanlı canlısı başka oluyor. Göz göze gelip konuşmadan kimseye hayır deme. Senin nasibin de bi yerlerde seni arıyor, seni bekliyor emin ol 💐

İkimiz de görücü usulü tanıştık. Beni kuzenim tanıştırdı. Onu ise girdiği bi ortamda tanıştığı bi teyze vesile oldu 😅

Ve kardeşim ilk bilgileri alıp resmini gördüğünde de ısınamamıştı. Acaba görüşmesem mi bile dedi. Dedim ki git buluş, olumsuz olursa kaybettiğin bir saat olur, ama belki bi ömür kazanırsın.

Hakikaten insanın kanlı canlısı başka oluyor. Göz göze gelip konuşmadan kimseye hayır deme. Senin nasibin de bi yerlerde seni arıyor, seni bekliyor emin ol 💐
İnşallah bekliyordur arıyordur inşallah bulur beni :) çok sağ olun içime su serptiniz. Allah sizi de bir ömür hep mutlu etsin inşallah

Kızlar bir de şöyle bakın bence (önce bir shortsa göz atınız), yalnızlığın keyfini çıkarın esas adam karşınıza çıkmadan, ben öyle yapıyorum ve gayet de memnunum şükür. Ama şöyle bir şey var benim çevrem de ben gibi, rahat ve yalnızlığı dert edinmeyen tipler. Sizin durumunuzda bir eksiklikmis gibi hissettirebilir ama kanmayın bu duygulara, bekarlık da çook güzel 👌🏻 bana öyle geliyor ki Schopenhauer'ın sarkacı gibi bakınca tüm olaylara, çoğu dert silinip gidiyor zihinden, dert olarak görmemeye başlıyorsunuz.

Back