Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

Konunuz gerçekten çok güzel, ben de takip etmeyi düşünüyorum:) yaptıklarımızı paylaşarak hem yeni şeyler öğreniriz hem birbirimize yardımcı oluruz..

Teşekkür ederim cnm. Benim de istediğim buydu zaten :KK9:

Balla yoğun macun kıvamında olsn. Yani bal her yerine yetsin. Sütü de az ekle. Yine macun kıvamında olucak ama o kadar yoğun değil. 20 dakika beklettim canım yüzümde.

tesekkur ederım cnm dun yapyıım dedım off dedım sonra kım cıkartcak bu balı yuzumden falan derken erındım yapmadım :KK34::KK50:
sen nasıl cıkartıyosun cnm ya zor olmuyormu :KK53:

tesekkur ederım cnm dun yapyıım dedım off dedım sonra kım cıkartcak bu balı yuzumden falan derken erındım yapmadım :KK34::KK50:
sen nasıl cıkartıyosun cnm ya zor olmuyormu :KK53:

Canım sütle karışınca zor olmuyo çıkartması. Sabunla bir kez yıkıyorum çıkıyor :KK1:

kızlar Ankara'da ya da Antalya'da asimetrik etekle deri görünümlü tayt bulabileceğim yerler biliyormusunuz??? Bir de fiyatları çok uçuk olmazsa sevinirim :KK16:

Kızlar şimdi size güzel bir anti aging-anti oksidan maske yazacağım. Daha yaşım azcık küçük olduğundan şimdilik bunu uygulamayı düşünmüyorum. Onun yerine bunu beslenme ile alıyorum. İhtiyacımız olanlar

1 muz
1 çay bardağı koyu demlenmiş yeşil çay (yaseminli olursa daha iyi olabilir)
Yoğurt (ama öle süzme falan değil normal yoğurt olsun yoğurdun suyu çok önemli çünkü)

Bunların hepsini blender a koyup karıştrın. Sonrada yüzünüze sürüp bekleyin. En güzeli 15-20 dakika uzanın bu işlem sırasında. Ardından da soğuk suyla yıkayın :KK1:

Kullananlar yorumlarını yaarlarsa sevinirim :KK1:

Çok Hoş Kıyafetler bu Tarz Şeyleri beğeniyorum Trenyolda Bu Tür Ürünler çok Mağzalardada Öyle Uygun Fiyata Ama Ben zayıfım Cesaret Edemiyorum :KK43:

Canım zten bu tür elbiseler en iyi zayıf ve küçük göğüslü kızlara oluyor. Birde bel oyuntusu olanlara.. Ben 1.65 buyunda 47 kiloyum ve de gayet memnunum bu elbiselerden :KK16:

Canım zten bu tür elbiseler en iyi zayıf ve küçük göğüslü kızlara oluyor. Birde bel oyuntusu olanlara.. Ben 1.65 buyunda 47 kiloyum ve de gayet memnunum bu elbiselerden :KK16:

Ben 51 Kilodan 48 düştüm Göğüs 75 Ama Zayıflayınca Oda Biraz gitti Bacaklarım Uzun İnce Belim vucuduöm Orantılı Yanı 1,70 Boyum Bilmiyorum Valla

Ben 51 Kilodan 48 düştüm Göğüs 75 Ama Zayıflayınca Oda Biraz gitti Bacaklarım Uzun İnce Belim vucuduöm Orantılı Yanı 1,70 Boyum Bilmiyorum Valla

giy tatlım giy.. bunlar tam manken kıvamında olanlar için yapılmış kyafetler zaten :) Sende manken gibisin zaten ben senden 5 cm kısa 1 klo eksiğim ama daha zayıf olsam olcakmış diyorum yani

bende asimetrik eteklere merak sardım. Birde deri görünümlü bir tayt istiyorum :KK16: yüksek belli dar eteklere bayılıyorum şu aralar birde :KK16: off param kalmadı... :KK9:

giy tatlım giy.. bunlar tam manken kıvamında olanlar için yapılmış kyafetler zaten :) Sende manken gibisin zaten ben senden 5 cm kısa 1 klo eksiğim ama daha zayıf olsam olcakmış diyorum yani

Canım zaten Bu aralar Kilo Almaya Çalışıyorum Hedef 55 Ama Şu Göğüsler Büyür Umarım :KK43:

Canım zaten Bu aralar Kilo Almaya Çalışıyorum Hedef 55 Ama Şu Göğüsler Büyür Umarım :KK43:

Azmet tatlım alırsın :) ama göğüsler büyümeyebilir.. Ben narlı sabunla yıkıyorum her gün iki defa narlı krem sürüyorum ona rağmen 2 cm büyüdü göğüs ölçüm. Şerbetçi otu falan alasım var ya da brewer's yeast..

