Kendimi Yeniden Yaratıyorum...

Ayy ben bugün yine dayanamadım zerdeçallı yüz bakımı yaptım :KK1: ama bu sefer süt ve balla yaptım :KK16: gayet de güzel oldu bunuda herkese tavsiye ediyorum :KK12:

cnm tamda zerdecallı tarıfını ıstıcektım senden:KK34:
nasıl yapıyorsun ne kadar atıyosun vs bıraz bılgı verırımısın cnm sıyah noktaları kuculturmu ??

Kendime çok şık bir ceket aldım beymenden cüzdanım sızladı ama annemde çok ısrar etti çok yakıştı diye aldım gitti..Ceket-pantolon kombini yaptım da altına babet giyindim biraz saçma durdu gibi geldi bana ya da ben öyle hissettim ama bende topuklu giyemem kiii..:KK17:Uyumlu mudur sence babet?

Ha bu arada kilo vermek için de bilgiler istiyorum senden.. :KK16:

Canım olur tabi babet de niye olmasın. Zaten babetler zarif durur. Bende kendime Bershka dan 2 elbise almıştım :KK9: tabi parası koyuyo bazen ama her zamanda aynı zarifliği şıklığı yakalayamıyorsun.Elbiselerin fotosunu bulursam koyuyim bende. Canım kilo vermek için sana üç ufak önerim var. Her gün en az bir kase çok az yağlı diyet yoğurt ye. Yemekten önce ve sonra büyük bir bardak su iç. Ve de her yemeğine acı kırmızı biber koy. Yiyebileceğin kadar tabi :KK9: Ki daha sonra detaylı bir beslenme programına gireceğim sanırım. Ha bir de bol bol limonlu yeşil çay iç :KK12:

teşekkürler cevabın için ne yazık ki en büyük sorunum bu 160 boy 41 kilo :KK43: bu sebeple ne yapsam boş gibi hissediyorum kilo almadıktan sonra

Haklısın valla canım. Çok zayıf olmak da iyi bişey değil. Senin bol bol kalori alman lazım. Ekmek ye etle pilav makarna ye beraber. Yağlı süt yoğurt tüket. Az limon ve acı tüket. Bol bol ve sık ye :) Sana anca bunları önerebilirim

cnm tamda zerdecallı tarıfını ıstıcektım senden:KK34:
nasıl yapıyorsun ne kadar atıyosun vs bıraz bılgı verırımısın cnm sıyah noktaları kuculturmu ??

Canım bi kaba bi dolu kaşık zerdeçal koydum. Onu macun kıvamına getirene kadar da bal. Ama bu katı bir macun kıvamı olursa daha iyi olur. Çünkü ardından da süt ekledim. Yüzüme sürüp 20 dakika bekledim. Zerdeçal ın cilt iyileştirici etkisi vardır. Ondan siyah noktalaraa işe yarar diye düşünüyorum :KK8:

Canım olur tabi babet de niye olmasın. Zaten babetler zarif durur. Bende kendime Bershka dan 2 elbise almıştım :KK9: tabi parası koyuyo bazen ama her zamanda aynı zarifliği şıklığı yakalayamıyorsun.Elbiselerin fotosunu bulursam koyuyim bende. Canım kilo vermek için sana üç ufak önerim var. Her gün en az bir kase çok az yağlı diyet yoğurt ye. Yemekten önce ve sonra büyük bir bardak su iç. Ve de her yemeğine acı kırmızı biber koy. Yiyebileceğin kadar tabi :KK9: Ki daha sonra detaylı bir beslenme programına gireceğim sanırım. Ha bir de bol bol limonlu yeşil çay iç :KK12:

Dediğin gibi canım cüzdanımızı kabartsalar da verdikleri zariflik buna değer.Kendimi iyi hissettim.İyi ki almışım.Bundan sonra az ve öz alıp kaliteli ürünler almak istiyorum zaten..:KK17:
Bol su içiyorum zaten onda sıkıntım yok.Ben yeşil çayı hiç sevemedim ya tüketemiyorum bir türlü.Yoğurt ve acı eksik olmaz zaten.Teşekkürler canım..:KK16:

