• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimize, evimize, maddiyatımıza ve maneviyatımıza katkı için haydi buraya :)

Benim topiğim bu olmalı :) Hayırlı olsun öncelikle başlığınız. Böyle bir gruba nasılda ihtiyacım var benimde. 4 aylık bebeğim var ve yeni işe döndüm. Günlük rutin hiçbir düzenim yok gibi. Ödevlere bende katılmayı çok istiyorum. Beni de aranıza alırsınız değil mi :)
1.maddeye başlamam lazım. Kendime hiç baktığım yok çünkü. Doğum kilolarım da yapıştı üzerime.
2.maddeyi emzirdiğimden dolayı hergün yapıyorum zaten.
3.ve 6.maddelerse rutine bağlarım inş.
4.madde ne yazık ki sezeryanlı ve ameliyatlı olduğum için hala mekik çekemiyorum. Alternatif üretebilir miyiz :)
5.Sabahtan tezgah toparlanmıştı :)
P pinhan16 MERHABA :)
Tabii ki buyur buyur biz de zaten çoğalmak istiyoruz.
yavaş yavaş hepsi rutine girecek. zaten kimseyi çok çok zorlayan maddeler koymuyorum. çalışan ve çocuklu hanımları da düşünerek az az hepsinden olsun dedik :)
mekik yerine twist hareketi yapsanız yine dikişlerde sorun olur mu acaba :KK64:
iki seçenek koyuyoruz illa ki kime hangisi uyarsa diye ama :oops:

gübaydın kızlar iyiki bu konuları bulmuşumda bu bahaneyle evimi ve kendimi düzene sokmaya başlayacağım inşalllah.

ilk önce bu görevlere alternatif olabilir mi? mesela ben rimel pek kullanmıyorum ama kalem benim için vazgeçilmez. o sebeple kalem sürsem mesela.

bu arada yukardaki bildirimim dünkü yazdıklarımız içinde . bugünkü için akşama bildirm yazarım.

bugünkü mesajı düzenleyemedim ama tamamdır alternatif kalem çekmek olsun :KK55: yeterki kendimize küçük bir güzel dokunuşumuz olsun :oops:

ay bende katılayım ütü günüde ekle canım ya benım ütüm hep kalıyo dağ gibi oluyo :)
Hoşgeldiniz :KK73:
Bugünkü görevlerden minik minik başlayabilirsiniz :KK36:
ütü günlerini haftasonlarına falan koymayı düşünüyorum. benim de dağ gibi de, dolapta saklıyorum onları :KK70:

01 Ekim 2015

1- hiçbirşey yapamazsak en azından bir rimel sürmek :) ( SABİT )
2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. şekersiz içiyorsak sınırsız. sonrasında sadece su veya bitkiçayı.
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahmân (298 kez) Dünyada ve ahirette Allah'ın sevgisini kazanmak.. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
4- 10 tane mekik çekmek ya da 10 dakika ayakta twist hareketi yapmak.
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek.
6- yatmadan önce 5 Ayetel kürsi okumak. (SABİT)
Ayetel Kürsi
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,
velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.

Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
Allah'dan başka hiç bir ilah yoktur. O, daima yaşayan, daima duran,
bütün varlıkları ayakta tutandır. O'nu ne gaflet basar, ne de uyku.
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
Onlar ise, O'nun dilediği kadarından başka ilminden hiçbir şey kavrayamazlar.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,
ona bir ağırlık da vermez. O, çok yüce, çok büyüktür.
01 Ekim 2015

2- sadece iki bardak şekerli çay veya nescafe hakkımız var. şekersiz içiyorsak sınırsız. sonrasında sadece su veya bitkiçayı.
3- dua olarak esma ül hüsna dan başlamak ve kaçsa okunması gereken adet o sayıda okumak.
( Er-Rahmân (298 kez) Dünyada ve ahirette Allah'ın sevgisini kazanmak.. ) ( yanlışım varsa düzeltin bu konuda yanlış yapmak istemem )
5- temizlik adına da tezgah üzerinde hiç bulaşık bırakmamak ya da lavabo temizlemek.
Ayetel Kürsi
Okunuşu
velâ yü-hîtûne bi'şey'im min ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel'ard,

Anlamı
Göklerdeki ve yerdeki herşey O'nundur. O'nun izni olmadan huzurunda şefaat etmek kimin haddine! Onların önlerinde ve arkalarında ne varsa hepsini bilir.
O'nun hükümdarlığı, bütün gökleri ve yeri kucaklamıştır. Her ikisini görüp gözetmek,

1 numara tamamdır :) - 3 numara 5 adet

bugünkü mesajı düzenleyemedim ama tamamdır alternatif kalem çekmek olsun :KK55: yeterki kendimize küçük bir güzel dokunuşumuz olsun :oops:

ütü günlerini haftasonlarına falan koymayı düşünüyorum. benim de dağ gibi de, dolapta saklıyorum onları :KK70:

hafta sonuna kalınca 1 pazarım var oda yalan oluyor o yüzden parça parça hafta içide yapsam tek izin günümüze kalmasa yada ben yaparım napimm :)

O zaman kimse sayfayı unutmayacaksa şöyle bir şart getirelim. Günlük görevleri sabah 9 da ilk mesajı yazacak kişi belirlesin. hem herkes kendi evini daha iyi biliyor değil mi :KK69: neye ihtiyaç varsa ona göre yazsın, biz de uyalım.
Pazartesiden itibaren haftalık görev de olacak.

