Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

Onu bende yapıyordum tatlım yurtta. Arkadaşlar her sabah espresso yapıyordu biz de telvelerine sebepleniyorduk o yüzden bende hep lavabomun yanında bir kabın içinde tutuyordum. Şimdide türk kahvesiyle dudak peelingi yapıyorum ve de yumuşacık dolgun dudaklarım oluyor

Uuuuu dudaklarıdamı dolgunlaştırıyoo :))) bak bişey daha öğrendim :))

Peki saçların bollaşması için ne yapmak gerek biliyor musun ? :S

önerdiğin dudak peelingini yaptım hemen :) ardından da kakao yağı sürdüm gercekten güzel oldu :)teşekkürler

Uuuuu dudaklarıdamı dolgunlaştırıyoo :))) bak bişey daha öğrendim :))

Peki saçların bollaşması için ne yapmak gerek biliyor musun ? :S

Canım verdiğim yağ karışımını uygulayabilirsin ve de saçlar için alternatif beslenme kısmını da oku İstersen biotin, zinc gibi yardımcı vitaminler kullanabilirsin. Kırkkili otu çayı, Isırgan çayı, lavanta ve papatya çayı içmek de çok yarayacaktır

önerdiğin dudak peelingini yaptım hemen :) ardından da kakao yağı sürdüm gercekten güzel oldu :)teşekkürler

Canım memnun kalmana çok sevindim. Arkasından da diş fırçası ile masaj yaptın mı ? Ve de kalemi dudaklarınla tutup döndürmeyi dene. Egzersiz olur dudaklarına :)

diş fırçasıyla masaj da yaptım ama kalem dudakta nasıl döndürülüyor anlamadım :)

canım kalemi iki dudağının arasına koy ve ileri geri döndür. Önce çeneni ileri doğru çıkar sonra da geri doğru çek. Ama mümkün olduğunca dudaklarının ucunda döndür

Canım sıkı takipçin olmaya karar verdim. :) yeni gördüm topiğini. ama nar sabunu ve domates sabununu anlamadım ben ya :) nasıl temin ediyorsun onları ve nerden :) ?

Canım sıkı takipçin olmaya karar verdim. :) yeni gördüm topiğini. ama nar sabunu ve domates sabununu anlamadım ben ya :) nasıl temin ediyorsun onları ve nerden :) ?

Canım aktarlarda oluyo mutlaka. Zaten nar sabunu neredeyse her markanın var. Bi de ben sabunları çok severim yaa Bol bol da kullanıyorum. Zaten doğal sabunlar olduğu için içerikleri %99 doğal oluyor. Öle temizleme jelleri gibi olmuyor. Eğer önce cildin kurucak gibi olursa bol nmlendirici sür yüzüne çünkü bi kaç yıkmaya alışıcak

Ayy ben bugün yine dayanamadım zerdeçallı yüz bakımı yaptım ama bu sefer süt ve balla yaptım gayet de güzel oldu bunuda herkese tavsiye ediyorum

erkekler koltukalti killarini kesmeye usenirken bizim onlar icin katlandiklarimiza bak..bir de kiymet bilseler..zalımsın dünya

erkekler koltukalti killarini kesmeye usenirken bizim onlar icin katlandiklarimiza bak..bir de kiymet bilseler..zalımsın dünya

Canım sadece öyle düşünme. Kendisine saygısı olan insan bakımlı insandır. Tamam ben şu aralar birazcık bakım olayını abartıyorum ama o da kendime bakmadığım uzun zaman dilimi için gelsin Benim sevgilim beni sıfır makyajlı, taranmamış saçlı, akmış makyajlı ve de başkalarının bana büyük gelen kıyafeti içinde görüp sevdi. Şimdi ne halde olsam zaten beni sevecek. Ama birazda ben bakımlı olmak istiyorum. Kendimi böyle daha huzurlu daha mutlu hissediyorum. Çevremdeki insanların ya da çevremizdeki insanların bize gittikçe daha güzelleşiyorsun sen demesi kadar güzel bir şey yok bence.. Ki ben bunu birazda sağlıklı yaşamla bağdaştırmaya çalışıyorum ki bakımlı olmak sadece dıştan güzel görünmek değildir bence. Hem içten hem dıştan güzel ve sağlıklı olmaktır. Zaten sağlıklı olan insanda daha güzel görünür, daha bakımlı görünür. Tabiki de hepimiz olduğumuz gibi güzeliz ama hangimiz olduğumuz gibi güzeliz diye cilt bakımı yapmıyoruz ki.. Bu tür şeyler bize moral oluyor. Biz kendimizi daha iyi daha güçlü hissediyoruz. Erkeklerinde kendilerini iyi güçlü hissetme şekli farklı. Ha onlarında var aslında içten içe gayet bakımlı olanı ama çaktırmayanı Önce biz sağlıklı bakımlı ve mutlu olalım gerisini onlar düşünsün Bu arada tabikide sevgilim yeni halime bayılırsa bu da inanılma hoşuma gider

benim erkek arkadaşım dünyanın en bakımlı erkeklerinden biridir sürekli kendine bakar yemesine içmesine dikkat eder gün aşırı hiç üşenmeden sporuna gider kıl tüy olayından bahsetmıyorum bile :) dolayısıyla benim de bakımlı olmam şart :) önceleri bakmıyordum kendime ama artık dikkat etmeye calışıyorum :):)

Canım valla senin işin çok zor Kolay gelsin sana

Evet canım benim sevgilim yok ama ben de pis duramam tabi benim canımı sıkan ağda, estetik vs can yakan şeylere katlanıyoruz, ama sonra yok bu bıyıklı şişman vs tek kusurla etmedik laf bırakmıyor. Kendileri kıl yumağı ama biz de insan olduğumuz halde yine bizdeki ufak estetik kusurları beğenmezler. Varya öyle kocam olsa bacağına ağdayı yapıştırıp yapıştırıp çekerdim. pis yumaklar

Bu konuda kesinlikle haklısın canım yaa.. Türk erkeklerinde var bu sorun. Aynada dönüp kendilerine bakmazlar bizim bi kusurumuzu görsünler hemen onla bunla kıyaslarlar.. Çok kötü bir durum yaa

takipteyiiim :) kilo almakla ilgili bi önerin var mı

Yok canım yaa. Yani şöle biraz daha kilolu olduğm zamanları düşünüyorm da yaptığım tek şey yemekti yani.Öle çok kilo almıştım. Bi de alkol çok acıktırır beni. Ama arkadaşım 10 günlüğüne tatile geldi ve hep dışarda fast food yedik valla 3 kilo almıştım 10 günde ama sağlıklı kilo alma yöntemi bilmem.

Kendime çok şık bir ceket aldım beymenden cüzdanım sızladı ama annemde çok ısrar etti çok yakıştı diye aldım gitti..Ceket-pantolon kombini yaptım da altına babet giyindim biraz saçma durdu gibi geldi bana ya da ben öyle hissettim ama bende topuklu giyemem kiii..Uyumlu mudur sence babet?

Ha bu arada kilo vermek için de bilgiler istiyorum senden..

teşekkürler cevabın için ne yazık ki en büyük sorunum bu 160 boy 41 kilo bu sebeple ne yapsam boş gibi hissediyorum kilo almadıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…