Kendimi sakinleştiremiyorum : )

Nefret ediyorum bu tarz adamlardan böylelerini pislik olsun diye köpek ettiğim çok olmuştu bekarken ben de onun her anından zevk almıştım o ağlak surat ifadeleri paha biçilemez :)

Nefret ediyorum bu tarz adamlardan böylelerini pislik olsun diye köpek ettiğim çok olmuştu bekarken ben de onun her anından zevk almıştım o ağlak surat ifadeleri paha biçilemez :)
He işte şimdi o köpek edilen ben oldum dürüst olmam gerekirse
Normalde ben de zevk alıyorum ipe ipe gelmelerinden de bu sefer tutmadı. Önce kendi şartlarımı öne sürdüm, sonra bir baktım hoop ben adamın dediği her şeyi kabullenmişim

okurken eşimle tanıştığımız zamanları hatırladım..
ilk buluştuğumuz da tüm bedenim tirtir titriyordu :)
konuşamadım kekeledim :)
üstüme kahvemi döktüm :)
defalarca sigaramı ve çakmağımı yere düşürdüm..
güzel zamanlardı.
tadını çıkar.

Asla olmadım ölürüm daha iyi gurur seviyem çok yüksek benim burnundan kıl aldırmayan cinstenim tam tersi hoşlandığım insana kötü davranan acayip biriydim :) eşime kadar tabi ki :) kaç yıl oldu birlikteyiz o bana hep aşkım dedi ben hala adıyla sesleniyrum bi aşkım bile diyemedim yani tabi aştığım çok şey var mesela seni çok seviyorum diyebiliyorum alkış banaaaaa D

"Öl ama bayıldığını belli etme" felsefesiyle yaşadım hep, ne kendimden ödün verdim ne canımın acıdığını belli ettim.
Şimdi löp diye 25 yıl yapmadığım her şeyi yapıyorum

Bir-iki ay var maalesef gelmesine. Çatlıyorum tabii.

"Öl ama bayıldığını belli etme" felsefesiyle yaşadım hep, ne kendimden ödün verdim ne canımın acıdığını belli ettim.

Allah sabır versin daha epeyce varmış.

sen bu adama aşıksın inkar etme

ay ne güzel ya. bırakın gitsin, koyverin. nolcak sanki. en en kötü iki üç ay üzülürsünüz ama şurada yazarken bile bize hissettirdiklerinizdir yaşamaya dair olan.
insan yaşadığını böyle zamanlarda anlamaz mı zaten? o kalp çarpıntıları, o salaklıklar, o leyla haller. ne güzel valla. siz kendiniz için yaşıyorsunuz bunları. kendinizi mutlu etmek için. hiç korkmayın, üzülürüm, yıpranırım demeyin. bodoslama dalın bu hissetiiğiniz neyse. ilerde hatırladıkça içinizi gıdıklayacak bişiler olmuş olsun hayatınızda.

Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için

Ben eşime kadar asla sevgimi ilgimi belli etmedim kimseye eşim benle çok uğraştı güvenimi kazandı o adam olduğuna inandığın kişiye içini açabilirsin gönül rahatlığıyla ama böyle adamlara değmez bence .Bir zamanlar niye cadolozluk yapıyorsun durduk yere diyen beni eleştirenlere yaşasın kötülük sloganı atıyordum geçmişe bakıyorumda haketmişler en ufak bir vicdan azabım yok bence kötü davran bu tipler ondan anlar ancak :)

Göreceğizden başka bir şey söyleyemiyorum şu aşamada. Hayırlısı olsun ne diyeyim : )

Darısı başıma : )

Amacı bu olmasın. Sizi etkileyip,dengesizleştirip "ben cool erkek,ıssız adamım' imajını yaratmak.
Bilemedim şimdi.

Amacı bu olmasın. Sizi etkileyip,dengesizleştirip "ben cool erkek,ıssız adamım' imajını yaratmak.
Bilemedim şimdi.
Amaan bilmiyorum. Ben de bilemedim. Bayağı dengesizleştirdi ama Ben böyle kararsız, kendini tutan bir insan değilim normalde. Hiç tutmam içimde, ne hissediyorsam onu yaşarım. -dım daha doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…