Aynen. Uyku arasında. Geliyorlar
Ben en geç .2 de uyumuş olmam lazım sabah erkenden kalkıyor benimkiler erken dediğim 9 -9.30 falan uykuyu alamayınca salak gibi oluyorum

Bu arada yarim saat yürüyüş yaptım dilim dışarda içeri girdim langırt langırt iki bardak su içtim :))

Hazırladığım sisenin içine limon koymuştum , unutmusum . Anaaammm bi içtim ekşi ekşi ..
Limonlu su iyi oluyor bende denemiştim daha önce ymtokluk hissi veriyormus

Kız bardak hesabı içme. Dik şişeyi kafana . Öyle daha çabuk alışırsin. Vallahi ben sade su tadını sevmiyorum , limon en azından aroma veriyor

Banyo ederken dikkat et kardeşim in sayesinde bayağı kaymistik banyoda zamanında

Tibet egzersizi yapıyorum ben mutlu olmak icin...:)
Bugun karin egzersizleri ve squata başladım
Amacım zayıflamak degil aman aman...
Tamamen sıkılaşmak :)
Hepte zayıflar geliyor

İyi ve komplekse girdim

Hoşgeldin bı arada

Banyo ederken dikkat et kardeşim in sayesinde bayağı kaymistik banyoda zamanında
Eskiden sürerdim çok faydasını görmüştüm. Müsait yer olsa sürüp güneşe çıkarım yarım saat aslında. Ama olsun bu da iyi.
Kız ben elimde inceltiyorum yağı.Hem fazla yağ olmuyorsaçta hem de banyo yaparken zor olmuyor :))

Nasıl yapiosun canım . Bende bu aralar zeytin yağı sürmeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Saclarim fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…