Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

canım sanırım senin kahveli tarcınlı ballı şekerli bir dudak peelingi vermiştin diye hatırlıyorum :44: ay ben onu tüm suratıma sürdüm elimi cekmek istemiyorum suratımdan sürekli elliyorum:KK30::KK35:

çok sevindim canım böyle işe yaramasına :KK8: bende arada uyguluyodum yüzüme ama tarçınsız bi de aynısını deniyim bende :KK76:

sabah sabah ilk kalktığımda annem ne güzel gozukuyosun dedi:KK9: bende elimi cekemiyorum cok iyi geldi cildime benim cildim yağlı ve cene biölgem sivilce ve siyah noktalı.

O zaman canım form çayı tüketmeyi dene eğer sevebiliyorsan. Bir sürü çeşidi var. Ama yoğurt muhakkak şu diyet yoğurtlardan olsun. Kendisi de yağlı oldu mu olmuyo malesef. Bir de içebilirmisin bilmiyorum ama

bir sürahiye su koy
bu suya limonları dilim dilim kes
taze nane ekle dolapta bir gün dinlendir. Ya da en azından 5-6 saat. Hem çok sağlıklı hem de zayıflatıcı.

Kahvaltı da bol bol domates- salatalık tüket. Gerçi illed kahvaltı olmasına gerek yok :KK9: ve de her gün bir bardak kahve iç. Hele de sert kahve içebiliyorsan çok daha güzel :KK1:

Ya böyle sayfaları karıştırmış olacağım çok özür ama sert kahve ne işe yarıyor?Ben hayatımda hiç kahve tüketmem..
Birde bb cream hakkında bilgi istiyorum.Ama şöyle Türkiye'de bulunan ve fiyatı da çok uçuk olmayanlardan.Garnierkini denedimde hiç hoşuma gitmedi..

canım tam tersi sabun cildi kurutur. bu nedenle cildinize her sabunu kullanmayın derler. Ama cilt sabunların da bir sorun yok. Sadece iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın var. Benim siyah noktalarım azaldı cildim öle yağlı parlamıyo artık. Ama şunu da unutmamak lazım yağlı cilt kırışmaz şaslıyız yani :KK16:

Canım ama şöyle diyorlar. Zaten yağlı bi cildimiz olduğu için cildimizin normal bi yağ salgılama düzeni varmış. Sabunla cildimizi yıkayınca cilt bu kuruluğu gidermek için daha fazla yağ salgılıyomuş. Yani ilerleyen zamanlarda zararı olabilir mi? Ve bende kil sabunu var sence kullanmalı mıyım? :)

sabah sabah ilk kalktığımda annem ne güzel gozukuyosun dedi:KK9: bende elimi cekemiyorum cok iyi geldi cildime benim cildim yağlı ve cene biölgem sivilce ve siyah noktalı.

çok sevindim canım :KK9: benimde cildim seninkine benzer :KK9: ama şu aralar sürekli bakım yaptığımdan siyah noktalarım azaldı sivilcem ise yok :KK16:

kıyafet kombinleri de paylaşır mısın :KK3:

Canım kıyafet kombinleri de paylaşıcam. Ama konu giderek karışıyo gibi nasıl bir ayarlama düzenleme yapıcam bilemiyorum malesef :KK5: Birde yurtdışına çıkıcaktım. Bütün kıyafetlerim bavulda ve çıkışımı ertelemek zorunda kaldım. Ondan kendi kıyafetlerimden kombinleri henüz koyamıcam :KK9:

Ya böyle sayfaları karıştırmış olacağım çok özür ama sert kahve ne işe yarıyor?Ben hayatımda hiç kahve tüketmem..
Birde bb cream hakkında bilgi istiyorum.Ama şöyle Türkiye'de bulunan ve fiyatı da çok uçuk olmayanlardan.Garnierkini denedimde hiç hoşuma gitmedi..

Canım kahve boşaltım sistemini düzenler, form çaylarının verdiği etkiyi veriyor bir nevi. Özellikle bitki çayı sevmeyenler için birebir. Az içildiğinde içindeki kafein selülitleri engeller.Fakat çok içersen selülit yapar :KK43: BB kremlerle ilgili de ayrı bir konu başlığı açacağım. Karşılaştırmalı olarak.. Bende internetten bb cream alamayanlardanım :KK14:

Canım kahve form çaylarının yaptığı etkiyi yapar genel olarak. Yani boşaltım sistemine yardımcı olur genel olarak. Özellikle bitki çayı sevmeyenler için iyi bir alternatif.. Kahve az içilirse selüliti engeller fakat çok içilirse selülit yapar.

BB cream hakkında ayrıca yazı yazıcam canım. Biliyorum garnier inki çok iyi değil ve de rengi koyu. Malesef bende yurtdışından alışveriş yapamayanlardanım :KK43:

Canım ama şöyle diyorlar. Zaten yağlı bi cildimiz olduğu için cildimizin normal bi yağ salgılama düzeni varmış. Sabunla cildimizi yıkayınca cilt bu kuruluğu gidermek için daha fazla yağ salgılıyomuş. Yani ilerleyen zamanlarda zararı olabilir mi? Ve bende kil sabunu var sence kullanmalı mıyım? :)

