KENDİMİ SEVİYORUM

Bize de yol göster işte Harikasın ne diyeyim başka. Kendini çok sevmek budur diyorum 🥰

3 u bir arada olsa hiç de fena olmaz diyelim o zaman.

Kazen abim sagolsun o yollamış herkese 🥰

Allah en kısa sürede sağlıklı bir evlat versin aramıza hoş geldin

Yaaa canımsın 🥰🤗
Çokça amin ☺️ çok teşekkür ederim çok hoş buldum, size güzel enerjilerimi gönderiyorum🌸

Ne zamandır isteyip hayatıma yansitamadigim bir görüş

✅Az ye
✅Az konuş
✅Az uyu

Bu ayrılmaz 3 lünün acaba hikayesi nedir ?
Bunun bize Hz.Muhammed tarafından tavsiye edildiği çoğumuz tarafından bilinmekte.
Peki bu Az olan 3 şeyin sağlığımız üzerine faydaları neler onları konuşalım mı?

- çok yemek cok konuşmak ve çok uyumak nasıl ki kalbi bile öldürecek kadar psikolijimize zarar veren bir husussa eğer tam zıttı olan

Az dan kasıt ne olabilir.

🌿Az uyuyan daha zinde olur
🌿Az konuşan ve yerinde konuşanın fikirleri onemsenir ve çok zeki kategorisine girer.
🌿Az yiyen kişinin midesi çok dolmadiğı için kendini daha hafif ve huzurlu hisseder hem manen hem madden.

Aslında daha onlarca fayda sayılabilir .
Ama bunu yaşarken kendimiz farkedip buraya yazalım isterim.

Hayatımız biraz bu konular üzerinde belki biraz değişecek ve bizi zorlayacak.
Alışkanlıkları bırakmak zor.
Ama imkansız değil.
Kendimi seviyorum çünkü kendime faydalı olacak tercihleri önemsiyorum.
Hem vücuduma hem beyin sağlığıma hem kalbime iyilik yapmak istiyorum.

40 günlük bir kamp .
Bu süreçte benim yanımda olan arkadaşlarım ve bu düşünceyi önemseyen arkadaşlarımla sohbet etmek görüş almak da iyi olacaktır diye düşünüyorum. Sünnete davet var.

❗❗❗30 Mayıs Pazartesi
Başlayıp
10 temmuz da son bulacak bir kamp başlatacağım.❗❗❗

Bakalım hayatımız ne kadar güzelleşecek 🥰🥰🥰
Bu salgın ve pandemide çenemin düştüğü doğrudur.
Cok yedigim de zaten malum (tiroid sağ olsun).
Çok uyuyunca zaten sersem oluyorum, bari düzenli ve yeterli uyusam.
Hojaam 🙄

Ben de katilabilirim i p e k i p e k irademe güveniyorum cok şükür gereksiz konuşma zaten yok bu aralar bebegim küçük evdeyim cogunluk bir eşimle oğlumla birde telefonda annemle konusurum her gün🤭 Az uyumak zaten bu tam benlik hele bu aralar 😂 Az yemek konusunda da dikkat edicem bol bol su icecek falan birde meyve yiyorum cogunlukla. zaten normalde de tika basa yemem lohusalik doneminde bir de sicak basmalarinda pek canim yemek istemiyor. Umarim alisir ve de devam ettirebilecegimiz aliskanliklar kazaniriz 🤲🏻 Hem sünnet sevabı alırız 🥰

Bu salgın ve pandemide çenemin düştüğü doğrudur.
Cok yedigim de zaten malum (tiroid sağ olsun).
Çok uyuyunca zaten sersem oluyorum, bari düzenli ve yeterli uyusam.
Hojaam 🙄
Canosum sen çok konusuyorsan ben destan yazıyorum 🤦‍♀️
Konuşman iyi bence .
Yemeyi normale
Uykuyu da 5-7 saat aralığına çekersek bence bu iş tamam 🤗

Yarın katılmak isteyenleri etiket yapacağım.
Düzenleme olacaktır.
40 günlük bir süremiz var.
Sonrası alışma olacağı için vücudunuz ve beyniniz otomatikman bu 3 kurala kendiliğinden uyum sağlayacaktır.

Diyet gibi.. eger az yiyecen az konuscam az uyuyacam dersem kesin ters teper😐 ben irademe guvenmiyorum😐
Bak diyet meselesinde ben de diyet deyince acikanlardanim.
Ama bu öyle değil.
Önce sünnet olduğu için
Sonra mutlu olmak için sağlıklı yönünü düşündüğümüz için
Kendimizi aşırı zorlamadigimiz için kolay bence.
Yavaş ilerliyoruz.
40 günün sonunda alıştım artık cümlesi ile final yapıyoruz.

