Kendimi salak gibi hissediyorum

Fedakarlığı hak eden insanlar için yapmadıkça acı çekmek tek olasılık.
Ona el sallayın. Dünyada milyonlarca insan var. Zamanla kafanızdaki yeri silikleşecektir. Geçmiş olsun.

Önceden de yüzlerce kez kavga ettik, küstük. Ana hepsi kavga sonucu olmuştu, ağır laflar -engellemeler falan. Şimdi sessiz sedasız koptuk. Hayatımda ilk kez böyle bir kazık yedim, sövseydi küfretseydi birdaha asla yazma asla konuşmayalım deseydi ama bunu bile yapmadı, bunu yapacak vakti bile çok gördü bana.

Benimde vardi böyle bir arkadasim kafasina göre is yapardi dedigin gibi baskalarina karsi doldurttu felan cok haksiz seylere ugradim yinede kötü davranmadim hep affettim oysaki baskalariyla bile mesafe koymusdu arama neyse birgün rüya görmüs annesiylende fln konusmus hatasinin farkina varmisdi özür dilemisdi iste hataliyim felan diye korkmusduda baya rüyadan belliydi neyse baktim sonra yine ayni haller belliki huylu huyundan vazgecmiyor kiskanclikta vardi tabi bide böylelerine fazla ilgi verdinmi biryerleri kalkiyor .. tuhaf olanida herkesden ilgi dikkat cekmek icin ne sacmalik varsa yapardi .. bide birsey yapmamis gibi öyle umursamadan devam ederdi .. okadar yalan atardiki kimse artik ona inanmiyordu ben normal dedigi bir lafa bile güvenmiyordum kuskulaniyordum artik ..karakteri oturmamis ne yazikki..

Kızın hep olumsuz yönlerinden bahsetmişsin,bir tane adam gibi yönü yok. okuyunca ortaya çok itici,kişiliği oturmamış ,şımarık bir tip çıkıyor.
Sonunda ise onu sevdiğini ve özlediğini söylüyorsun.Ben seni anlamadım,kusura bakma

Geçen ay çocukluğumdan beri emek verdiğim aarkadaşım benzer seyler yasatti. Ama artık kimin canı ne isterse modundayim. Aptal yerine konduğu hissettigin an onu hiçe sayacaksin. Taaaaki aklı başına gelene kadar. Anne sıcaklığı vermisligim var. Aynı evde kaldık. Ateşlendi başındabekledim. EEllerimle çorbasını icirdim,saat 03 te hastaneye kaldırdım yeri geldi. Üzüldüm ağladım onun için. Bu günler unutuluyor demek ki. Sen de boşver. Anne değil baba değil. Hiç kafana da takma. Arkadaşın böylesi olmaz olsun....!!!

Nasıl katlandın demek isterdim aynı saflığı bende yaptım ama ben hayatımdan sildim attım kurtuldum insan olamayan biri bana arkadaş olamaz. uzak olsun yeter. bir de kimse için sınavından veya senin hayatın olan şeylerden vazgeçme sakına sakın..

Özür dilerim ama keske bu kadar yaslamasaydiniz ona sirtinizi, o cekilmis sizde dusmussunuz simdi.
Ama su da bir gercekki boyle bir karakterdeki biri asla mutlu olamaz.
Bu eski arkadasiniz agir bir narsistmis bence gram umrunuzda olmasin aksine sevinin ama sizin gibi bir arkadasi hayatta bulamayacagindan "ayyy canim yeaaa" diye donecegine adim gibi eminim. Yuz vermeyin

Kes at gitsin, bu tipten dost mu olur ki neyin karşılığını bekliyorsun
Madem psikolojiye merakın var aç oku bak kölelik sevme diye bir durum var
Bu karaktere üzülüyorsan sende pek normal değilsin gibi geldi bana
Toparla kendini

Okuyamayacam ya niyetlendim ama kompo isyon olmuş..özeeet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…