Canım sabun cildini o kadar da kurutmaz. İlk başta alışana kadar bir kuruluk yapıyor. O da nemlendirici sürünce geçiyor zaten. O dediğin olay cildini aşırı derece de yorduğunda oluyor. Üst üste çok aşırı bakım, çok yağlı krem ya da kremden sonra bişiler kullanmak çoğu zaman ertesi güne cildi yağdan parlatıyor. Ben bir kaç haftadır kullanıyorum. Ve gayet memnunum cildim de ne bir parlama ne bir bozulma oldu. Ondan tavsiye ederim. Ama içeriğinin doğal olduğuna emin ol..:KK12:

naber fatale
konunu takip ediyorum ben de
ben de bakımlı olmak istiyorum artık :KK14::KK14:

Canımgayet iyi olur maden suyu limon. Ayrıcada günlük cilt temizliği de bi müddet sonra azaltıyo siyah noktaları. Birde bu zerdeçallı tarifler çok iyi geldi benim siyah noktalarıma ama tek sorun bütün lavaboyu sapsarı yapıyor sürekli uygularsan ondan çok fazla yapamıyorum. Bir de Watsons ın burun bantlarını aldım 10 lu. 5.99 tl gibi bişiydi. Daha önce Nivea nınkileri kullanmıştım ama watsons ın ki çok daha iyi bence :KK16: Burun bantlarını ikiye kesip çeneme de uyguluyorum. Zaten bu bantları 2 haftada bir yapsan da oluyor. Hatta azaldıkça yapma süren uzuyor. Ne bilim bi müddet sonra ayda bir yani. Ama önemli olan rutin cilt bakımını bırakmıcaksın ve de hep aynı şeyleri kullanıcaksın

cnm bende burun bantlarından alıyım dedım gozeneklerı genısletıyo bı zaman sonra dıye duydum galıba bu sıteden duydum onuda korktum almadım bende ıste bakalım maden suyu alıyım yapıcam bu uygulamayı
sen ne zamandır kullnıyosum burun bantını ? ve hıc gozeneklerınde hafıfı buyume hıssettınmı ??
senın verdıgın serdecallı tarııfı yapmaya usendım vala cnm ya ballı falanya kımyıkıcak sımdı dıye temızlemesı zor olur dıye dusundum bende netten maden suyu lımon karısımını buldum
bu arada bı sey daha cnm burun bantalrını kaldırdıgın zaman hı gozukmuyomu sıyah noktaların yoksa kuculuyormu ?

cnm bende burun bantlarından alıyım dedım gozeneklerı genısletıyo bı zaman sonra dıye duydum galıba bu sıteden duydum onuda korktum almadım bende ıste bakalım maden suyu alıyım yapıcam bu uygulamayı
sen ne zamandır kullnıyosum burun bantını ? ve hıc gozeneklerınde hafıfı buyume hıssettınmı ??
senın verdıgın serdecallı tarııfı yapmaya usendım vala cnm ya ballı falanya kımyıkıcak sımdı dıye temızlemesı zor olur dıye dusundum bende netten maden suyu lımon karısımını buldum
bu arada bı sey daha cnm burun bantalrını kaldırdıgın zaman hı gozukmuyomu sıyah noktaların yoksa kuculuyormu ?

Canım tam tersi bütün siyah noktaları ağda gibi çekip alıyo. O yüzden gözenek büyümesi olmaz yani. Siyah nokta gidince o gözenekler inanılmaz küçülüyo bi de dediğim gibi bakım yaparsan hiç sorun değil. Bugün arkadaşım bile dedi sende siyah nokta yokki diye. Bende mi yok dedim emin misin yani :KK9: Bantla aldım hepsini sadece.. Bu arada balın içine başka bir sıvı karıştırdın mı çıkması zor olmuyo tatlım.

biz biraz daha feminen farzları seviyoruz canım. Ama herkesle de aynı olmak istemiyoruz :KK16: alışveriş benim için ondan zor.. Her yerde aynı şeyler. Bir şekilde farklı kombin yapmayı deniyorum. Mesela Bershka, taylor weijl seviyorum :KK16: genel olarak benim tarzım ama tabikide tamamen değil.. Kalanını da bir şekilde dolduruyorum :KK9:

Aynen Canım Ya Ben Modaya Göre değil Beğendiğimi Yakışanı Alırım Özentiliği Sevmem Çok Sıradan Çünkü :)

Canım tam tersi bütün siyah noktaları ağda gibi çekip alıyo. O yüzden gözenek büyümesi olmaz yani. Siyah nokta gidince o gözenekler inanılmaz küçülüyo bi de dediğim gibi bakım yaparsan hiç sorun değil. Bugün arkadaşım bile dedi sende siyah nokta yokki diye. Bende mi yok dedim emin misin yani :KK9: Bantla aldım hepsini sadece.. Bu arada balın içine başka bir sıvı karıştırdın mı çıkması zor olmuyo tatlım.

cnm pekı sen ıkı haftada bır uyuguluyodun dımı burun bantını bırde nerden alıyosun bende alıyım o zaman :KK34:

bu arada sac boyası akmaması ıcın bı tavsıyen varmı cnm ? dogal bı yontem falan

Herkes aynılaşıyo canım yaa hoş gözükmüyo bi müddet sonra :KK50:

Kız Fatale benim Cildimde Malesef Yağlı Ve Parlıyor Sivilce Genelde Çenemde Çıkar İtici oluyor Siyah Nokta Az Biraz Var ama Oda Sorun Ediyor Bunlardan Birazda Olsa Kurtulmam İçin Önerin Var Mı Varsa Paylaşırsan Sevinirim Canım :)

X