- Konu Sahibi kurklukadin
-
Biraz acımasızca sanki:)bana yapılmasından hoşlanmadığım seyleri esime yapıyorum ve anlayış göstermesini bekliyorum. ama ben ona karşı anlayışlı değilim. sanki evliliğimizin amacı benim memnuniyetimmiş gibi davranıyorum ve esim de bu duruma alıştı ve kabullendi su an. bazen cok mutlu olduğunu söylediğinde şaşırıyorum bu koşullarda nasıl mutlu olabiliyor diye
Olacak o kadar ya :)Bazen tepkilerim çok sert oluyor. Eşimi neredeyse azarlar gibi konuşuyorum bana aynısını yapsa fena ters düşeriz
Kendimde kusur göremiyorum. Yaptıysam,söylediysem hak etmiştir. Ona göre davransın.
üstüme gelmeyinBiraz acımasızca sanki:)
Dedi ve yine yaptıüstüme gelmeyinben de farkındayım aslında. hep bir daha yapmicam diyorum ama yapiyorum
Niye ki? Haklıyım ki diyorum.Deme öyle deme :)
Mutlaka hatalarımız vardır:)Niye ki? Haklıyım ki diyorum.
Benim yok sizi bilemem.Mutlaka hatalarımız vardır:)
Yanlış yere açmışım evet :)Hic bi hatam yok kusursuzum Massallah subhanallah
Ha bir de konunun yeri burasi mi diye düşündüm
Firdevs yöreoğlu :))Benim yok sizi bilemem.Erkek milleti önce kendi hatalarına baksın düzeltsin sonra çok keyfim olursa kendime de bir bakma zahmetine girerim.
O zaman hepimiz,hep haklıyızBen hep haklıyım
Severiz kendisini. Kızı onun kadar akıllı olamadı maalesef.Firdevs yöreoğlu :))
Sonu güzel olsunSeveriz kendisini. Kızı onun kadar akıllı olamadı maalesef.
Hepimiz gibiBizdeki tüm hatalar eşimin ,ben elbette ki mikkkemmel bir insanım
bende de tam tersi, ilkinde asla eski eşimle ailevi konularda yüz goz olmamıstık ama bu evlılıgımde hem ben cok yıprandım hem de aılesel cok sorunlar yasadıgımız ıcın maalesef evlılıgımıze aılesınden kaynaklı resmen bombalar dustu kac kez işte.İlk evlilkle ikinci evlilik arasında çok farklar olduğundan bu evliliğim de daha dikkatliyim asla kv görümce vs konularını eşime yansıtmıyorum ve kafaya takmıyorum böylece sorunda yaşamıyoruz öyle aman aman
Düşünüyorum ama kendimde hata bulamadım
Evet insan olarak kusur ve hatalarım illaki vardır ama evlilgimde çok dikkatliyim
Bizdeki tüm hatalar eşimin ,ben
Evet :)sadece ilişki üzerinden hatalarımızı mı yazıyoruz, hanımlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?