Canım bi kaba bi dolu kaşık zerdeçal koydum. Onu macun kıvamına getirene kadar da bal. Ama bu katı bir macun kıvamı olursa daha iyi olur. Çünkü ardından da süt ekledim. Yüzüme sürüp 20 dakika bekledim. Zerdeçal ın cilt iyileştirici etkisi vardır. Ondan siyah noktalaraa işe yarar diye düşünüyorum :KK8:

sutle bırlıktemı macun kıvamında olcak cnm yoksa bal ve zerdecal bırlıktemı ??
yanı demek ıstedıgım butunuyle mı macun kıvamında olcak
ve ne kadar sure bekletıyosun

Dediğin gibi canım cüzdanımızı kabartsalar da verdikleri zariflik buna değer.Kendimi iyi hissettim.İyi ki almışım.Bundan sonra az ve öz alıp kaliteli ürünler almak istiyorum zaten..:KK17:
Bol su içiyorum zaten onda sıkıntım yok.Ben yeşil çayı hiç sevemedim ya tüketemiyorum bir türlü.Yoğurt ve acı eksik olmaz zaten.Teşekkürler canım..:KK16:

O zaman canım form çayı tüketmeyi dene eğer sevebiliyorsan. Bir sürü çeşidi var. Ama yoğurt muhakkak şu diyet yoğurtlardan olsun. Kendisi de yağlı oldu mu olmuyo malesef. Bir de içebilirmisin bilmiyorum ama

bir sürahiye su koy
bu suya limonları dilim dilim kes
taze nane ekle dolapta bir gün dinlendir. Ya da en azından 5-6 saat. Hem çok sağlıklı hem de zayıflatıcı.

Kahvaltı da bol bol domates- salatalık tüket. Gerçi illed kahvaltı olmasına gerek yok :KK9: ve de her gün bir bardak kahve iç. Hele de sert kahve içebiliyorsan çok daha güzel :KK1:

sutle bırlıktemı macun kıvamında olcak cnm yoksa bal ve zerdecal bırlıktemı ??
yanı demek ıstedıgım butunuyle mı macun kıvamında olcak
ve ne kadar sure bekletıyosun

Balla yoğun macun kıvamında olsn. Yani bal her yerine yetsin. Sütü de az ekle. Yine macun kıvamında olucak ama o kadar yoğun değil. 20 dakika beklettim canım yüzümde.

O zaman canım form çayı tüketmeyi dene eğer sevebiliyorsan. Bir sürü çeşidi var. Ama yoğurt muhakkak şu diyet yoğurtlardan olsun. Kendisi de yağlı oldu mu olmuyo malesef. Bir de içebilirmisin bilmiyorum ama

bir sürahiye su koy
bu suya limonları dilim dilim kes
taze nane ekle dolapta bir gün dinlendir. Ya da en azından 5-6 saat. Hem çok sağlıklı hem de zayıflatıcı.

Kahvaltı da bol bol domates- salatalık tüket. Gerçi illed kahvaltı olmasına gerek yok :KK9: ve de her gün bir bardak kahve iç. Hele de sert kahve içebiliyorsan çok daha güzel :KK1:

ayy bende diyetteyim 4. gün bugün aynen yapıyorum bu söylediklerini ama halim kalmadı vala:KK39:artık su içmekten de gına geldi :KK43:(yemek istiyorum artık:KK56:sonunda daha sağlıklı daha güzel olmak olmasa bırakıcam kendimi:21:

ayy bende diyetteyim 4. gün bugün aynen yapıyorum bu söylediklerini ama halim kalmadı vala:KK39:artık su içmekten de gına geldi :KK43:(yemek istiyorum artık:KK56:sonunda daha sağlıklı daha güzel olmak olmasa bırakıcam kendimi:21:

Bana su içmekten hiç gına gelmemekle beraberşu sürekli tuvalet olayı beni sinir ediyor. Canım yemek ye. Yemek yemekten vazgeçme.Etini pilavını makarnanı çorbanı. Ama hepsinde ufak değişikler yapman gerekicek.

Ekmeğini kepekli ekmekle değiştir. Kesinlikle daha uzun süre tok tutuyor.
Yoğurdunu sütünü diyetik olanlarla değiştir. Hani şu %0.1 yağ oranlı olanlarla.
Kızartma çok yememeye çalış.
Etli yemekleri çok yağlı yapma. Etle pilavı yerken mutlaka pilavı biraz daha az ye ve ikisini de bol salata ile ye.
Eğer açsan ara öğünlerde yoğurt meyve falan atıştır.

Neyse en iyisi ben ayrı bi başlık açıyim bununla ilgili :KK1:
Kendim 1.65 boyunda 47 kiloyum. Ama ben çok yemek yemeyen biriyim yaa..

