- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Ben hamile kalmadan önce sabah akşam yapiodum, 1ayda 11kilo vermiştim.Sporu hangi saatte yapmak daha faydalı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamile kalmadan önce sabah akşam yapiodum, 1ayda 11kilo vermiştim.Sporu hangi saatte yapmak daha faydalı?
Hahahah iyi yapmisin boswer azicik evde takil
Ben hamile kalmadan önce sabah akşam yapiodum, 1ayda 11kilo vermiştim.
Mesela senin kilo olarak nerenden sikayetcisinSabah akşam daha iyi evet haklısın :)
Kilom yok selülitim var. O da çalışırken abdest meselesinden sebep suyu az içmekten olduMesela senin kilo olarak nerenden sikayetcisin
Abbiwwww - Pudra Pembe - al yaptım etiket gözümden kaçmış ortalıkta olsan etiket yapardım görmüyorum seni hiç :+Istemem sen cagirdin diye bi yazayim dedim
Kusum ben ona.
Hafif hafif bacak çalıştırcan o zman... 50kilosun zaten karın mide yoktur sende..Kilom yok selülitim var. O da çalışırken abdest meselesinden sebep suyu az içmekten oldu
Azcık göbekte var mekik çeksem sıkıntı olur mu hamile kalmyı düşündüğüm için? Selülit için squat çekicem zatenHafif hafif bacak çalıştırcan o zman... 50kilosun zaten karın mide yoktur sende..
Çabuk gelPazara çıkmıştım eve geldim şarj bitti dönerim birazdan
Azar azar çeksen birşey olmaz heralde . Ben kizima hamile kaldigimi bilmeden deli gibi spor yapiodum.Azcık göbekte var mekik çeksem sıkıntı olur mu hamile kalmyı düşündüğüm için? Selülit için squat çekicem zaten
Tabiii canim 90 larada cagirmain beni bi goz ardi etmesigin kalmisti. Onuda yap.Abbiwwww - Pudra Pembe - al yaptım etiket gözümden kaçmış ortalıkta olsan etiket yapardım görmüyorum seni hiç :+
Gerçi dünyada nasibi olanı Mevla koruyor ama, kötü bişeye sebep olursam vicdan azabı duyarımAzar azar çeksen birşey olmaz heralde . Ben kizima hamile kaldigimi bilmeden deli gibi spor yapiodum.
Sen yine dikkat et.
Hamilemisin hanife :0Gerçi dünyada nasibi olanı Mevla koruyor ama, kötü bişeye sebep olursam vicdan azabı duyarım
Yok gülüm :) düşünüyorum ya o yüzden :)Hamilemisin hanife :0
Aynen yaa , bende sabahtan beri düşünüyorum.Gerçi dünyada nasibi olanı Mevla koruyor ama, kötü bişeye sebep olursam vicdan azabı duyarım
Şu topiktekiler bir toplansın belki bize akıl verirler :) ama kimse yok ortadaAynen yaa , bende sabahtan beri düşünüyorum.
Ne yapsak acaba.
Allah tez vakitte versin canimYok gülüm :) düşünüyorum ya o yüzden :)
Biz gideriz onlar gelir..Şu topiktekiler bir toplansın belki bize akıl verirler :) ama kimse yok ortada
İnşallah canım hayırlısıyla tüm isteyenlere :))Allah tez vakitte versin canim