kızlar bana bi yardım edin yaaa... Bu akşam ki düğün için üstüme korse tarzı önden metal kapatma yerleri olan gri üstüne siyah dantelli korse altınada uzun bol siyah pantalon giyicem. Korse bu arada strapless. Ve de yapmayı planladığım saç şekli şu Eki Görüntüle 506579 ama tam karar veremedim.. Belki şu mdelde iyi olabilir Eki Görüntüle 506580 ikiside gayet güzel yani. Birde makyaja gelince buğulu göz makyajımı mı yapsam yok sa eyeliner kırmızı ruj mu ??? Daha önce bir düğüne hiç bu kadar farklı gitmemiştim ondan kararsızım.. Lütfen sizde bana yardım edin...
Canım zaten Bu aralar Kilo Almaya Çalışıyorum Hedef 55 Ama Şu Göğüsler Büyür Umarım
Canım iki saç da güzel bence ama 2.sinin eğer sana yakışacağını düşünüyorsan gayet hoş duruyor :) Buğulu göz makyajı da her zaman bi adım öndedir bence :)
sağol canım.. ya ne bilim bizim çevremizde çok düğün olmaz. Kırmızı ruju da severim.. Ama dudaklarım birazcık dolgun. Ondan kırmızı ruj sürünce sadece dudaklarım ön planda oluyor. Ondan özel bir olmadıkça kullanmıyorum.. Kararsızlığım biraz bundandı..
Anladım canım :) Düğünden sonra söyle bize olur mu neler yaptın ne giydin nasıl makyaj yaptın :)
Mutlaka canımannemin saçı makyajı da benden olucak zaten Kesinlikle bi sürü paylaşım yapıcam canım pazartesi günü Makyaj konusunda iyiyimdir. Elimde hızlıdır. Ama saç konusunda bi o kadar deneyimli değilim..Hep uzun saç kullandım. Ondan şekil vermesi çok vakit alıyodu. Bende genel olarak tarayıp çıkıyodum. Ama dedim yaa değişmeye karar verdim diye artık öle saçlarımı sadece tarayıp çıkmayacağım Saçlarada el atıyorum
Önceki mesajlarda yazdıysan eğer görmedim canım, saçlarının şekli nasıl? Düz mü dalgalı mı? :)
Konuya bakan çok kişi var ama bana yardımcı olan neredeyse kimse yok yaaa
Güzel bi haftasonundan hepinize merhabaumarım iyi gidiyordur hepinizin haftasonu dün alışveriş yaptım kendime çok hoş 2 bluz 1 deri görünümlü tayt ve çok tatlı bir elbise aldım Eklerim resimlerini sonra Bakımlara devam kızlar ara vermek yok
Kız her yerde seninle karşılaşıyorum :) Ne olacak bizim bu halimiz bu sorunumuz? :)
Canım peki bu sabunlar hakkında ne düşünüyosun? Pirinç sabunu falan... Benim yağlı bi cildim var aslında sabun kullanmam lazım ama bildiğim kadarıyla sabun kullanmak cildi daha yağlı yapıyormuş. Bide bazı yerlerde okuyorum cildinize sabun kullanmayın diye. Nedeni ne tam olarak bilmiyorum sen ne düşünüyosun :)
Fatale Tarzımız Aynı Gerçekten İstediğim Tarzsın Yani Çok Beğeniyorum Canım seni :)
Yarın saçlarımı boyayacağım kızlarrrrAkşam da düğüne gidiyorum.. Büyük ihtimalle paylaşımlarımı pazartesi günü yapacağım yorumlarınızı bekliyorum paylaşımlardan sonra kızlarrr
canım tam tersi sabun cildi kurutur. bu nedenle cildinize her sabunu kullanmayın derler. Ama cilt sabunların da bir sorun yok. Sadece iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın var. Benim siyah noktalarım azaldı cildim öle yağlı parlamıyo artık. Ama şunu da unutmamak lazım yağlı cilt kırışmaz şaslıyız yani
bende dun dugunden geldım btmez bu dugunler bıtmez :)
ve dolgu topuk gıydım 9 cm falandı yuruyebıldım cnm ıkı kere sendeledım ama rezılllık :)))
resımlerı beklıyoruz bu arada merak ettım sımdı :)
Canım arkadaşımı bekliyorum şimdi gelsin boyaya başlıcaz. Önce uçlarını boyayacağım için zor olucak tek başıma boyamak.Gerçi hiç yapmadığım bişi değil ama
Canım topuklu giyen her kadın sendeler hiç öle düşünme..Sonuçta düşe kalka alışıcaz yani Benim bir zamanlar gözüme çok yüksek topuklu gelen ama şu anda gayet de alçakmış yaa dediğim bir topuklumla üst geçit merdivenlerind düşüyordum neredeyse ama arkadaşımın hırkasına basmıştım o da o sırada hırkayı çekti.. Düşerkende kolumdan yakalamıştı düşmemiştim sonra bana kızdı niye bu kadar yüksek topuklu giyiyosun diye. Ama şimdi o ayakkabıları giysem koşarım bile Alışıyoruz yani yavaş yavaşsorun yok
bende dun dugunden geldım btmez bu dugunler bıtmez :)
ve dolgu topuk gıydım 9 cm falandı yuruyebıldım cnm ıkı kere sendeledım ama rezılllık :)))
resımlerı beklıyoruz bu arada merak ettım sımdı :)
alısırım ınsallah cnm tuh senın olay da tam rezıllıkmısama sımdı guluyoruz ıste hayat bole
hangı renge boyucaksın cnm saclarınıbende okul bıtınce rofle dusunuyorum bakalım