Kendimi sakinleştiremiyorum : )

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
Siz hiç bile bile yanlış yapmadınız mı? : )Kendimde alışık olmadığım bir heyecanı hissediyorum. Hayır aşık değilim ama mutluyum, heyecanlıyım. Kendimi yakacağım muhtemelen çünkü ateşle oynuyorum ama umrumda değil.

Bunu ona yansıtmamaya çalışıyorum, cool durmaya çalışıyorum. Aramıyorum öyle sık sık, iki gün hiç aramadım mesela.

Ama “gel” dese atlayıp 4 saatlik yola ona giderim. “Ya benim yolumda olacak, ya hiçbir yolu yok” derken şimdi tamamen onun kurallarıyla oynuyorum, işin tuhafı zevk de alıyorum ona uymaktan.

Ha bu arada o da beni istiyor, o açıdan bir sıkıntımız ya da platonik bir durum yok ama yapı olarak fazla mesafeli bir adam, çok minik adımlar atıyor, ben gaza gelip iki adım atsam geriliyor. O yüzden avımı ürkütmeden yaklaşmaya çalışıyorum : )

Şimdi dert ne derseniz dert şu, ben onun gelmesini beklerken sakinleşemiyorum. Hayır cidden sakinleşemiyorum, çarpıntım var : ) Ayrıca bunu ona yansıtmamam lazım, beni bu derece heyecanlandırdığını, onu ne kadar istediğimi bilmesin. Ben napayım kızlar, nasıl aklımı dağıtayım? Haha bunu soranın ben olacağım hiç aklıma gelmezdi. Müzik dinliyorum, dizi izliyorum, arkadaşlarımla çıkıyorum falan ama. O telefon her biplediğinde ben de bipliyorum “o mu” diye. Buraya yazmam bile kafa dağıtma çabası aslında. Neyse, durum bu. Yine k*çımın üstüne oturacağım birkaç ay sonra ama, oturana kadar tadını çıkartıyorum. Siz hiç bile bile yanlış yapmadınız mı? : )

(Not: yanlış dedim diye evli, sevgilisi var, arkadaşımın eskisi falan diye düşünmeyin, kesinlikle öyle bir şey yok. Sadece hayattaki duruşlarımız ve yaşam tarzlarımız çok farklı, yanlış bir adam değil, benim için yanlış sadece)

E sakinleşmeyiver :) Bitecekse bile biteceği yere kadar tadını çıkarmanın nesi fena?

Senı du derece heyacanladırıyorsa bence akışına bırak, yaşa ve gör:)

Çok şanslisin keşke yerinde olsaydım =)
o kadar çok istiyorum ki böyle şeyler yaşamayı

Sevebiliyorum çok Sevebiliyorum ama hiç aşık olmadim =))
keyfini çıkart =))

E sakinleşmeyiver :) Bitecekse bile biteceği yere kadar tadını çıkarmanın nesi fena?

Senı du derece heyacanladırıyorsa bence akışına bırak, yaşa ve gör:)

Yani öyle olacak zaten de, böyle gün içinde aklıma geldiğinde neye elimi atsam bilemiyorum. Fazla laf atıp üstüne gitmek istemiyorum, tutuyorum kendimi. Ama gece bir-birbuçuk saat ayırıp konuşsa mutlu oluyorum falan. Çok salak bir moddayım, bu ne böyle hiç bana yakışmıyor diyorum

Çok şanslisin keşke yerinde olsaydım =)
o kadar çok istiyorum ki böyle şeyler yaşamayı

Sevebiliyorum çok Sevebiliyorum ama hiç aşık olmadim =))
keyfini çıkart =))
Ay yok aşık değilim. O adama aşık olursam çok hazin olur sonu. Böyle sırf elektriklenme, heyecanlanma iyidir Sonunda bir şey olmadığını bilerek, beklenti olmadan yaşamak daha iyi.

biz bunun adına Aşk diyoruz sevmek sevilmek en güzel seydir bu hayatta.
bence bu heyecanı kaybetmemek önemli olan keyfini çıkarın...

çok garip bir durum ben de nişanlımla ilk tanıştığım sıralarda onu görünce elim ayağım titriyordu telefon çaldığında bile açmadan ses provası yapıyordum ne yapacağımı bilemiyordum gerçi şimdi hala gördüğümde heyecanlanıyorum ama hergğn görünce eskisi gibi olmuyor tabi :) tadını çıkar

Ah o heyecanlar ne güzel, keyfini çıkarın içinizdeki yaşam belirtilerinin derim

biz bunun adına Aşk diyoruz sevmek sevilmek en güzel seydir bu hayatta.
bence bu heyecanı kaybetmemek önemli olan keyfini çıkarın...
Aşk değil ya, valla değil Ayrıca öyle sevilmek falan da yok işin içinde pek : )

Ah o heyecanlar ne güzel, keyfini çıkarın içinizdeki yaşam belirtilerinin derim
Ah bu heyecanlar güzel güzel olmasına da, ben hiç sevgi kelebeği olmadım ki hayatımda. Bu derece heyecanlanmak falan, üstelik adam o derece heyecansızken tuhaf geliyor alışık değilim ben

Ay yok aşık değilim. O adama aşık olursam çok hazin olur sonu. Böyle sırf elektriklenme, heyecanlanma iyidir Sonunda bir şey olmadığını bilerek, beklenti olmadan yaşamak daha iyi.
Daha nasıl aşık olacaksin =)) heyecandan ölüyorsun =))
aşkın ömrü varmış bitene kadar doya doya yasa =))

Bence boyle heyecanlar hissedebilmek müthiş. Sakinlesme koyverrr gitsin

Daha nasıl aşık olacaksin =)) heyecandan ölüyorsun =))
aşkın ömrü varmış bitene kadar doya doya yasa =))
Ya aşk dersen o işi çok bozar şimdi. Çünkü gerçekten aşık olmamam lazım, böyle yaşayıp geçmem lazım

Ama işte özellikle konuştuğumuz gecenin sabahında salakça gülümseyerek uyanıyorum falan. Ya aşk deme.

Çok baharatlı, yaz filmi tadında bir konu olmuş. Adamı senin için yanlış yapan ne? Merak ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…