- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
- Konu Sahibi DEED EL TASARIM
hangi marka gazzzbakalım en tembel hatun kim burdaaaaa ben tembelim ama çok değillll :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi marka gazzzbakalım en tembel hatun kim burdaaaaa ben tembelim ama çok değillll :)
07 Ekim 2015 Ödevleri
1- Hiç birşey yapamazsak en azından bir rimel - kalem sürmek :) ( SABİT )
2- gün içinde bir öğün süt ürünlerinden tüketmek. süt , ayran , yağurt , kefir ...vb
3- Dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.-yapıldı
ES-SELAM (131 kez ) Emniyet, selam, güven ve esenlik sahibi, her türlü ayıptan selamette, her çeşit afetten korunan, emniyet içerisinde anlamındadır.
( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 20 tane ip atlamak yada bisiklet çevirmek
5- Evimiz için 3 tane prizinizi silmek .
6- Yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)yapıldı
NELER YAPILIYO. HEPSİNİ OKUYAMADIM.. İLK SAYFAYI OKUDUM Bİ...Sen harikasın canım, çok kişi yok ama sen buradasın bırakmıyorsun hiç![]()
Ben burdayım canım merak etmeSen harikasın canım, çok kişi yok ama sen buradasın bırakmıyorsun hiç![]()
bencede sayfa kapanmasın evet daha aktif olalım. çizelge yapmayı bilsem emin olun el atıcamda kk de o konulara çok yabancıyım. sayfayı okuyan ve takip eden bayanlar lütfen daha aktif olalım. bildirim yapalım. varsa başka fikirler ekleyelim. hepimizin istediği bu konuyu birlikte daha iyi yapalım.Hayır hayır sayfayı kapatmayalım. Daha aktif olsak yeterli olacak. Birde şu görevler sayfa aralarında kaldığından sıkıntı oluyor bence. Birde güzel bir çizelge oldu mu tamamdır işte. Hadi hanımlar. Hep destek tam destek![]()
NELER YAPILIYO. HEPSİNİ OKUYAMADIM.. İLK SAYFAYI OKUDUM Bİ...
hoşgeldin canım evet işe dönüşte ilk günler öyle oluyor. ama zamanla herşey rayına oturuyor. bu sayfa daha çok kendinle ilgili.merhabalaaar
ben de 4 aylık erkek bebek annesi, 1.5 yıllık evliyim ve pazartesi günü işe geri döndüm
herşey karışık şuan evimde heryer heryerde yani. bebeğim annemde gündüz. sabah 7 de bırakıyorum , akşam da onu alıp 6buçukta eve dönüyorum biraz oynaşıp hasret giderip emişip uyutuyorum 8.30 gibi sonra da eşimle yemek sohbet derken ben de 9da uyuyorum henüz vücudum alışamadı tempoya ama uyumasam da nerden başlasam diye kafam karışıyo herşey olduğu gibi kalıyo. bu topik güzel olmuş. dahil olmak istedim. ama doğru mu anlamışım. her gün için görevler belirliyoruz. akşam da yaptık mı yapmadık mı onu mu söylüyoruz ? öyleyse bugünün görevleri neymiş biri bana alıntılayıp yazabilir mi ?
![]()
sana özelden yazdım canım gördün müya bi hevesle topik açıldı ama uğrayan çok az kişi. sorun ödevler mi? neden kimse ilgili değil?
bende yazdımsana özelden yazdım canım gördün mü