• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimize ne alıcaz ?

ben birkaç yıl önce ilk kez çeyiz işine girmiştim. sonra epey bi ara verdim. o ilk zamanlar önce kendime iç giyim ve yatak odasına bi şeyler almakla başladım. suwen, pierre cardin, yeni inci, miorre vs çok çeşitli markaların ürünlerinden aldım. avrupa networking diye bi siteye üye oldum. kendim de etrafımdaki arkadaşlar da kaliteli ürünleri geliş fiyatına bi sürüüüüü şey aldık :52: mesela nişanlımın bohçası için eşofman takımını ordan aldım :) üye olmak isteyen varsa bana özelden yazın üye yapayım sizi de...

canım ya sana bişi sorcam bi yerde avrupa networkingden bahsetmissin ben orayaya üye oldum yanlızca kendim için alışveriş yapsam 80 liralık falan indirimlimi alıyorum...

Benim vaaar annem almış NBB nin beyaz çok güzel :17:

annenmi aldi??? Ay sen baya sanslisin ozaman kiz ben alacaklarimi acaba annemden nasil saklasam diye düsünüyorum bizim kizlarda depolayacam büyük ihtimal evlenene kadar ben cooooooooooook utanirim cünkü annem görse :17::17: ben niye böyle rahat olamiyorum ya :9:

canım ya sana bişi sorcam bi yerde avrupa networkingden bahsetmissin ben orayaya üye oldum yanlızca kendim için alışveriş yapsam 80 liralık falan indirimlimi alıyorum...

canım sipariş verebilmek için belli bi limiti doldurman gerek. o yüzden biz genelde arkadaşlarla toplanıp beraber sipariş veriyoruz :) sen kayıt olurken katalog istiyorum dediysen sana basılı katalog 10 tl karşılığında gelecek. sonrasında öyle bi para vermeyeceksin... şifrenle siteye girince ürünlerin indirim oranlarını birebir görebilirsin...

canım sipariş verebilmek için belli bi limiti doldurman gerek. o yüzden biz genelde arkadaşlarla toplanıp beraber sipariş veriyoruz :) sen kayıt olurken katalog istiyorum dediysen sana basılı katalog 10 tl karşılığında gelecek. sonrasında öyle bi para vermeyeceksin... şifrenle siteye girince ürünlerin indirim oranlarını birebir görebilirsin...

limit 70 tl dimi tatlım

sözlü nişanllı değilim artık seneye evlenmeyi düşünüyorum ama uzun zmandır ufaktan ufak bişey alıyorum evdeki kıyafetleri kardeşlerimde giydiğim için haliyle evde giyilecek kıyafetlerin yenilerini alıyorum
bi kaç tane ( en 4 sanırsam ) pijama aldım
kazaklar kapişonlular aldım
yazlık tişörtler aldım
çoraplar aldım
iç çamaşırları atlet don sütyen bi çok şey aldım
saten gecelikler aldım bi kaç tane ( çoğu kişi fazla alma diyor kullanılmıyormuş ) zate nişan bohçasındada oluyor yeter diye düşünüyorum
ben baya bişey aldım evde giymek için.. günlük dışarı kıyafetlerden çoğu şeyim var evlenince bi kaç parçada alırım zaten çocuk felan olursa kilo felan alınıyor sorun oluyor gıyemıyorsunuz etrafımda coğu kişide böyle oldu

Taaaaam benim konum :)
Ben kendim 4büyük torba dolusu ic camasir seti aldim atlet aldim sabhliklar aldim gecelikler aldim dahada alirdimda nisanlim cok kiziyor elimde olsa dahada alirdim aslinda :)

Bende iç çamaşırı takımı ve geçelik takımlarını yeni siparaiş verdim buradan.bu siteden alış veriş yapan varmı.İnşallah güzel çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X