• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimize Vereceğimiz Öğütler!

Sana yapılan hiçbirşeyi unutma justice..
Zamanı geldiğinde öyle bi hesap soracaksın ki o zaman miladın olacak..
Şimdi sadece sabret..

doktor 2 ay korunacaksın dedi diye bu anne olmanın sonu değil o 2 ayı yumurtalarını güçlendirmeye harca hadi kızım seanna kafana yorganı çekmekle ana olunmaz fedakarlığa mücadeleye şimdiden başla gelsin kürler pekmezler.
ağlayarak içtiğin ilaçlar döner dolaşır gülmeni sağlar :52:

iyisiyle kötüsüyle yarım aklınla geldin bu günlere aynen böyle devam bebiiiikk sadece kendine daha biraz daha özen göster spora başlamalısın artık

iyisiyle kötüsüyle yarım aklınla geldin bu günlere aynen böyle devam bebiiiikk sadece kendine daha biraz daha özen göster spora başlamalısın artık

al benim gibi bi kondüsyon bisikleti tv karşısında çevir dur pedalı benim sporum anca bu kadar :1:
ama benim gibi canım sıkılıyor bi yandan çerez yiyeyim bari deme yada sigara içeyim.. . ciğerlerime daha cok duman gönderdim haberim yok balkona bol oksijene çıkarıcam bisikleti telafi etmek için :32:

Temizlik takintini birak artik.Sana bi faydasi yok.Hayallerine ulasmak icin hel cok calis.İnsanalra guvenme.Namazlarini kil.Allah tan baskasina boyun egme.İyi insan kolay bulunmuyor.Tipine bakip da ahlakini hice sayma kimsenin.Cok tatlisin sen yaa gel bi opuyumm haha :-)

Back