- 27 Kasım 2014
- 178
- 76
- 38
- Konu Sahibi DEED EL TASARIM
-
Abdestli olmak iyidir diye düşünüyorum.Esmaları çekerken yapmamız gereken bir şey var mı?
Twist benim bildiğim, ayaklar birbirine bitişik ve sabit. bu şekilde durarak üst bedeni sağa ve sola çevirmek.Twist nasıl bir hareketti
herkes fikrini belirtsin canım. günlük her konumuzdan ufak ufak ödevlerimiz olsun. haftalık görevler de yine her konudan ama biraz daha katı olsun. haftalık görevlere artı bir de maddiyat eklenecek. 20+ TL biriktirmek gibi. istenirse meblağ düşer ya da yükselirsabah 9 bana uyar.günlük kaç görev olacak. birde haftalık görevler hangi gün belirlenecek? onlarıda belirleyelim. yine şimdiki görevler gibi kişisel bakım, sağlık, ev, dua, maneviyat ve spor diye 6 madde olsun diyorum. başka birşey belirlemek isteyen var mı?
1-tamamHoşgeldin27.01 :)
bugünkü görevlerimiz :)
01 Ekim 2015
1- hiçbirşey yapamazsak en azından bir rimel sürmek :) ( SABİT )
2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. şekersiz içiyorsak sınırsız. sonrasında sadece su veya bitkiçayı.
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahmân (298 kez) Dünyada ve ahirette Allah'ın sevgisini kazanmak.. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 10 tane mekik çekmek ya da 10 dakika ayakta twist hareketi yapmak.
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek.
6- yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
Ayetel Kürsi
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
Allah'dan başka hiç bir ilah yoktur. O, daima yaşayan, daima duran,
bütün varlıkları ayakta tutandır. O'nu ne gaflet basar, ne de uyku.
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,
ona bir ağırlık da vermez. O, çok yüce, çok büyüktür.
1-tamam
2-bana yasak.
3-4-10 twist 8 mekik cekebildim
5-6 tamamdır. Bugün ki ödevimi yaptım, izin varsa dışarı oynamaya cikicam öğretmenim..
1-tamam
2-bana yasak.
3-4-10 twist 8 mekik cekebildim
5-6 tamamdır. Bugün ki ödevimi yaptım, izin varsa dışarı oynamaya cikicam öğretmenim..
Bu haftalık evet :)ohh ev hanımıyız galiba :)
Bostayken öyle ama , iş başı yapınca biraz sıkıntı olabilir.oohhh maşalllaahh
sizin görevler bana çerez diyorsunuz bravo valla
biz de çalışan veya çocuklu bayanları da düşünerek minik görevler veriyoruz. artık az gelenler de diğer konulardan da görevler alır. napalım akşamdan akşama bunları yapabilsek aferin diyeceğim kendimeBostayken öyle ama , iş başı yapınca biraz sıkıntı olabilir.
Evli çocuklu çalışan bir kadınım. Zor görevler değil bence. 10 dk almadı bunlar.biz de çalışan veya çocuklu bayanları da düşünerek minik görevler veriyoruz. artık az gelenler de diğer konulardan da görevler alır. napalım akşamdan akşama bunları yapabilsek aferin diyeceğim kendime
Dinde zorlama yoktur.Ayy bende katılırdım ama görevlerden 2si inançla alakalı ben onları yapmıyorum başka bir seyle değiştirsem olur mu o sabit görevi falan?
İki kız anası :) gel bacım bende yeni katıldım. Azıcık kafamız sakinlesin . Meditasyon olsun bize bura :)Ayy bende katılırdım ama görevlerden 2si inançla alakalı ben onları yapmıyorum başka bir seyle değiştirsem olur mu o sabit görevi falan?
Dinde zorlama yoktur.
onları o halde es geçersiniz siz, bildirim yaparken de mazeretli falan yazarsınız. olur mu
daha çok yeniyiz zaten, yavaş yavaş herşey rayına oturacak
İki kız anası :) gel bacım bende yeni katıldım. Azıcık kafamız sakinlesin . Meditasyon olsun bize bura :)
Ay çok iyi olur çok da güzel olur
Kız değil ya biri oğlan
Aynen aynen hele şu ödevlerdeki mekiği falan gördüm rimel gördüm oh dedim ya ihtiyacım var ciddili
Olsun ben hep iki kız annesi diye okudumAy çok iyi olur çok da güzel olur
Kız değil ya biri oğlan
Aynen aynen hele şu ödevlerdeki mekiği falan gördüm rimel gördüm oh dedim ya ihtiyacım var ciddili
Bir de ilgi alanı olanlar bize bilgi versinler cilt bakımı, saç bakımı, tırnak bakımı, vücut bakımı falan. çok abartmadan haftada bir evde olan malzemelerle bunları da yapalım
Olsun ben hep iki kız annesi diye okudum
Siyasette geril burda gel rahatla. Yalnız mekik bacaklarımı yaktı çalışmaya alışkın değil kaslar.
Bugün rimel yarın rimel /far level'ina geçiyoruz
Kendimizi iyi hissedecegimize inaniyirum
Evet canımTamamdır. Şimdi ben bir sey sorcam. Günlük 6 görev vermişsinya. 2si sabit rimel ve ayetel kürsi. Diğer 4ü mü değişecek her gun?
Evet canım
diğer 4ü her gün değişecek. abartmadan
BU ARADA HANIMLAR BÜYÜK HARF YAZIYORUM DİKKAT ÇEKSİN DİYE
BEN HER SABAH 9 DA YAZILSIN DEDİM AMA
O GÜN MESELA SAÇ ŞEKİLLENDİRME GÖREVİ VERİLİRSE BİZ ÇALIŞANLAR AKŞAM YAPMAK ZORUNDA KALACAĞIZ. O YÜZDEN DİYORUM Kİ HER AKŞAM SAAT 21.00 DE VERİLSİN GÖREVLER. YARIN İÇİN. DAHA İYİ OLMAZ MI
Ayol normal şartlarda gobis acır. Kalkarken üst bacaklarım daha çok çalıştı demekki. Yada ben nabiyorum kiMekik bacaklarını nasıl yaktı benim bacaklarım hiç yanmaz mekikte sadece karnım yanar. Yanlış mı yapıyomki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?