Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

cnm pekı sen ıkı haftada bır uyuguluyodun dımı burun bantını bırde nerden alıyosun bende alıyım o zaman

bu arada sac boyası akmaması ıcın bı tavsıyen varmı cnm ? dogal bı yontem falan

Canım hafta da bir uygula.. Saç boyası akar.. Akmaması için yapılacak bişi yok. Boyanın suyla karıştırılmasıyla cila yapılıyormuş. O akmayı baya önlüyormuş. Ama bu konuda çok bilgim yok canım

Canım yağsız su bazlı nemlendirici al onu kullan. Her gün cildini temizle. Cilt temizliğini maske ile destekle canım. Maya maskesi deneyebilirsin. Verdiğim diğer maskeleri deneyebilirsin. Siyah noktalar içinde temizleme bandı kullanabilirsin.. Önerilerim bunlar.Düzenli yapınca aradaki farkı görüceksin canım

O zaman az az da olsa tüketmeye başlamalıyım,hemde selülitlerden de kurtulurum.Maalesef var bende..
Çok sevinirim canım bb krem açıklamalarını sabırsızlıkla bekleyeceğim.Teşekkürler fatalecim..

Saçları gürleştirmek hakkında söyleyebileceğin bir şey var mı? :) Ufak tefek de olsa bilgiye sahipsindir diye düşündüm :)

Canım Cild Temizliği İçin ne Öneriyosun ,:) Şu Garnier 3'ü Bir Arada İyimi ???

Saçları gürleştirmek hakkında söyleyebileceğin bir şey var mı? :) Ufak tefek de olsa bilgiye sahipsindir diye düşündüm :)

Canım ilk iki sayfada yazdım neler yapılması gerektiğini.. Neredeyse bütün doğal bakımlar saçları gürleştirir..

Canım Cild Temizliği İçin ne Öneriyosun ,:) Şu Garnier 3'ü Bir Arada İyimi ???

Canım garnier 3 ü bir arada kiminde çok işe yarıyor ama ben de pek işe yaramadı yaa Ben sabun kullanıyorum genelde Çok ağır bişiler kullanmıyorum temizlik için

Canım garnier 3 ü bir arada kiminde çok işe yarıyor ama ben de pek işe yaramadı yaa Ben sabun kullanıyorum genelde Çok ağır bişiler kullanmıyorum temizlik için

Canım sen Bana Düzenli Bir Şekilde Cild İçin Günlük Maske Temizlik vs. Vs. Öner Şu Surat Biraz toparlansın Lütfennn

Canım sen Bana Düzenli Bir Şekilde Cild İçin Günlük Maske Temizlik vs. Vs. Öner Şu Surat Biraz toparlansın Lütfennn

tatlım ilk sayfada yazdığım maskeleri ve cilt bakımını yapıyorum hala. O en uzun olan ilk yazıdakileri

fatalecm bana güneş koruyucu önersene yağsız olması lazım sivilce yapmyacak bronzlaştırmayacak
annagaspi var içersinde arbutin olan onu merak ediorum bide muradın var bir haftada cildi aydınlatıomuş

onun dışında yazın çok kararıorum amele yanığı gibi dediğinden ben onu hızlıca nasıl açabilirim doğal rengime gelebilirim yani ?

Ayyy bi güneş kremi vardı sanırım sonu tonla bitiyodu baya pahalı bişi ama onu önerebilirim Onun dışında 50+ olan güneş kremlerini kullanabilirsin. En iyisi sormak canım çünkü o kadar çok firma var ki.. Ve de yüz için ayrı güneş kremleri de var. Bende arko nun vardı. Valla fena değildi aslında. Ama çok kullanamadım. Özellikle de fiyatına göre çok iyiydi ve de yoğun kıvamlıydı. İstersen bb krem dene onlarda koruyuculu. Hemde 30 faktörlü olanları falan var. Pure Beauty serisinin 40 faktörlü pudrası var canım. Bunlar yüzün için gayet iyi olabilir..

Amele yanığı bu sene bende oldum malesef. En iyi seçenek kapalı giyinmek, güneş kremi sürmek, soğuğa yakın suyla duş almak, vücut peelingi uygulamak kesede çok iyi olur..

Canım ayrıca bir haftada cildi aydınlatıyomuş derken ne kadar aydınlatıyoş ki??? Sonuçta sen bir hafta yüzünü gece gündğz yıkayıp maskelerle bakım yapsan ve de limonlu sirkeli tarifleri denesen ya da aydınlık verici baska kremler kullansan gene açılır yani rengin.. Cildin aydınlanır. Murad a da o kadar para vermeye gerek yok bence..

makyaj malzemeleri hakkında da bilgi verir misin
özellikle hayvan deneyi yapmayan marka bulmakta çok zorlanıyorum

Canım Bana Maske Tarifini verirmisin Memnun olduğunu Yani :)

Canım zerdeçallı maskeme bayılıyorum Zerdeçal ve limon suyunu karıştırıp yüzüne sürebilirsin. İkinci maske tarifi yine zerdeçal, bal ve süt. Bir diğeri yine zerdeçal, bal, süt, badem yağı ve pirinç unu. Yüzüne uygula 20-30 dakika bıyunca tut.

Bir diğeri de maya ve süt maskesi canım. Mayayı sütle koyu bir kıvama getiriyorum. Sonra da yüzüme sürüyorum 20 dakika. Yalnız kokusu çok kötü

makyaj malzemeleri hakkında da bilgi verir misin
özellikle hayvan deneyi yapmayan marka bulmakta çok zorlanıyorum

canım hayvan deneyi yapmayanı bulmak çok zor. O yüzden türk markalarını öneririm genelde. Onlar hayvan deneyi yapmıyorlar. Zaten yeterince ucuza mal etmeye çalışıyorlar. Ondan birde hayvanlara para ödücek halleri yok :) Kendi makyaj malzemelerimden en çk sevdiklerimi de paylaşıcam

domates sabununu da ilk defa duydumm ben ne işe yarıyor ki

Canım domatesin içinde likopen var. Likopen de cilt ve cilt sağlığı için çok yararlıdır. Cildi besler, tazeler ve de cildi güneşin kötü etkilerinden korur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…