Bak diyet meselesinde ben de diyet deyince acikanlardanim.
Ama bu öyle değil.
Önce sünnet olduğu için
Sonra mutlu olmak için sağlıklı yönünü düşündüğümüz için
Kendimizi aşırı zorlamadigimiz için kolay bence.
Yavaş ilerliyoruz.
40 günün sonunda alıştım artık cümlesi ile final yapıyoruz.
Az konusmak
Nasil olacak😐😂 forumda dahil mi buna? Neticede konusmuyoruz yaziyoruz burda.. uyku dersen zaten oyle asiri uyuyan biri degilim..

Az konusmak
Nasil olacak😐😂 forumda dahil mi buna? Neticede konusmuyoruz yaziyoruz burda.. uyku dersen zaten oyle asiri uyuyan biri degilim..
Ben burada bile kelime sayımi düşürerek ve açıklama konusunda özet geçerek bile azalttigimi düşünüyorum.
Genel anlamda diyelim

Sabah namazı kılanlar için dipnot :

"Namazdan sonra uyumamak bel ağrısının önüne geçiyormuş. "

💖💖💖Hayırlı geceler ben artık uyur💖💖💖

Neden olmasın belki de 🤭

Sağol canımın içi

Yaaa şu an çok sevindim böyle düşünmene 🤗

5 saatin altı yetersiz uyku 5-7 saat arası en sağlıklı uyku. Normal zamanda konuşma konusunda cümle ve kelimelerimizi azaltıp öz konuştuğumuzda daha anlaşılır oluyoruz ve gereksiz muhabbete de girilmemiş olunuyor . Düşünceniz cok hoş.

Çok sevindim. Gel tabi.
Uygulamak isterim.
Zaten şu önümüzdeki hafta sabah 7 civarları yürüyüşe çıkma planları kuruyordum. Bu sayede az uyuma kısmınıda halletmiş olucam. E yürüyüşe çıkmışken az yemekte olur inşallah 😊

Bildirim uzerine geldim. Hayirli olsun. Gormustum bu konuyu. Söz vermiyim, anksiyetem var da paniğe yakın. Duygularim inisli/çıkışlı. İZlemeye calisirim😘

Az yeme ve az konuşma kısmına katılıyorum. Ancak az uyuma kısmına katılmıyorum. Ne zaman az uyusam verimsiz geçen bir gün yaşarım, üst üste az uyuduğum vakit başıma ağrılar girer gün sonunda...

Az yeme ve az konuşma kısmına katılıyorum. Ancak az uyuma kısmına katılmıyorum. Ne zaman az uyusam verimsiz geçen bir gün yaşarım, üst üste az uyuduğum vakit başıma ağrılar girer gün sonunda...
Az uyku derken kac saat?
Ben de uykusuz kalınca 3 saat uykuyla ben de sarsiliyorum ama 7 saatten fazla uyku da insanı sersemlestiriyor.
İdeal uykuya çekmeye çalışıyoruz.
Vücudun ihtiyacı olduğu uyku 5-7 saat araligidir.

Ben burada bile kelime sayımi düşürerek ve açıklama konusunda özet geçerek bile azalttigimi düşünüyorum.
Genel anlamda diyelim
Masallah.. ben cok konusmuyorum gunduzleri evde oldugumda sanirim.. ev sessiz oluyo…az yeme konusuna katilabilirim ama… simdiye kadar yedik yedik noldu😐
Cok uyuyan biri degilim ama aksam oldugunda koltukta siziyorum bazen..yani tum gun farketmeden cok yoruluyorum

Benim bebeğim var paşa keyfi ne zaman isterse ozaman uyuyor gece birkac kere uyanıyor uyutuyorum tekrardan. Sabahta 6 bazen 7 gibi ayaktayız. Bu yüzden gün içinde sersem gibiyim. Doğum kilomu vermek için akşam yemeklerini tamamen bıraktım. Sabah ve öğlen yiyorum bazen sadece öğlen yiyorum. Çok konuşuyorum

Az uyku derken kac saat?
Ben de uykusuz kalınca 3 saat uykuyla ben de sarsiliyorum ama 7 saatten fazla uyku da insanı sersemlestiriyor.
İdeal uykuya çekmeye çalışıyoruz.
Vücudun ihtiyacı olduğu uyku 5-7 saat araligidir.
7 saatten fazla uyumuyorum ancak ne zaman 5 saat uyusam günüm ölüyor, verimsiz geçiyor. Mutsuz oluyorum. Başım ağrıyor. Galiba bedenim 7 saate alışmış.

Bende katimk isterdim ama bu ara cok uyuyup cok yiyip cok konusmam gereken zamandayim bibalti aylik olalim bide ozaman yapariz😊🙏

X