KENDİMİ SEVİYORUM

Gece 02.00 sonra yattığım için baya uykusuz ve yorgundum 2 gündür. Bugün 3 gün daha erken yattım 1 saat daha iyiyim ve yorgun uykusuz hissetmiyorum 🤗🥰😘🥲💜💜
Misafirin verdiği bir ağırlık oluyor insan üstünde.
Onlar gidince daha da belirginlesir gerçek zinde oluşun.

Gunaydin canim ayni devam ediyorum ben gece 11 bucuk 12 gibi bazen 12 bucukta yatiyorum sabah 6 6 bucuk 7 gibi kalkiyorum gunde 2 ogun besleniyorum. Gereksiz hicnir muhabbete kimseyle girmiyorum.
Süpersin.
Ben de uyku ve yeme konusunda kendimi düzelttim ama şu konuşma konusunda az düzelttim kendimi.
Bazen 2 lafi anlamayan insana 10 cümle kurduğumda sinir oluyorum kendime.
Ama geçecek kendime güveniyorum 🤭

Süpersin.
Ben de uyku ve yeme konusunda kendimi düzelttim ama şu konuşma konusunda az düzelttim kendimi.
Bazen 2 lafi anlamayan insana 10 cümle kurduğumda sinir oluyorum kendime.
Ama geçecek kendime güveniyorum 🤭
Ya ben bunu yillar once basarmişim sanirim. Can yakan, laf anlamayan, insani hassas noktalarindan vurmaya calisanlara hep lafini aninda vermisim şimdi hışmımdan korktuklarindan kimse benimle gereksiz muhabbete giremiyo bu da benim işimi baya kolaylaştiriyo😅

Ya ben bunu yillar once basarmişim sanirim. Can yakan, laf anlamayan, insani hassas noktalarindan vurmaya calisanlara hep lafini aninda vermisim şimdi hışmımdan korktuklarindan kimse benimle gereksiz muhabbete giremiyo bu da benim işimi baya kolaylaştiriyo😅
Darısı başıma 😊

Günaydın sabah 5 te uyandım duşumu aldım, kahvaltı hazırladım işime geldim. Kahvemi içiyorum. Kimseyle gereksiz bi muhabbetim olmadı. Mümkün mertebe mesafeliyim. Kahvemi içerken bi yandan da size yazıyorum 🥰😉

Günaydın sabah 5 te uyandım duşumu aldım, kahvaltı hazırladım işime geldim. Kahvemi içiyorum. Kimseyle gereksiz bi muhabbetim olmadı. Mümkün mertebe mesafeliyim. Kahvemi içerken bi yandan da size yazıyorum 🥰😉

Kızlarr günaydınn 🌈🌈 6da kalktım yine,bugün az yedim 🥳,az konuştum şimdilik😃

İkinize de maşallah diyelim o zaman .
Harikasınız kızlar. Böyle devam

Ayyy sen böyle diyince daha da susmak istiyorum herkese karşı 🤭🥰♥️

Susanlar suskunluguyla çok kişiye cevap vermiştir aslında. Göründüğü kadar pasif değildir.
En çok etkili iletişim yöntemlerinden de biridir.
Ben de bu konuda kendimi frenledikce daha çok anlasildigimi düşünüyorum.

Ne zamandır isteyip hayatıma yansitamadigim bir görüş

✅Az ye
✅Az konuş
✅Az uyu

Bu ayrılmaz 3 lünün acaba hikayesi nedir ?
Bunun bize Hz.Muhammed tarafından tavsiye edildiği çoğumuz tarafından bilinmekte.
Peki bu Az olan 3 şeyin sağlığımız üzerine faydaları neler onları konuşalım mı?

- çok yemek cok konuşmak ve çok uyumak nasıl ki kalbi bile öldürecek kadar psikolijimize zarar veren bir husussa eğer tam zıttı olan

Az dan kasıt ne olabilir.

🌿Az uyuyan daha zinde olur
🌿Az konuşan ve yerinde konuşanın fikirleri onemsenir ve çok zeki kategorisine girer.
🌿Az yiyen kişinin midesi çok dolmadiğı için kendini daha hafif ve huzurlu hisseder hem manen hem madden.

Aslında daha onlarca fayda sayılabilir .
Ama bunu yaşarken kendimiz farkedip buraya yazalım isterim.

Hayatımız biraz bu konular üzerinde belki biraz değişecek ve bizi zorlayacak.
Alışkanlıkları bırakmak zor.
Ama imkansız değil.
Kendimi seviyorum çünkü kendime faydalı olacak tercihleri önemsiyorum.
Hem vücuduma hem beyin sağlığıma hem kalbime iyilik yapmak istiyorum.

40 günlük bir kamp .
Bu süreçte benim yanımda olan arkadaşlarım ve bu düşünceyi önemseyen arkadaşlarımla sohbet etmek görüş almak da iyi olacaktır diye düşünüyorum. Sünnete davet var.

❗❗❗30 Mayıs Pazartesi
Başlayıp
10 temmuz da son bulacak bir kamp başlatacağım.❗❗❗

Bakalım hayatımız ne kadar güzelleşecek 🥰🥰🥰
Canım topiğin hayırlı olsun müdaviminim 💛

Az uyudugumda beynim calismiyor, algim zayifliyor. Azdan kastiniz 5 saat altiysa sikinti benim icin. Gunde 5 saat uyuyabiliyorum, nadiren 6-7 saate cikar bu. Az yiyorum zaten. Az konusamam, meslegim geregi surekli konusmak zorundayim. Sosyal hayatimda, isim disinda az konusmayi deneyecegim. Bu beni rahatlatir eminim.

X