- Konu Sahibi DEED EL TASARIM
-
o zaman oradaki görevi sabah buraya yazmak senin işin olsun canım :)yok yok oraya da yazıcaz yaptık diye burda sadece bilgisini vericez... eleman çalmak değil maksat bütünlük :)
biz elimizden geldiğince burada devam edelim canım, benim de istediğim tek topik ama diğer konuyu da bırakmak istemeyen orasını da takip etsin . o konuda kimseye bişey diyemem kiAynı şeyi ben de düşündüm ama bu kez arkadaşlar iki topik yerine tek topik takip edelim diye diğer topigi birakabilirler ayip olur diye düşündüm
valla ağır gelmez derseniz bi liste var :)e hadi başlayın neler yapacaz yarın mesela
neler olabilir
o zaman oradaki görevi sabah buraya yazmak senin işin olsun canım :)
dediğim gibi takiip etmede sıkıntı yaşayabilirim
biz elimizden geldiğince burada devam edelim canım, benim de istediğim tek topik ama diğer konuyu da bırakmak istemeyen orasını da takip etsin . o konuda kimseye bişey diyemem ki
zaten hafta başına kadar bu konuda iyice oturur diye düşünüyorum
Herkese uyarsa neden olmasın3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Allah (66 kez) Her türlü istek, tüm duaların kabul olması. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 10 tane mekik çekmek.
6- yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
bunlara bu akşamdan başlayabiliriz....
bana uyarHerkese uyarsa neden olmasın
Bana da uyar canlar gerçi duayı yaklaşık bir hafta okuyamam ama diğerlerini yaparım bu aradaDEED EL TASARIM canım ben de iki topik devam edicem ama burada her zaman yardimcinim
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Allah (66 kez) Her türlü istek, tüm duaların kabul olması. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 10 tane mekik çekmek.
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
4- 10 tane mekik çekmek.
Benim topiğim bu olmalı :) Hayırlı olsun öncelikle başlığınız. Böyle bir gruba nasılda ihtiyacım var benimde. 4 aylık bebeğim var ve yeni işe döndüm. Günlük rutin hiçbir düzenim yok gibi. Ödevlere bende katılmayı çok istiyorum. Beni de aranıza alırsınız değil mi :)valla ağır gelmez derseniz bi liste var :)
1- hiçbirşey yapamazsak en azından bir rimel sürmek :) ( SABİT )
2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. şekersiz içiyorsak sınırsız. sonrasında sadece su veya bitkiçayı.
4- 10 tane mekik çekmek.
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek.
Ayetel Kürsi
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
Allah'dan başka hiç bir ilah yoktur. O, daima yaşayan, daima duran,
bütün varlıkları ayakta tutandır. O'nu ne gaflet basar, ne de uyku.
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,
ona bir ağırlık da vermez. O, çok yüce, çok büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?