Varım diyenler beğen butonuna bassın, bi görelim kimler bizimle :nazar:

ay hoşbuldukkkk :)

mesela kumbaramız olsun günlük yada haftanın belli günleri kumbaraya para atma görevi :)benım kumbaram var ama atamıyorum çünkü :)
Haftalık 20 TL demiştik ona da :)
bir bakalım kimlere nasıl uyuyorsa dediğim gibi herkes kendine uyanı yazsın, ona göre rutine oturacak sayfamız inşallah :KK9:

P pinhan16 MERHABA :)
Tabii ki buyur buyur biz de zaten çoğalmak istiyoruz.
yavaş yavaş hepsi rutine girecek. zaten kimseyi çok çok zorlayan maddeler koymuyorum. çalışan ve çocuklu hanımları da düşünerek az az hepsinden olsun dedik :)
mekik yerine twist hareketi yapsanız yine dikişlerde sorun olur mu acaba :KK64:
iki seçenek koyuyoruz illa ki kime hangisi uyarsa diye ama :oops:
Merhaba :) Ödevlerimi itinayla yapmaya çalışırım bende :)
Ama şöyle istisnai bir durumum var. Yarın şehir dışına çıkıyoruz kızımla. 12 Ekimde döneceğim ve asıl ondan sonra asılabileceğim tüm görevlere. Sorun olmaz değil mi?
Birde twist hareketi tam olarak nasıl yapılıyor?

Merhaba :) Ödevlerimi itinayla yapmaya çalışırım bende :)
Ama şöyle istisnai bir durumum var. Yarın şehir dışına çıkıyoruz kızımla. 12 Ekimde döneceğim ve asıl ondan sonra asılabileceğim tüm görevlere. Sorun olmaz değil mi?
Birde twist hareketi tam olarak nasıl yapılıyor?
Valla sayfayı çok boşlamazsanız durumunuzu mazur görebiliriz :)
en azından bir görevi yaparsınız, atıyorum dua görevi olur, su içme görevi olur :KK66:
Twist hareketi de benim bildiğim ayakta iken, ayaklar yere sabit, beli bir sağa bir sola döndürmek.
yanlardaki simitlerimize çok iyi gelecek :)

mesela kumbaramız olsun günlük yada haftanın belli günleri kumbaraya para atma görevi :)benım kumbaram var ama atamıyorum çünkü :)

Haftalık 20 TL demiştik ona da :)
bir bakalım kimlere nasıl uyuyorsa dediğim gibi herkes kendine uyanı yazsın, ona göre rutine oturacak sayfamız inşallah :KK9:
Kumbara fikri de süper. Aylık olarak ne yapacağımıza da karar verelim :)

Valla sayfayı çok boşlamazsanız durumunuzu mazur görebiliriz :)
en azından bir görevi yaparsınız, atıyorum dua görevi olur, su içme görevi olur :KK66:
Kardeşimin düğünü var. Ona gidiyoruz kızımla :)
Rumel ve kalemi rutine bağlayabilirim.
Su 3litreye kadar içiyorum günlük. Dua kısmıda tamam inş.
Arada uğramaya çalışırım elbette. Kimler neler yapıyor diye :)

Kumbara fikri de süper. Aylık olarak ne yapacağımıza da karar verelim :)
Valla benim çok deli fikirlerim var da bakalım kimlere uyacak.
haftalık biriktirdiğimiz paraları ay sonunda gram altın modunda altına dönüştürebiliriz.

Kardeşimin düğünü var. Ona gidiyoruz kızımla :)
Rumel ve kalemi rutine bağlayabilirim.
Su 3litreye kadar içiyorum günlük. Dua kısmıda tamam inş.
Arada uğramaya çalışırım elbette. Kimler neler yapıyor diye :)
Tamamdır anlaştık o halde :)

Naoiyoruuuuuuuuuuuzzzzz :KK54:
Hoşgeldin 27.01 27.01 :)

bugünkü görevlerimiz :)

01 Ekim 2015

Ayetel Kürsi
Okunuşu

Anlamı

Hoşgeldin 27.01 27.01 :)

bugünkü görevlerimiz :)

01 Ekim 2015

Ayetel Kürsi
Okunuşu

Anlamı
Esmaları çekerken yapmamız gereken bir şey var mı?

O zaman kimse sayfayı unutmayacaksa şöyle bir şart getirelim. Günlük görevleri sabah 9 da ilk mesajı yazacak kişi belirlesin. hem herkes kendi evini daha iyi biliyor değil mi :KK69: neye ihtiyaç varsa ona göre yazsın, biz de uyalım.
Pazartesiden itibaren haftalık görev de olacak.

Varım diyenler beğen butonuna bassın, bi görelim kimler bizimle :nazar:

sabah 9 bana uyar.günlük kaç görev olacak. birde haftalık görevler hangi gün belirlenecek? onlarıda belirleyelim. yine şimdiki görevler gibi kişisel bakım, sağlık, ev, dua, maneviyat ve spor diye 6 madde olsun diyorum. başka birşey belirlemek isteyen var mı?

Back