- 14 Aralık 2008
- 1.572
- 1
- 35
Konunuz gerçekten çok güzel, ben de takip etmeyi düşünüyorum:) yaptıklarımızı paylaşarak hem yeni şeyler öğreniriz hem birbirimize yardımcı oluruz..
Teşekkür ederim cnm. Benim de istediğim buydu zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunuz gerçekten çok güzel, ben de takip etmeyi düşünüyorum:) yaptıklarımızı paylaşarak hem yeni şeyler öğreniriz hem birbirimize yardımcı oluruz..
Balla yoğun macun kıvamında olsn. Yani bal her yerine yetsin. Sütü de az ekle. Yine macun kıvamında olucak ama o kadar yoğun değil. 20 dakika beklettim canım yüzümde.
tesekkur ederım cnm dun yapyıım dedım off dedım sonra kım cıkartcak bu balı yuzumden falan derken erındım yapmadım
sen nasıl cıkartıyosun cnm ya zor olmuyormu
Evet kızlar bunlarda benim yeni elbiselerim Yalnız katalog mankeninin beli birazcık kalın benim belim baya ince olduğu için bende çok daha farklı duruyo Eki Görüntüle 502237 Eki Görüntüle 502238 Eki Görüntüle 502239 dahası da gelir umarımmmmm
Çok Hoş Kıyafetler bu Tarz Şeyleri beğeniyorum Trenyolda Bu Tür Ürünler çok Mağzalardada Öyle Uygun Fiyata Ama Ben zayıfım Cesaret Edemiyorum
Canım zten bu tür elbiseler en iyi zayıf ve küçük göğüslü kızlara oluyor. Birde bel oyuntusu olanlara.. Ben 1.65 buyunda 47 kiloyum ve de gayet memnunum bu elbiselerden
Ben 51 Kilodan 48 düştüm Göğüs 75 Ama Zayıflayınca Oda Biraz gitti Bacaklarım Uzun İnce Belim vucuduöm Orantılı Yanı 1,70 Boyum Bilmiyorum Valla
Ben 51 Kilodan 48 düştüm Göğüs 75 Ama Zayıflayınca Oda Biraz gitti Bacaklarım Uzun İnce Belim vucuduöm Orantılı Yanı 1,70 Boyum Bilmiyorum Valla
giy tatlım giy.. bunlar tam manken kıvamında olanlar için yapılmış kyafetler zaten :) Sende manken gibisin zaten ben senden 5 cm kısa 1 klo eksiğim ama daha zayıf olsam olcakmış diyorum yani
giy tatlım giy.. bunlar tam manken kıvamında olanlar için yapılmış kyafetler zaten :) Sende manken gibisin zaten ben senden 5 cm kısa 1 klo eksiğim ama daha zayıf olsam olcakmış diyorum yani
Canım zaten Bu aralar Kilo Almaya Çalışıyorum Hedef 55 Ama Şu Göğüsler Büyür Umarım
Azmet tatlım alırsın :) ama göğüsler büyümeyebilir.. Ben narlı sabunla yıkıyorum her gün iki defa narlı krem sürüyorum ona rağmen 2 cm büyüdü göğüs ölçüm. Şerbetçi otu falan alasım var ya da brewer's yeast..
Geçensene 55 Olmuştum göğüsler Bayağı dolgunlaşmıştı Sence Büyüme olasılığı var mı ??
o zaman var ihtimal tatlım.. Çünkü ben göğülerden hiç kilo alıp vermem. Pek çok insan da böyledir. Kimi anca aşırı kilo artışı sonucu alır.. Ama sen öyle kilo alabiliyosan dolgunlaşır canım. Ama yine de extra dolgunluk için başka yöntemler de deneyebilirsin push up veya balcony push up sütyenlerde vazgeçilmezin olsun
Genelde Orantılı Kilo Alıyorum Geçensene 55 Çıkınca Sütyenin Sıktığını Fark Ettim Hatta Kuzenlerim Kız Göğüslerin büyümüş Baya Biliyorlar Destekli Sütyen Kullandığımı Ondandır Belki Dedim Yok Zaten Hep Kullanıyosun Büyümüşler Valla diyorlardı Sanırım Olasılık Var Umarum Büyür Destekli Sütyen Kullanıyorum Dar Atlet Giyince Sabit Tutuyor Büyük Gösteriyor :) Ama 48 Den 55 Çıkarım Umarım