Kendimize ne alıcaz ?

sevdaveysel

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.131
955
448
Merhaba kızlar.benim size sormak istdiğim konu,hep evimize alaıyoruz peki kendimize şahsi olarak neler alıyoruz düğünden sonrası için.kaçar tane iç çamaşırı pijama günlük kıyafet..ya da bu yeni gelinde mutlaka bulunmalı dediğiniz neler var..hadi bir el atalım da fikirlerimiz kaynaşssın :)

Merhaba kızlar.benim size sormak istdiğim konu,hep evimize alaıyoruz peki kendimize şahsi olarak neler alıyoruz düğünden sonrası için.kaçar tane iç çamaşırı pijama günlük kıyafet..ya da bu yeni gelinde mutlaka bulunmalı dediğiniz neler var..hadi bir el atalım da fikirlerimiz kaynaşssın :)

ben heralde bi dolu iç çamaşırı gecelik sabahlık vs alırım günlük kıyafetin acelesi yok bence evlendikten sonrada alınabilir ona canım istediğinde bakarım ... aslında o kadar cok sey varki alınması gereken ama sayılmazki bunlar bence alabildiğini al diğerlerine sonrada bakarsın :16:

Valla günlük kıyafet almayı düşünmüyorum bnmkileri zaten götürcem kocamla alışverişe çıkınca alırız bişeyler:17:
Çeyiz içinse aldıklarım tangalar ve günlük giymeye külot aldım 4-5 adet babydoll aldm bir tane penye geceliğim var 3 adet südyen var pijma takımı hiç alamdım daha birdee atlet aldımm çıtçıtlı badi alıcam dahaa

Son düzenleme:
çok güzel bir konu olmuş bende hafta sonu gidip çamaşırlarımı almayı düşünüyorum alttan çıtçıtlı badiler alıcam sütyen kilot mayısta evli olacağım için ince pijama takımları alıcam gecelik sevmiyorum saten ya da baby dol olayına hiç girmeyecem zaten birer takım nişan bohçamda vardı onlarda göstermelik dursunlar nişanlıma boxer atlet alıcam pijama takımı alacam onada saten takım almayacam büyük ihtimalle çeyizimde kullanılmayacak gereksiz şeylere yer vermiyecem yani:9:

çok güzel bir konu olmuş bende hafta sonu gidip çamaşırlarımı almayı düşünüyorum alttan çıtçıtlı badiler alıcam sütyen kilot mayısta evli olacağım için ince pijama takımları alıcam gecelik sevmiyorum saten ya da baby dol olayına hiç girmeyecem zaten birer takım nişan bohçamda vardı onlarda göstermelik dursunlar nişanlıma boxer atlet alıcam pijama takımı alacam onada saten takım almayacam büyük ihtimalle çeyizimde kullanılmayacak gereksiz şeylere yer vermiyecem yani:9:
aaa bak bende yazmayı unutmuşum bnmkinede boxer ve atlet aldım pijama takımlarımız yok daha :ssz:

ben birkaç yıl önce ilk kez çeyiz işine girmiştim. sonra epey bi ara verdim. o ilk zamanlar önce kendime iç giyim ve yatak odasına bi şeyler almakla başladım. suwen, pierre cardin, yeni inci, miorre vs çok çeşitli markaların ürünlerinden aldım. avrupa networking diye bi siteye üye oldum. kendim de etrafımdaki arkadaşlar da kaliteli ürünleri geliş fiyatına bi sürüüüüü şey aldık :52: mesela nişanlımın bohçası için eşofman takımını ordan aldım :) üye olmak isteyen varsa bana özelden yazın üye yapayım sizi de...

Ben evimde bulunan eski hiç birşeyi yanımda götürmedim.
Yani bunlardan kastım kıyafetlerim değil.
Pijama, iç çamaşırı, çorap...

