- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
3 aylık rimel gibi düşün. Bu arada siyahlığından memnunsan rimel kullanmana gerek yok. Yok illede simsiyah daha çarpıcı bakışlar istiyorum drsen ben gibi üzerine bi kat daha rimal sürersinşahsen ben vaktim olursa yaptırıcam. Bölece rimel süremediğim vaktim olmadığı zamanlarda bile en azından hoş kirpiklerim olur Ki ben kendimi biliyorum kirpiklerim boyansa bile sürerim
Zinco adında bir hap canım her eczanede var.Kırmızı kapsüllü bir hap.Her gece uyumadan önce bir tane içiyorum.
cnm zaten ıkı kat surerım .)
ha bu arada hınt yagı kakao yagı sarımsak badem yagı karsıtırıp suruyorum demıstımya karıstırdıgım ılk gunden berı dolaba bı koydum sonra cıkarttım kaskatı olmus yanı kaskatı deıdysem akıskan yıne ama cok degıl az akıskan ve bı tuhaf duruyo bozulmusmudur bu arada hınt yagı alalı bı sene oluyoanneme soruyorum yaglar oyle bı senden bozulmaz dıyo dısarı cıkarttıgımda zaten 5 dk falan durdugunda hemen dah da akıskan hale gelıyo o konuda sorun yok surebılıyorum ama ıste bozulup bozulmaması konusunda endıselıyım
cınkonun faydalarını bende bılıyorum gercekten ıse yarıyormus bende mı alsamkı kaca aldınız ??
bırde kalsıym ıcın bı hap falan bılıyomusunuz
Anladım canım çok sağol. Ya ben daha önce çinkolu haplar kullandım. Garnier in çinkolu 3-1 ini kullandım ama bende hiç işe yaramamışlardı. Belki böle sadece çinkolu olanı bir işe yarar. Teşekkür ederim canım
cınkonun faydalarını bende bılıyorum gercekten ıse yarıyormus bende mı alsamkı kaca aldınız ??
bırde kalsıym ıcın bı hap falan bılıyomusunuz
Tatlım aldım ama daha kullanmaya başlamadım. Fakat işe yarayacağını düşünüyorum. O yüzden aldım zaten. Genelde kullananlar çok memnun bir de kore den. Onlar gayet iyi bu konuda. Hatta ben saç bakım ürünlerinden de denicem.
sen hangisini aldın canım? başlangıç paketi olarak var bi de ayrı ayrı losyonu, toniği, nemlendiricisi. ben de alıcam galiba :)
Ben evde çinko buldum ama en iyisi gidip eczaneye sormak sanırım. Belki daha kompleks vitaminleri vardır. Ya da bilmiyorum işte önerebilecekleri bişeygüzel olmanın ilk şartı sağlıklı olmak tabiki
Tam hatırlamıyorum canım ama en fazla 10 tlydi.Doktora yazdırırsan daha uygun bir fiyat olur.Kalsiyum için bilmiyorum.Ama eczanelerde bir sor kalsiyum hapı da mutlaka vardır.
Yok canım, bir iki seneden önce bozulmaz. Ama buzdolabında saklamana gerek yok bence. Ben bugüne kadar yağlarımı hiç dolaba koymadım. Hep oda sıcaklığında tuttum. Hatta sıcak gözenekleri açar o yüzden saç bakımında çoğu zaman yağı ısıtıp sürerler ya da üstüne fön tutarlar ya da üstünü kapatırlar saçın.
on tl cok gelmıs cnm ya ben yıne de bı soruyum olması saglık ocagına gıtsem yazarmıkı ??
bu arada hap seklınde degıl mı ? ya da baska sekıllerde de varmı cnm mesela ben daha demın de yazdım bı tek c vıtamını kullnmıstım o da bı bardak suyun ıcıne atıyodum beklıyordum ıcyordum o sekılde varmıdır ??
Kapsül biçiminde var canım.Sağlık ocakları da yazar büyük ihtimalle.Suya atılıp içileni yoktu.
Bende öle bir mağazanın içinde saatler harcayan bir insan değilimdir. Alışverişi severim ama hızlı yapmayı çok daha severim :) Bu arada elbiselerden hiç bahsetmedim. Eğer kombin yapamıyorsan ya da yapmaya üşeniyorsan önce elbiselerden başla. Bilirsin elbise giymek daha kolay. Bol ama belden sıkmalı ya da tamamen bol beline renkli renkli kemerler takıp her seferinde farklı ayakkabı ve kemerle kullanabileceğin elbiselerden alabilirsin. Bu arada bol bol dergi ve kombin bakabilirsin internetten de :) Umarım yardımcı olabilmişimdir daha da yardımcı olmaya çalışıcam
on tl cok gelmıs cnm ya ben yıne de bı soruyum olması saglık ocagına gıtsem yazarmıkı ??
bu arada hap seklınde degıl mı ? ya da baska sekıllerde de varmı cnm mesela ben daha demın de yazdım bı tek c vıtamını kullnmıstım o da bı bardak suyun ıcıne atıyodum beklıyordum ıcyordum o sekılde varmıdır ??
hadı ya bılmıyordumhatta bozulur sanıyordum cnm cok sagol bende artık bundan sonra koymayım o zaman ama cok sıcaklarda da bısy olmaz mı kı ??
bu arada burdakı tum bayanlara soruyorum ve sana soruyorum cnm uzum cekırdegı yagı aldım goz altı kırısıklıgı ıcın anneme 21 yasındayım bend de hafıfı var acaba nasıl kullnmalıyım ?????
Canım organize sanayi bölgesinde çalıştığım için elbise zor benim için.Ama yine de çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..
Canım aktarlardan bulabilirsin ya da internetten sipariş verebilirsin. Öle her aktarda yok ama. Belki internetten sipariş vermek daha kolay olabilir. Ben öle yapmıştım.
bugün gidip bu şampuanı arayacağım ama bana doa diğerinden daha mantıklı geldi ?? bi de bunun kremini falan kullandınız değil mi??