- 14 Aralık 2008
- 1.572
- 1
- 35
Bu eteklerden giyen bir çok bayan gördüm geçen yaz
Bende de var bir tane ama malesef daha hiç giyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu eteklerden giyen bir çok bayan gördüm geçen yaz
cnm bende sac rengımı begenmedıgım zmaan ustune boyatırım her sampuanlamadan sonra sac kremı surup 1 dk bekletıp yıkayınca kuru olmuyo bı de zaten bakımlarını yapyıomussun korkma boya gıtsın
merhabalar konun çok güzelmiş fatale:)
doğal dudak balmı nasıl yaptın acaba ben de yapıcam da bilgi topluyorum:)
Çok Beğeniyorum Böyle Komb,nleri
Valla canım normalde bende korkmam ama bu sefer öyle böyle değil bir tuhaf kurudu. Saçlar resmen birbirine sürtünce ses çıkartıyor. Çok üzt üste boyadım bir de son boyamamda içine vital de kattım. Olmadı yani çle olunca acayip kurudu saçlar. Saçıma hem saç kremi hem sa maskesi hem saç serumu hemde yıkama öncesi nemlendirme yapıyorum. Ona rağmen daha yeni yeni kendini toparlıyor. Bir de boyamak için sınavlarımın geçmesini bekliyorum ya
dogudur cnm herkesın sac yapısı farklı sacların eskı saglıgına kavusur ınsallah
Umarım canım ya bi de o kadar uzattım saçarımı bişey olmasın valla ağlarım bi şansım olsa da resmini çekip koyabilsem
bırı arkadan ceksın cnm o sekılde koy koyabılrsen ya dafoto makınen varsa zamanı ayarla bı yre koy o ceker
uzar cnm merak etme koku sende nasılsa
bende çok beğeniyorum canım.. yazı sabırsızlıkla bekliyorum :)
Canım Ya Sorum Olucak Çok Sordum Ama Benim Yüzüm Yağlı, Sivilce Ve Akne Sornum Var Bunun İçin Zerdaçal + Limon Masken Uygunmu Yardımcı Olursan Sevinirim Ve Yüzümü Nasıl Derin Temiz Tutabilirim. Vede Şu BB Kremşerinden Almayı Düşünüyorum Hangisini Tavsiye Edersin :)