Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

cnm zaten ıkı kat surerım .)
ha bu arada hınt yagı kakao yagı sarımsak badem yagı karsıtırıp suruyorum demıstımya karıstırdıgım ılk gunden berı dolaba bı koydum sonra cıkarttım kaskatı olmus yanı kaskatı deıdysem akıskan yıne ama cok degıl az akıskan ve bı tuhaf duruyo bozulmusmudur bu arada hınt yagı alalı bı sene oluyo anneme soruyorum yaglar oyle bı senden bozulmaz dıyo dısarı cıkarttıgımda zaten 5 dk falan durdugunda hemen dah da akıskan hale gelıyo o konuda sorun yok surebılıyorum ama ıste bozulup bozulmaması konusunda endıselıyım

Son düzenleme:
Zinco adında bir hap canım her eczanede var.Kırmızı kapsüllü bir hap.Her gece uyumadan önce bir tane içiyorum.

cınkonun faydalarını bende bılıyorum gercekten ıse yarıyormus bende mı alsamkı kaca aldınız ??
bırde kalsıym ıcın bı hap falan bılıyomusunuz

Yok canım, bir iki seneden önce bozulmaz. Ama buzdolabında saklamana gerek yok bence. Ben bugüne kadar yağlarımı hiç dolaba koymadım. Hep oda sıcaklığında tuttum. Hatta sıcak gözenekleri açar o yüzden saç bakımında çoğu zaman yağı ısıtıp sürerler ya da üstüne fön tutarlar ya da üstünü kapatırlar saçın.

cınkonun faydalarını bende bılıyorum gercekten ıse yarıyormus bende mı alsamkı kaca aldınız ??

Ben evde çinko buldum ama en iyisi gidip eczaneye sormak sanırım. Belki daha kompleks vitaminleri vardır. Ya da bilmiyorum işte önerebilecekleri bişey güzel olmanın ilk şartı sağlıklı olmak tabiki

Bişey değil canım.Bence de sadece çinko olan hap kullan.Bu kullandığım güzel tavsiye ederim.

Tam hatırlamıyorum canım ama en fazla 10 tlydi.Doktora yazdırırsan daha uygun bir fiyat olur.Kalsiyum için bilmiyorum.Ama eczanelerde bir sor kalsiyum hapı da mutlaka vardır.

Belki doktora yazdıramam neyse evde bitane buldum. İçinde 8-10 tane kalmış önce onu bitiririm sonra da vitamin araştırmasına girerim :) En büyük isteklerim den biri sağlıklı da olmak ve sağlıktan gelen bir güzelliğe sahip olmak

sen hangisini aldın canım? başlangıç paketi olarak var bi de ayrı ayrı losyonu, toniği, nemlendiricisi. ben de alıcam galiba :)

Ben evde çinko buldum ama en iyisi gidip eczaneye sormak sanırım. Belki daha kompleks vitaminleri vardır. Ya da bilmiyorum işte önerebilecekleri bişey güzel olmanın ilk şartı sağlıklı olmak tabiki

vıtamınolarak sımdıye kadar bende c vıtamını ıcmısımdır o da soguk algınlıgı ıcın cnm cekınıyorum aslında ama alıcam bende kafama yattı

Tam hatırlamıyorum canım ama en fazla 10 tlydi.Doktora yazdırırsan daha uygun bir fiyat olur.Kalsiyum için bilmiyorum.Ama eczanelerde bir sor kalsiyum hapı da mutlaka vardır.

on tl cok gelmıs cnm ya ben yıne de bı soruyum olması saglık ocagına gıtsem yazarmıkı ??
bu arada hap seklınde degıl mı ? ya da baska sekıllerde de varmı cnm mesela ben daha demın de yazdım bı tek c vıtamını kullnmıstım o da bı bardak suyun ıcıne atıyodum beklıyordum ıcyordum o sekılde varmıdır ??

hadı ya bılmıyordum hatta bozulur sanıyordum cnm cok sagol bende artık bundan sonra koymayım o zaman ama cok sıcaklarda da bısy olmaz mı kı ??

bu arada burdakı tum bayanlara soruyorum ve sana soruyorum cnm uzum cekırdegı yagı aldım goz altı kırısıklıgı ıcın anneme 21 yasındayım bend de hafıfı var acaba nasıl kullnmalıyım ?????

Kapsül biçiminde var canım.Sağlık ocakları da yazar büyük ihtimalle.Suya atılıp içileni yoktu.

Canım organize sanayi bölgesinde çalıştığım için elbise zor benim için.Ama yine de çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..

Yazarlar herhalde diye düşünüyorum. Neden olmasın sonuçta ihtiyacınsa sağlıklı olmak için ve de vücudnda eksiklik varsa yazmalılar yani :)))

Sanırım gnc de birde çiğneme tabletleri var ama o çok pahalı :S

Canım istersen ince bir tabaka halinde sür gözlerinin altına. Ama cidden çok ince. Ya da önce başka bir yağla veya kremle karıştırıp hafif seyrelt. Ben bugüne kadar gözaltıma hiç yağ sürmedim. Aktarlardaki yağlara çok da güvenemediğim için göz altı çok hassas bir bölge ve deriside çok ince. EN ufak bir hatada zarar görebilir diye düşünüyorum.O yüzden tavsiyem eğer kullandığınız bir göz altı kremi varsa onun içine bir iki damla damlatabilirsin. Ve de unutma ne kullanırsan kullan göz altına çk ince bir tabaka halinde sürmen gerek.

Canım organize sanayi bölgesinde çalıştığım için elbise zor benim için.Ama yine de çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..

Hmmm anladım canım. O zaman evet. Elbiseyi unut. Pantalon iyidir senin için :)

Canım aktarlardan bulabilirsin ya da internetten sipariş verebilirsin. Öle her aktarda yok ama. Belki internetten sipariş vermek daha kolay olabilir. Ben öle yapmıştım.

bugün gidip bu şampuanı arayacağım ama bana doa diğerinden daha mantıklı geldi ?? bi de bunun kremini falan kullandınız değil mi??

bugün gidip bu şampuanı arayacağım ama bana doa diğerinden daha mantıklı geldi ?? bi de bunun kremini falan kullandınız değil mi??

Canım özelden mesaj atmışsın ona cevap verdim. Ben saç kremiyle kullanmadım ama istersen alabilirsin beraber. Evde fazladan otacı onarıcı saç kremi vardı. O da doğal içerikli diye kullandım. Hala da kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…