KENDİMİ SEVİYORUM

O kadar az uyuyorum.ki uykusuzluktan perisanim. Ama sorun hamile olmam bugun toplu bi misafirim vardi normalde illa ki bi tartisma olur dahil olurdum. Bugun daha geride kalmayi susmayi sorulmazsa fikrimi.soylememeyi tercih ettim. Kafam rahat. Az yeme kismindan hamile kontenjaniyla yirtiorum bence

Sevindim konuşma konusunda daha iyi olduğuna zaten bazı insanlar vardır kavgayla beslenir sen cevap verdikçe o daha da haz alır ve daha çok üstüne gelir o kişileri tanıdığımız an ona o istediği şeyi vermemek bizi inanılmaz huzurlu kılar.
Yemek konusunda sağlıklı beslen diyorum sadece sana

Kekleeer borekleeer gozumun onunde ucusurken mi

Kekleeer borekleeer gozumun onunde ucusurken mi
Evde yapılıyorsa yine masum diyeyim hadi bari.
Hazır yeme o zaman tamam mı tatlım
Bebek sağlıklı bir anne vücudunda büyüsün de mi ama ?

3-5 yaş bence çok da büyük değil sanki hı ?
Bencede değil ya Nurcum benimde ağzım alıştı zaten Nur a ablaya dönmez
Usul gereği öyle dedim bazıları takıntılı olur böyle konularda
Nur nur nur

Evde yapılıyorsa yine masum diyeyim hadi bari.
Hazır yeme o zaman tamam mı tatlım
Bebek sağlıklı bir anne vücudunda büyüsün de mi ama ?
Ay zaten yiyemiyorum. Normalde de ara kacamaklar haric saglikli beslenmeye calisiiyorum. Ama bu gozumun doymamasini asla engellemiyo benim aslinda elim ac aukur hamilelikle azaldi biraz mide kuculunce

Ay zaten yiyemiyorum. Normalde de ara kacamaklar haric saglikli beslenmeye calisiiyorum. Ama bu gozumun doymamasini asla engellemiyo benim aslinda elim ac aukur hamilelikle azaldi biraz mide kuculunce
Hamilesin sen çok da misafir alma bosver .
Onlar seni çağırsın ayol

Hep sabah yazıyorum bi akşam yoklaması da yapalım ama de mi ?
Selammm iyi akşamlar canlar. Sabah yazamadım bu sabah 8 de kalktım. Çok yorucu bi hafta olduğu için tembellik yaptım biraz. Sonra kızlar tepemde zıplamaya başlayınca kalktım tabi. Az yedim. Misafirlerim vardı ona rağmen çok konuşmadım ama çok dinledim. Meditasyona ihtiyacım var sanırım şuan

Ay bence de bida kmseyi kabul etmicem

Tembelliğin bile iyi senin . Harika gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…