Kendimi sakinleştiremiyorum : )

Çünkü ne kadar kendimi kaptırırsam o kadar sert olacak düşüşüm. Üstelik adam benim yarım kadar bile heyecanlı değil:KK23:
Ben her şeyi dibine kadar yaşayanlardanım.
Kaptırdım mı tam kaptırırm, düştüm mü de tam düşerim.
Her duyguyu tam olarak yaşa bence.
Şöyle olur böyle olur diye sürekli kendini durdurursan hiç bir anlamı kalmaz ki.
Ne biliyosun belki adam da sen gibi düşünüyordur. :KK54:

Çok baharatlı, yaz filmi tadında bir konu olmuş. Adamı senin için yanlış yapan ne? Merak ettim . :KK64:
İlişki içindeki tutumlarımız çok farklı.

İyi bir adam, düzgün kültürlü vs bir adam, hakkını yiyemem. "Yanlış " bir adam değil, sadece birbirimiz için çok doğru insanlar değiliz aslına bakarsak.

Ben her şeyi dibine kadar yaşayanlardanım.
Kaptırdım mı tam kaptırırm, düştüm mü de tam düşerim.
Her duyguyu tam olarak yaşa bence.
Şöyle olur böyle olur diye sürekli kendini durdurursan hiç bir anlamı kalmaz ki.
Ne biliyosun belki adam da sen gibi düşünüyordur. :KK54:

Haha yok benim gibi düşünmüyor maalesef. Koyverdim ben de artık napayım:KK53:Sonunu, geldiği zaman düşünürüz.

Aman be Shot, ben de sakinleşemiyorum deyince sinirlendiğin bir olay oldu sandım.

Sakinleşmeyiver olmaz mı? Zaten sakinleştiğinde aşk çoktan uçup gitmiş oluyor bundan emin ol, aşık olmuşsun tadını çıkart.

Böyle tek taraflı fazla kapılmaların (hadi aşk demeyelim:KK48:) sonu iyi olmuyor pek ama umarım seninki farklı olur. Hoppa

Nolmus ya niyr bu kadar farkli dünyaların insani olasiniz kii :KK49: belki de ayni dünyadansinizdir da sen farkedememişsindir.

Öyle yazmışsın ki devaminda "hayir aşık olamayiz biz kardeşiz " diyeceksin sandim :KK70:

Ya aşk dersen o işi çok bozar şimdi. Çünkü gerçekten aşık olmamam lazım, böyle yaşayıp geçmem lazımo_O

Ama işte özellikle konuştuğumuz gecenin sabahında salakça gülümseyerek uyanıyorum falan. Ya aşk deme.
Enerji olayina inanır misin ?
Olumlu düşün olumlu olsun
neden olmaz diyorsun ?
Adamla hangi yönler uyusmuyor

Büyük seyler göze alamayacaksan zamanı geldiginde ikinizden biri feci üzülür diyim ben. İkinizde anın heyecanıyla yasıyorsanız sorun yok ama tabi.

Enerji olayina inanır misin ?
Olumlu düşün olumlu olsun
neden olmaz diyorsun ?
Adamla hangi yönler uyusmuyor
Yani öyle madde madde yazabileceğim yönler yok ama genel olarak diyeyim. Uzlaşabildiğimiz konular değil pek, o yüzden ben ona uyum sağladım nihayetinde:KK53:

Büyük seyler göze alamayacaksan zamanı geldiginde ikinizden biri feci üzülür diyim ben. İkinizde anın heyecanıyla yasıyorsanız sorun yok ama tabi.
Feci üzülen ben olacağım. Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime:KK17:

Adına ne demek isterseniz deyin önemi yok ama anın tadını çıkartın. Yorumları okudum,o heyecanlanmıyor demişsiniz ama içini bilemezsiniz,belki oda öyle görünmek istiyor ve başarıyor.
Ben sorun göremedim,heyecanlandınız ve o farkına vardı diyelim,dünyanın sonu değil,sadece kendiniz olun,her zaman en sağlıklı yaklaşım buymuş gibi gelmiştir bana zira cool takılmaya çalışırken aşırı heyecanlı ergen moduna geçmek,heyecanlanmaktan daha komik olur.

:KK51: bende hayatimda bir kez olsun böyle hissetmek isterdim...

anin tadini cikar, kim bilir belkide kaderindeki insandir
hayirlisi olsun

8 yıldır evliyim. Eşimle birlikte iken yada ayrılığın ardından ilk buluşmada gözüm kapıda kalbimin o çarpışı. Her giren kişide içimde fokurdayan şeyin beynime kadar çıkıp inmesi. Sonra o içeri girince belli etmemek için mesafeli davranma çabam. ama elimi tutunca bile kızarmam. Offf off. Aşık olmak çok güzell. Şimdi 10 gün tatil yaptım geldim hiiiç sanki markete gidip gelmiş gibi hissettim. Aşık olmak çok güzel çoook

Çarpıntı deyince, benim de kalp kapakciginda sorun oldugunu nisanlimla tanıştıktan sonra ogrendik :KK53:

Ne guzel tatli heyecanlar bunlar, sakinlestiremiyorsan bence bunun adı ask oluyor. Sadece mutlu olmak bu kadar carpinti yapmaz heralde:KK51:

Bosver eglenmene bak sakinlesme, belki onun da kalbi ayni hizla atıyorda sana belli etmiyor, kim bilir :KK48::KK19:

Adına ne demek isterseniz deyin önemi yok ama anın tadını çıkartın. Yorumları okudum,o heyecanlanmıyor demişsiniz ama içini bilemezsiniz,belki oda öyle görünmek istiyor ve başarıyor.
Ben sorun göremedim,heyecanlandınız ve o farkına vardı diyelim,dünyanın sonu değil,sadece kendiniz olun,her zaman en sağlıklı yaklaşım buymuş gibi gelmiştir bana zira cool takılmaya çalışırken aşırı heyecanlı ergen moduna geçmek,heyecanlanmaktan daha komik olur.
Yok onu biliyorum, adam genel olarak heyecansız, bu konu özelinde değil. Böyle kabul ettim.
Onun farkına varması dünyanın sonu değil tabii ki ama ben ondan çok daha fazla hevesli görününce o duruyor mesele o. Adam dengelerimi şaşırttı bana :KK53:

Çarpıntı deyince, benim de kalp kapakciginda sorun oldugunu nisanlimla tanıştıktan sonra ogrendik :KK53:

Ne guzel tatli heyecanlar bunlar, sakinlestiremiyorsan bence bunun adı ask oluyor. Sadece mutlu olmak bu kadar carpinti yapmaz heralde:KK51:

Bosver eglenmene bak sakinlesme, belki onun da kalbi ayni hizla atıyorda sana belli etmiyor, kim bilir :KK48::KK19:
:KK70:Bende de birkaç sene önce çarpıntı ve taşikardi sorunu olmuştu, acaba diyorum ben mutluluk sanıyorum da bildiğin kalp hastası mıyım:KK70:

Ne güzel, yanlız değilsin emin ol. Bazen mazoşist olabiliyoruz.Anı yaşa,her zaman ileriyi düşünmek de iyi değil bana göre

X