cnm pekı sen ıkı haftada bır uyuguluyodun dımı burun bantını bırde nerden alıyosun bende alıyım o zaman
bu arada sac boyası akmaması ıcın bı tavsıyen varmı cnm ? dogal bı yontem falan
Kız Fatale benim Cildimde Malesef Yağlı Ve Parlıyor Sivilce Genelde Çenemde Çıkar İtici oluyor Siyah Nokta Az Biraz Var ama Oda Sorun Ediyor Bunlardan Birazda Olsa Kurtulmam İçin Önerin Var Mı Varsa Paylaşırsan Sevinirim Canım :)
Canım hafta da bir uygula.. Saç boyası akar.. Akmaması için yapılacak bişi yok. Boyanın suyla karıştırılmasıyla cila yapılıyormuş. O akmayı baya önlüyormuş. Ama bu konuda çok bilgim yok canım
Canım kahve form çaylarının yaptığı etkiyi yapar genel olarak. Yani boşaltım sistemine yardımcı olur genel olarak. Özellikle bitki çayı sevmeyenler için iyi bir alternatif.. Kahve az içilirse selüliti engeller fakat çok içilirse selülit yapar.
BB cream hakkında ayrıca yazı yazıcam canım. Biliyorum garnier inki çok iyi değil ve de rengi koyu. Malesef bende yurtdışından alışveriş yapamayanlardanım
Canım yağsız su bazlı nemlendirici al onu kullan. Her gün cildini temizle. Cilt temizliğini maske ile destekle canım. Maya maskesi deneyebilirsin. Verdiğim diğer maskeleri deneyebilirsin. Siyah noktalar içinde temizleme bandı kullanabilirsin.. Önerilerim bunlar.Düzenli yapınca aradaki farkı görüceksin canım
Canım yağsız su bazlı nemlendirici al onu kullan. Her gün cildini temizle. Cilt temizliğini maske ile destekle canım. Maya maskesi deneyebilirsin. Verdiğim diğer maskeleri deneyebilirsin. Siyah noktalar içinde temizleme bandı kullanabilirsin.. Önerilerim bunlar.Düzenli yapınca aradaki farkı görüceksin canım
Saçları gürleştirmek hakkında söyleyebileceğin bir şey var mı? :) Ufak tefek de olsa bilgiye sahipsindir diye düşündüm :)
Canım Cild Temizliği İçin ne Öneriyosun ,:) Şu Garnier 3'ü Bir Arada İyimi ???
Canım garnier 3 ü bir arada kiminde çok işe yarıyor ama ben de pek işe yaramadı yaaBen sabun kullanıyorum genelde Çok ağır bişiler kullanmıyorum temizlik için
Canım sen Bana Düzenli Bir Şekilde Cild İçin Günlük Maske Temizlik vs. Vs. Öner Şu Surat Biraz toparlansın Lütfennn
tatlım ilk sayfada yazdığım maskeleri ve cilt bakımını yapıyorum hala. O en uzun olan ilk yazıdakileri
tamam canım benim :)
fatalecm bana güneş koruyucu önersene yağsız olması lazım sivilce yapmyacak bronzlaştırmayacak
annagaspi var içersinde arbutin olan onu merak ediorum bide muradın var bir haftada cildi aydınlatıomuş
onun dışında yazın çok kararıorum amele yanığı gibi dediğinden ben onu hızlıca nasıl açabilirim doğal rengime gelebilirim yani ?
Sen dene aynı bakımı.. Eğer sana uymazsa başka şeyler de düşünürüz..Ben bunları uyguluyorum şimdilik.. Ve de benim cildime yaradı.. Maskeler beslemek önemli
Canım Bana Maske Tarifini verirmisin Memnun olduğunu Yani :)
makyaj malzemeleri hakkında da bilgi verir misin
özellikle hayvan deneyi yapmayan marka bulmakta çok zorlanıyorum
domates sabununu da ilk defa duydumm ben ne işe yarıyor ki