Kendime zaten zaman içerisinde, annemin de yardımları ile, bir çok çorap almıştım.
Bildiğimiz kışlık çoraplardan, soketinden, pembesinden, beyazından kırmızısından...
Almışımda almışım... Kendim haricinde, eşime de aldım tabii ki... Bencillik yapmadım yani... :9:

Pijama olarak, günlük kullanacağınız 2 yazlık 2 de kışlık pijamanız olsun.
sebebi ise biri kirlide iken, diğeri temiz dursun...
Bir tane daha evlendikten sonra muhakkak alacaksınızdır, tecrübeyle sabit.
Souvvenir demişti dersiniz... :34:

Fantazi gecelik olarak, 2-3 tane almanız yeterli, fazla almanıza gerek yok.
İlerde de alacağınız şeyler olsun... Farklılık iyidir... :17:

İç çamaşırı olarak, siyah, ten rengi, beyaz, kırmızı ve beğendiğiniz farklı renkte sütyen alın.
Bunlara uyumlu alt çamaşırı alın muhakkak veya bütçenize göre hepsini takım alabilirsiniz (sütyen + kilot şeklinde).
Fantezi alt çamaşır kullanınız varsa, onlardan da bir kaç tane bulundurun...
Kullanmıyorsanız da bulundurun siz... :17:
Atlet kullananlarınız varsa eğer, en az 5 tane bulunsun, ihtiyacınız olacaktır.

İnce çorap çok fazla kaçtığı ve her daim gerektiği için, sevdiğiniz model desen veya renkten fazla olmak üzere 5 tane alın derim...

Bunlar şu an adet olarak çok gelebilir kimisine.
Fakat kullanıldığında, elinizi attığınızda bulunması inanın faydalı şeyler...

Ben biraz abarttım sanırım bu içgiyim işini

5 adet sütyen-külot takım
3 adet sütyen tekli
8 adet külot - tekli sütyenlerimle kendimce takım yaptım
5 adet penye takım - ipli askılı atlet& külot olanlardan
8 adet fantazi gecelik
10 adet de yazlık ve mevsimlik pijama takımı aldım - uzun kollu, kısa kollu, askılı; uzun, kaprili, şortlu vs herbirinden beğendiğim takımları aldım

Kışlık olarak 2 tane polar alt pijama aldım, bütün çamaşırcılarda satıldı bu kış, almayanı dövüyorlardı :52:

Kışlık pijamaları da kış çıkınca alıcam inşallah :31:

Okuyunca baya abarttım diye içimden geçirdim :17: ben de iç giyim almayı sevengillerdenim :33:

Ben biraz abarttım sanırım bu içgiyim işini

5 adet sütyen-külot takım
3 adet sütyen tekli
8 adet külot - tekli sütyenlerimle kendimce takım yaptım
5 adet penye takım - ipli askılı atlet& külot olanlardan
8 adet fantazi gecelik
10 adet de yazlık ve mevsimlik pijama takımı aldım - uzun kollu, kısa kollu, askılı; uzun, kaprili, şortlu vs herbirinden beğendiğim takımları aldım

Kışlık olarak 2 tane polar alt pijama aldım, bütün çamaşırcılarda satıldı bu kış, almayanı dövüyorlardı :52:

Kışlık pijamaları da kış çıkınca alıcam inşallah :31:

Okuyunca baya abarttım diye içimden geçirdim :17: ben de iç giyim almayı sevengillerdenim :33:

yok yok ben de senin gibi aldım sayılır :D baştan yenilecekse bence de böyle olmalı...

6 adet sütyen takımı ve 2 tane fantazi gecelik ben almıştım. Bohça alışverişinde ise;
3 tane süslü atlet-külot takımı (babydoll gibi)
3 tane spor atlet külot takımı
2 tane süslü penye gecelik (günlük giyime gayet uygun)
2 tane normal pijama takımı aldık nişanlımla. Ha birde penye-saten arası 6 lı set aldık.

