İyi gidiyor Nurcum sen nasılsın@Migim ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
@Kahve __Kokusu
@Minnosprenses
@D u t
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
@ASSOSyal
@Otrera
@SekerliYogurtt
Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
@MaviMabellee
@Papatya016
Cuel
@happytri
@Arrietty_
@Kendinin en iyi hali ol
@Hogwartss
@Binevs94
Oktivus
@mucizebekliyorum1
@Neslihira2014
@Niran Nevra
@Canpare
@mecruh
@Aysgltkn
@madammor
@Afrogul Bahar
Merhaba arkadaşlar .
Nasıl gidiyor ?
O kadar az uyuyorum.ki uykusuzluktan perisanim. Ama sorun hamile olmam@Migim ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
@Kahve __Kokusu
@Minnosprenses
@D u t
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
@ASSOSyal
@Otrera
@SekerliYogurtt
Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
@MaviMabellee
@Papatya016
Cuel
@happytri
@Arrietty_
@Kendinin en iyi hali ol
@Hogwartss
@Binevs94
Oktivus
@mucizebekliyorum1
@Neslihira2014
@Niran Nevra
@Canpare
@mecruh
@Aysgltkn
@madammor
@Afrogul Bahar
Merhaba arkadaşlar .
Nasıl gidiyor ?
❤❤❤Çok şüküe iyi gidiyor benim
Benim de iyi gibi gibiİyi gidiyor Nurcum sen nasılsın
Allah iyilik versin canım hepimize inşallah❤❤❤
Benim de iyi gibi gibi
Sevindim konuşma konusunda daha iyi olduğuna zaten bazı insanlar vardır kavgayla beslenir sen cevap verdikçe o daha da haz alır ve daha çok üstüne gelir o kişileri tanıdığımız an ona o istediği şeyi vermemek bizi inanılmaz huzurlu kılar.O kadar az uyuyorum.ki uykusuzluktan perisanim. Ama sorun hamile olmambugun toplu bi misafirim vardi normalde illa ki bi tartisma olur dahil olurdum. Bugun daha geride kalmayi susmayi sorulmazsa fikrimi.soylememeyi tercih ettim. Kafam rahat. Az yeme kismindan hamile kontenjaniyla yirtiorum bence
Sağol canım.Allah iyilik versin canım hepimize inşallah
Kekleeer borekleeer gozumun onunde ucusurken miSevindim konuşma konusunda daha iyi olduğuna zaten bazı insanlar vardır kavgayla beslenir sen cevap verdikçe o daha da haz alır ve daha çok üstüne gelir o kişileri tanıdığımız an ona o istediği şeyi vermemek bizi inanılmaz huzurlu kılar.
Yemek konusunda sağlıklı beslen diyorum sadece sana
Evde yapılıyorsa yine masum diyeyim hadi bari.Kekleeer borekleeer gozumun onunde ucusurken mi
Canım ben 28 yaşındayım Nurcum peki ya sen ?Sağol canım.
Lnacim sen kaç yasindaydin?
33Canım ben 28 yaşındayım Nurcum peki ya sen ?
3-5 yaş bence çok da büyük değil sanki hıYaaa
Abla mı demeliyim
Bencede değil ya Nurcum benimde ağzım alıştı zaten Nur a ablaya dönmez3-5 yaş bence çok da büyük değil sanki hı?
Ay zaten yiyemiyorum. Normalde de ara kacamaklar haric saglikli beslenmeye calisiiyorum. Ama bu gozumun doymamasini asla engellemiyoEvde yapılıyorsa yine masum diyeyim hadi bari.
Hazır yeme o zaman tamam mı tatlım
Bebek sağlıklı bir anne vücudunda büyüsün de mi ama ?
Anlıyorum babyBencede değil ya Nurcum benimde ağzım alıştı zaten Nur a ablaya dönmez
Usul gereği öyle dedim bazıları takıntılı olur böyle konularda
Nur nur nur
Hamilesin sen çok da misafir alma bosver .Ay zaten yiyemiyorum. Normalde de ara kacamaklar haric saglikli beslenmeye calisiiyorum. Ama bu gozumun doymamasini asla engellemiyobenim aslinda elim ac aukur hamilelikle azaldi biraz mide kuculunce
Ay bence de bida kmseyi kabul etmicemHamilesin sen çok da misafir alma bosver .
Onlar seni çağırsın ayol
Selammm iyi akşamlar canlar. Sabah yazamadım bu sabah 8 de kalktım. Çok yorucu bi hafta olduğu için tembellik yaptım biraz. Sonra kızlar tepemde zıplamaya başlayınca kalktım tabi. Az yedim. Misafirlerim vardı ona rağmen çok konuşmadım ama çok dinledim. Meditasyona ihtiyacım var sanırım şuanHep sabah yazıyorum bi akşam yoklaması da yapalım ama de mi ?
Ay bence de bida kmseyi kabul etmicem
Tembelliğin bile iyi senin . Harika gidiyorsunSelammm iyi akşamlar canlar. Sabah yazamadım bu sabah 8 de kalktım. Çok yorucu bi hafta olduğu için tembellik yaptım biraz. Sonra kızlar tepemde zıplamaya başlayınca kalktım tabi. Az yedim. Misafirlerim vardı ona rağmen çok konuşmadım ama çok dinledim. Meditasyona ihtiyacım var sanırım şuan
Canımsın
Tembelliğin bile iyi senin . Harika gidiyorsun