Ben her şeyi dibine kadar yaşayanlardanım.Çünkü ne kadar kendimi kaptırırsam o kadar sert olacak düşüşüm. Üstelik adam benim yarım kadar bile heyecanlı değil
İlişki içindeki tutumlarımız çok farklı.Çok baharatlı, yaz filmi tadında bir konu olmuş. Adamı senin için yanlış yapan ne? Merak ettim .
Ben her şeyi dibine kadar yaşayanlardanım.
Kaptırdım mı tam kaptırırm, düştüm mü de tam düşerim.
Her duyguyu tam olarak yaşa bence.
Şöyle olur böyle olur diye sürekli kendini durdurursan hiç bir anlamı kalmaz ki.
Ne biliyosun belki adam da sen gibi düşünüyordur.
Enerji olayina inanır misin ?Ya aşk dersen o işi çok bozar şimdi. Çünkü gerçekten aşık olmamam lazım, böyle yaşayıp geçmem lazım
Ama işte özellikle konuştuğumuz gecenin sabahında salakça gülümseyerek uyanıyorum falan. Ya aşk deme.
He.
Bu da piç
Niye olmaman lazim aciklaYa aşk dersen o işi çok bozar şimdi. Çünkü gerçekten aşık olmamam lazım, böyle yaşayıp geçmem lazım
Ama işte özellikle konuştuğumuz gecenin sabahında salakça gülümseyerek uyanıyorum falan. Ya aşk deme.
Yani öyle madde madde yazabileceğim yönler yok ama genel olarak diyeyim. Uzlaşabildiğimiz konular değil pek, o yüzden ben ona uyum sağladım nihayetindeEnerji olayina inanır misin ?
Olumlu düşün olumlu olsun
neden olmaz diyorsun ?
Adamla hangi yönler uyusmuyor
Feci üzülen ben olacağım. Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalimeBüyük seyler göze alamayacaksan zamanı geldiginde ikinizden biri feci üzülür diyim ben. İkinizde anın heyecanıyla yasıyorsanız sorun yok ama tabi.
Yok onu biliyorum, adam genel olarak heyecansız, bu konu özelinde değil. Böyle kabul ettim.Adına ne demek isterseniz deyin önemi yok ama anın tadını çıkartın. Yorumları okudum,o heyecanlanmıyor demişsiniz ama içini bilemezsiniz,belki oda öyle görünmek istiyor ve başarıyor.
Ben sorun göremedim,heyecanlandınız ve o farkına vardı diyelim,dünyanın sonu değil,sadece kendiniz olun,her zaman en sağlıklı yaklaşım buymuş gibi gelmiştir bana zira cool takılmaya çalışırken aşırı heyecanlı ergen moduna geçmek,heyecanlanmaktan daha komik olur.
Çarpıntı deyince, benim de kalp kapakciginda sorun oldugunu nisanlimla tanıştıktan sonra ogrendik
Ne guzel tatli heyecanlar bunlar, sakinlestiremiyorsan bence bunun adı ask oluyor. Sadece mutlu olmak bu kadar carpinti yapmaz heralde
Bosver eglenmene bak sakinlesme, belki onun da kalbi ayni hizla atıyorda sana belli etmiyor, kim bilir