Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

bugün gidip bu şampuanı arayacağım ama bana doa diğerinden daha mantıklı geldi ?? bi de bunun kremini falan kullandınız değil mi??

Canım daha 10 dakikam dolmadığı için sana mesaj atamıyorum özelden. İstersen doa nın sitesinden inceyebilirsin. Ben inceleim baktım çok hoşuma gitti. Tam saçımın ihtiyacı olan şeyler vardı ondan hiç çekinmeden aldım. Ve de mutluyum yani. Market şampuanları gibi değil. Öle aşırı köpürmüyor ama güzel temizliyor. Hele de sık sık yağlı bakımlar yapan biri olarak söylüyorum bunu :KK55: Ve de b12 ile beraber biyotin de kullanabilirsin veya b vitamin kompleksi. Çünkü benimde b vitaminim çok iyi değil. Doktor dodex verdi vurulmam için :S

Kızlar bira mayası hapı da kullanmaya karar verdim. Hem bağışıklığım hemde içeriğindeki b vitamin kompleksinden dolayı. Daha önce kullanan ve solgar- gnc dışında bir marka biliyormusunuz acaba??? Yardımcı olursanız çok sevirim :)

Yazarlar herhalde diye düşünüyorum. Neden olmasın sonuçta ihtiyacınsa sağlıklı olmak için ve de vücudnda eksiklik varsa yazmalılar yani :))) :KK12:

Sanırım gnc de birde çiğneme tabletleri var ama o çok pahalı :S

gecen goz damlası yazdırıcaktım rapor sordular yok dedım yazmadılarda ondan sordum cnm ama ınsallah yazarlar evet

cnm ya ben sana cok soru soruyorum bılıyorum ama masllah bende de hersey eksıkmıs yanı :KK52::KK52::KK52:

bı soru dah asomrak ısıtoyurum ama :KK34:
ben yogurt karbonat maskesı yapardım bayagıda ıyı gelırdı nm uzun zamandır yapardım son zamanlar gozeneklerımın buyudugunu fark ettım ve hemen bıraktım ısın acıgı gozeneklerımı acıl kucultmem lazım bı maske bılıyomusun cnm ??

Canım istersen ince bir tabaka halinde sür gözlerinin altına. Ama cidden çok ince. Ya da önce başka bir yağla veya kremle karıştırıp hafif seyrelt. Ben bugüne kadar gözaltıma hiç yağ sürmedim. Aktarlardaki yağlara çok da güvenemediğim için göz altı çok hassas bir bölge ve deriside çok ince. EN ufak bir hatada zarar görebilir diye düşünüyorum.O yüzden tavsiyem eğer kullandığınız bir göz altı kremi varsa onun içine bir iki damla damlatabilirsin. Ve de unutma ne kullanırsan kullan göz altına çk ince bir tabaka halinde sürmen gerek.

cok acıl vaka degılım sanırım cnm o yuzden ertelıyım o zaman goz altı kremlerı de cok pahalı oluyo ogrencılık hayatım bıtsın hele bı neler alıcam da offf offffff :KK52:

gecen goz damlası yazdırıcaktım rapor sordular yok dedım yazmadılarda ondan sordum cnm ama ınsallah yazarlar evet

cnm ya ben sana cok soru soruyorum bılıyorum ama masllah bende de hersey eksıkmıs yanı :KK52::KK52::KK52:

bı soru dah asomrak ısıtoyurum ama :KK34:
ben yogurt karbonat maskesı yapardım bayagıda ıyı gelırdı nm uzun zamandır yapardım son zamanlar gozeneklerımın buyudugunu fark ettım ve hemen bıraktım ısın acıgı gozeneklerımı acıl kucultmem lazım bı maske bılıyomusun cnm ??

Canım istediğin göz damlası rapor gerektiriyormuş ama bu basit bi besin takviyesi b vitamini c vitamini falan yazıyorlar hep. O yüzden bunu da yazarlar diye düşünüyorum.

Gözenek küçültmeyle ilgili bir maske bilmiyorm. Sadec bu işin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama daha önce watsons dan green tea gözenek küçültücü jel alıştım. Pek bi kullanmadım. Ama kullananların fiyatına göre pahalı markalarınki kadar işe yaradığını söylemişlerdi. 6 tl miydi neydi. istersen alıp deneyebilirsin. Günlük cilt temizliğinden sonra kullanıcaksın.

cok acıl vaka degılım sanırım cnm o yuzden ertelıyım o zaman goz altı kremlerı de cok pahalı oluyo ogrencılık hayatım bıtsın hele bı neler alıcam da offf offffff :KK52:

Canım öle çok pahalı olmayanları da var. Hemd biliyosun ki genelde çok çok az sürmen lazım. Bir kutusu sana baya yeter. zaten yaşın gereği her gün de srmene gerek yok bence. Bi gün sür bir gün sürme. Ya da yağı salatalık suyuna çok az karıştır. Seyrelmiş olur böylece. Sonrada gözlerinin altına sür :KK12:

Ay kızlar bugün annem senin göğüslerin büyümüş biraz dedi. Çok sevindim :)