Azmet tatlım alırsın :) ama göğüsler büyümeyebilir.. Ben narlı sabunla yıkıyorum her gün iki defa narlı krem sürüyorum ona rağmen 2 cm büyüdü göğüs ölçüm. Şerbetçi otu falan alasım var ya da brewer's yeast..

Geçensene 55 Olmuştum göğüsler Bayağı dolgunlaşmıştı Sence Büyüme olasılığı var mı ??

Geçensene 55 Olmuştum göğüsler Bayağı dolgunlaşmıştı Sence Büyüme olasılığı var mı ??

o zaman var ihtimal tatlım.. Çünkü ben göğülerden hiç kilo alıp vermem. Pek çok insan da böyledir. Kimi anca aşırı kilo artışı sonucu alır.. Ama sen öyle kilo alabiliyosan dolgunlaşır canım. Ama yine de extra dolgunluk için başka yöntemler de deneyebilirsin :KK1: push up veya balcony push up sütyenlerde vazgeçilmezin olsun :KK9:

o zaman var ihtimal tatlım.. Çünkü ben göğülerden hiç kilo alıp vermem. Pek çok insan da böyledir. Kimi anca aşırı kilo artışı sonucu alır.. Ama sen öyle kilo alabiliyosan dolgunlaşır canım. Ama yine de extra dolgunluk için başka yöntemler de deneyebilirsin :KK1: push up veya balcony push up sütyenlerde vazgeçilmezin olsun :KK9:

Genelde Orantılı Kilo Alıyorum Geçensene 55 Çıkınca Sütyenin Sıktığını Fark Ettim Hatta Kuzenlerim Kız Göğüslerin büyümüş Baya Biliyorlar Destekli Sütyen Kullandığımı Ondandır Belki Dedim Yok Zaten Hep Kullanıyosun Büyümüşler Valla diyorlardı Sanırım Olasılık Var Umarum Büyür Destekli Sütyen Kullanıyorum Dar Atlet Giyince Sabit Tutuyor Büyük Gösteriyor :) Ama 48 Den 55 Çıkarım Umarım :KK43:

Genelde Orantılı Kilo Alıyorum Geçensene 55 Çıkınca Sütyenin Sıktığını Fark Ettim Hatta Kuzenlerim Kız Göğüslerin büyümüş Baya Biliyorlar Destekli Sütyen Kullandığımı Ondandır Belki Dedim Yok Zaten Hep Kullanıyosun Büyümüşler Valla diyorlardı Sanırım Olasılık Var Umarum Büyür Destekli Sütyen Kullanıyorum Dar Atlet Giyince Sabit Tutuyor Büyük Gösteriyor :) Ama 48 Den 55 Çıkarım Umarım :KK43:

Bir kere çıktığına göre yine çıkarsın canım.. azmeden başarır her zaman :KK9:

Güzel bi haftasonundan hepinize merhaba :KK16: umarım iyi gidiyordur hepinizin haftasonu :KK9: dün alışveriş yaptım kendime çok hoş 2 bluz 1 deri görünümlü tayt ve çok tatlı bir elbise aldım :KK16: :KK16: Eklerim resimlerini sonra :KK12: Bakımlara devam kızlar ara vermek yok :nazar:

Yarın saçlarımı boyayacağım kızlarrrr :KK1: Akşam da düğüne gidiyorum.. Büyük ihtimalle paylaşımlarımı pazartesi günü yapacağım :KK16: yorumlarınızı bekliyorum paylaşımlardan sonra kızlarrr :KK9: :KK16:

kızlar bana bi yardım edin yaaa... Bu akşam ki düğün için üstüme korse tarzı önden metal kapatma yerleri olan gri üstüne siyah dantelli korse altınada uzun bol siyah pantalon giyicem. Korse bu arada strapless. Ve de yapmayı planladığım saç şekli şu Eki Görüntüle 506579 ama tam karar veremedim.. Belki şu mdelde iyi olabilir Eki Görüntüle 506580 ikiside gayet güzel yani. Birde makyaja gelince buğulu göz makyajımı mı yapsam yok sa eyeliner kırmızı ruj mu ??? Daha önce bir düğüne hiç bu kadar farklı gitmemiştim ondan kararsızım.. Lütfen sizde bana yardım edin...:KK43:

X