Bana su içmekten hiç gına gelmemekle beraberşu sürekli tuvalet olayı beni sinir ediyor. Canım yemek ye. Yemek yemekten vazgeçme.Etini pilavını makarnanı çorbanı. Ama hepsinde ufak değişikler yapman gerekicek.

Ekmeğini kepekli ekmekle değiştir. Kesinlikle daha uzun süre tok tutuyor.
Yoğurdunu sütünü diyetik olanlarla değiştir. Hani şu %0.1 yağ oranlı olanlarla.
Kızartma çok yememeye çalış.
Etli yemekleri çok yağlı yapma. Etle pilavı yerken mutlaka pilavı biraz daha az ye ve ikisini de bol salata ile ye.
Eğer açsan ara öğünlerde yoğurt meyve falan atıştır.

Neyse en iyisi ben ayrı bi başlık açıyim bununla ilgili :KK1:
Kendim 1.65 boyunda 47 kiloyum. Ama ben çok yemek yemeyen biriyim yaa..

bak işte ondan böyle inceciksin:))yok bana yemek de koşar gelirim :KK56: evde yemekleri annem yapınca bizdede yemekler ağırdır yağsız yemek bilmiyorum bide normal su içen biriyken bardak bardak su içmek tuvalet konusunu açmıyorum bile eziyet gibi:KK43:(ama baktım olmuyor kilolar aldı başını gidiyor mutfakta kendime köşe hazırladım kendim hazırlıyorum yemeklerimi:))annem bir köşede tereyağlı domates soslu makarna yaparken ben diğer köşede 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile makarnalı salata yemek zor:KK43:(

bak işte ondan böyle inceciksin:))yok bana yemek de koşar gelirim :KK56: evde yemekleri annem yapınca bizdede yemekler ağırdır yağsız yemek bilmiyorum bide normal su içen biriyken bardak bardak su içmek tuvalet konusunu açmıyorum bile eziyet gibi:KK43:(ama baktım olmuyor kilolar aldı başını gidiyor mutfakta kendime köşe hazırladım kendim hazırlıyorum yemeklerimi:))annem bir köşede tereyağlı domates soslu makarna yaparken ben diğer köşede 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile makarnalı salata yemek zor:KK43:(

Canım valla malesef ki zor işler bunlar. O kadar uzun zamandır çikolata pasta tatlı yemiyorum ki. Şimdi çok nadir yiyorum arada ayda 1 falan. Ve de çok uzun zamandır mayonez ketçap yemiyorum. Salata sosu et sosu kullanmıyorum. Kahveyi, bitki çaylarını şekersiz içiyorum. Çok naidr kahveyi şekerli normal çayı ise malesef hep şekerli içiyorum ama günde iki bardaktan fazla normal çay içmiyorum şeker çok tüketmiyim diye. En son cipsi 4 ay önce yedim. Çayın yanında bisküvi kek yemiyorum. Sabah kahvaltısı dışında ekmek yemem, kepekli ekmek yerim genelde. Aslında kendin domates sosu yapabilirsin makarnaya :KK9: Lezzetlendirmek için bol bol baharat ekle. Hatta kepekli makarna alabiliyosan al.Ton balıklı salata ile makarna inanılmaz güzel oluyor bence :KK9: Ben birazda bazı şeyleri hayatımdan çıkardığımdan için de zayıfım.

Evet kızlar bunlarda benim yeni elbiselerim :KK9: :KK16: Yalnız katalog mankeninin beli birazcık kalın benim belim baya ince olduğu için bende çok daha farklı duruyo :KK16: $5533241599_1_1_3.jpg $5533241599_2_1_3.jpg $5582260712_1_1_3.jpg dahası da gelir umarımmmmm :KK12:

ton balığını her şekilde yerim severim :))pastadan vazgeçebilirim ama hergün latte mden bir küp bitter çikolatadan vazgeçmem:))

ikisi de çok güzel ama beyaz elbiseyi ayrı bi begendim güle güle kullan elbiselerini:)

çok sağol canım. Ben zaten çok severim elbise giymeyi. Hemde kolay giymesi kombinlemesi :KK8: bi kaç parça bişey daha alıcam umarım :KK9: Tarzımı değiştiriyorum valla herşeyi mi değiştiricem :KK16:

Konunuz gerçekten çok güzel, ben de takip etmeyi düşünüyorum:) yaptıklarımızı paylaşarak hem yeni şeyler öğreniriz hem birbirimize yardımcı oluruz..

X