Geçenlerde 2 penye gecelik kendim aldım hemen attım çeyize :52: Onun dışında farklı farklı alt çamaşır almışımda durmuşum 40 sene kullansam yine bitmez sanırım :27:

Şimdilik yeter gibi gözüküyor, daha ne olsun. Klasik atlet külot hep alınabilecek şeyler zaten. Alışveriş için son günde değil, eh yavaş yavaş ihtiyaç oldukça alırız aşkitomla :)

yok yok ben de senin gibi aldım sayılır :D baştan yenilecekse bence de böyle olmalı...

Allahım ya ne güzel ne tatlı telaşlar bunlar di mi safiyecim, herşeyini özene bezene alıyorsun :16:

Zaten evlilik sürecinde mobilyaydı, evdi vs bunlar epey geriyor biz bayanları, böyle ciciler alınca çeyizimize sıkıntımız hafifliyor sanki, daha bir sevindirik oluyoruz hepimiz :33:

kızlar ben evli olan bır arkadaşımla kadıköy salı pazarına gıttım
kalıtelı ve cok ucuza bır suru baby doll fantezi atlet ve külot aldım
ama cok tatlılar kullanmaya kıyamıcam ben onları sanki :))
sıze onerırım bence babydoll lere fazla para harcamayın gıdın oradan alın
valla arkadaşım zaten fazla bır sure kalmıyor uzerınde dedı :)

kızlar ben evli olan bır arkadaşımla kadıköy salı pazarına gıttım
kalıtelı ve cok ucuza bır suru baby doll fantezi atlet ve külot aldım
ama cok tatlılar kullanmaya kıyamıcam ben onları sanki :))
sıze onerırım bence babydoll lere fazla para harcamayın gıdın oradan alın
valla arkadaşım zaten fazla bır sure kalmıyor uzerınde dedı :)

doğru haklısın tüm evli arkadaşlar aynısını diyor :17: ama gel gör ki insan özenip alıyor :9:

çalışmasam giderdim kadıköye ama zamanı ters bana :19:

Allahım ya ne güzel ne tatlı telaşlar bunlar di mi safiyecim, herşeyini özene bezene alıyorsun :16:

Zaten evlilik sürecinde mobilyaydı, evdi vs bunlar epey geriyor biz bayanları, böyle ciciler alınca çeyizimize sıkıntımız hafifliyor sanki, daha bir sevindirik oluyoruz hepimiz :33:

aynen öyle özlem valla.... en azından arada bir de olsa kendimizi şımartmalıyız bence de :)

valla ben bi iç giyimcid çalışmama rağmen ki kendisi baya ünlü markadır artık cimriliktenmi desem başka şeylere para dökmektenmi desem burdan tek 1tane kışlık pijama takımı aldım okdar:) çeyizimde 2tane babydoll var başkada bişeyciğim yokk :(

az kalmış düğününede:) evet ya erkek saten mi giyer allahaşkına :) bende almıcam valla önce bi kendi eksiklerimi tamamlayım diyorumm SONRA ONA ALIRIM ARTIK:)

az kalmış düğününede:) evet ya erkek saten mi giyer allahaşkına :) bende almıcam valla önce bi kendi eksiklerimi tamamlayım diyorumm SONRA ONA ALIRIM ARTIK:)

aaa ben aldım vala saten röptesambr uzun kollu uzun saten pijama takımı ve sortlu şamuklu pijama takımı 5'li set aldım pazar kahvaltılarımızda giycek böceğim bende aynı renk aldım sabahlıklı takım takım olcaz sevgilimle :16: onlar biraz zevk işi kızlar benim cok geceliğim var10 u gecmıstır pijamalarımda öyle sayısını bilmiyorum kocacıgımada alacagım daha takım yapcam kendımle ıc camasırı olaına daha gırmedım ama 20 tane falan sutyen dusunuyorum kulot 50 bile olabilir sürekli kullanılan seyler onlar mecbur yani alınacak :1:

Back
X