Canım öle çok pahalı olmayanları da var. Hemd biliyosun ki genelde çok çok az sürmen lazım. Bir kutusu sana baya yeter. zaten yaşın gereği her gün de srmene gerek yok bence. Bi gün sür bir gün sürme. Ya da yağı salatalık suyuna çok az karıştır. Seyrelmiş olur böylece. Sonrada gözlerinin altına sür :KK12:

canım bende maya maskesi yapmıştım göz altımada sürdüm ama bende yaramadı galiba hiç kırışıklık yoktu ama bu maskeden sonra ufak bir çizgi oluşmaya başladı:KK50: :KK14:bu salatalık zarar vermez dimi yada yararı tam olarak ne acaba:)

canım bende maya maskesi yapmıştım göz altımada sürdüm ama bende yaramadı galiba hiç kırışıklık yoktu ama bu maskeden sonra ufak bir çizgi oluşmaya başladı:KK50: :KK14:bu salatalık zarar vermez dimi yada yararı tam olarak ne acaba:)

Canım salatalık neredeyse %90 ı su olan bir madde. Nemlendirici özelliği var. Dergilerde falan görürsün kızlar yüzlerine maske sürmüşler gözlerinin üstünede salatalık dilimi koymuşlar. Salatalıktan ve suyundan asla zarar gelmez canım. Nemli cilt de zor kırışır zaten. Ben hala salatalık kestiğimde kabuğunu yüzüme sürerim :KK8:

Canım salatalık neredeyse %90 ı su olan bir madde. Nemlendirici özelliği var. Dergilerde falan görürsün kızlar yüzlerine maske sürmüşler gözlerinin üstünede salatalık dilimi koymuşlar. Salatalıktan ve suyundan asla zarar gelmez canım. Nemli cilt de zor kırışır zaten. Ben hala salatalık kestiğimde kabuğunu yüzüme sürerim :KK8:

bir kez gözüm korkunca ben hiç denemedim ama evet sen söyleyince hatırladım kabuklarını yüzlerine koyduklarını:))bende deneyeyim bakalım:))

bir kez gözüm korkunca ben hiç denemedim ama evet sen söyleyince hatırladım kabuklarını yüzlerine koyduklarını:))bende deneyeyim bakalım:))

Hadi bakalm canım kolay gelsin :KK8: sonuçlarını bizimlede paylaş :)

Gece gece uyku tutmadı. Bari başka bir konuda deneyimlerimi aktarıyim dedim :KK9: Kavisli kaşlarımı düz hale getirdim. Bu her ne kadar biracık zaman alsada. Azmettim başardım.

Hint
Badem
Susam
Isırgan tohumu yağı karıştırılır. Her gece ve de evde kalıp dışarı çıkmayacağınız günler sabah da kaşlarınıza sürün. Bir süre sonra kaş çıkmayan yerlerinizden de kaş çıkacak. Sonra istedğiniz şekli yavaş yavaş verebilirsiniz :KK8:

Bal
Tarçın
Tarçın yağı (isterseniz)

Bu bakım kaş çıkartmaktan çok mevcut kaşlarınıza bakım yapar. Ve de kaşlarınızın düzende ve şekilli kalmasına yardımcı olur. Belki uzun kullanımlar sonucu kaş renginizi açabilir. Ben kaşlarıma sürüp bütün gün evde bekliyordum. 3 gün sonra kaşlarımı almadığım halde annem sen kaşlarını mı aldın çok güzel şekilli görünüyor kaşların bişey olmuş sana demişti :KK8:

Hadi bakalım kızlar güzel bakımlı günler :KK12:

Haftasonum biraz koşuşturmacalı geçti öle çok bi bakım yapamadım. Her zamanki gibi günlük cilt ve göğüs bakımı yaptım. Zerdeçallı karışımı istediğim ten rengine ulaştığım için haftada bir maske gibi kullanıcam :KK8: Geçen gün arkadaşımla buluştum beni görür görmez ne bu güzellik dedi. Çok mutlu oldum. Sevgilimin hediye ettiği takıları da takmıştım. Çok sevindim. Artık göğüslerimde sütyenlerimi tam dolduruyor :KK1: ama tabikide yılmak yok :KK1:

mrb ben de takipçinim çok güzel şeyler paylaşmıssın:)
göğüs bölgem için narlı yaseminli ylang ylang yağlı krem kullanıyorum demişsin ya o kremin markası falan var mı alsak bizde :)

Ayy bakımlı kadınlara bayılıyorum valla ben çok üşenirim böyle şeyler yapmaya :KK4:

mrb ben de takipçinim çok güzel şeyler paylaşmıssın:)
göğüs bölgem için narlı yaseminli ylang ylang yağlı krem kullanıyorum demişsin ya o kremin markası falan var mı alsak bizde :)

Canım ben hobby nin narlı kremini aldım. İçine kendim ylang ylang yağı ve yasemin yağı damlattım. Ve de çok güzel kokulu bir krem oldu içine birada ısırgan suyu koydum sonra. :KK8: Daha da güzel şeyler paylaşıcam canım :KK12:

Ayy bakımlı kadınlara bayılıyorum valla ben çok üşenirim böyle şeyler yapmaya :KK4:

tatlım bende çok üşenirdim ama baktım olmuyor yani.. Bir yere kadar :KK8: Şimdi bol bo iltifatlar da duyuyorum çok hpşuma gidiyor :KK1:

Saol canım. Daha da paylaşıcam. Yorumlarınızı bekliyorum.. Hatta uyguladığınız formüller olursa sonuçları mutlaka yazın :KK9: güzelleşelim kızlar :KK55:

Merhaba canım,

Bende paylaşımlarının sıkı takipçisi olucam sanırım çok güzel şeyler.

Bende yaptıklarımı paylaşıyım mesela, kahve telvesini dökmüyorum yüzüme masaj yaparak sürüyorum, kuruduktan sonra güzelce yıkıyorum. Yumuşacık oluyor. :)

X