Tibet egzersizi yapıyorum ben mutlu olmak icin...:)
Bugun karin egzersizleri ve squata başladım
Amacım zayıflamak degil aman aman...
Tamamen sıkılaşmak :)
Hoşgeldin kova :) Topiğini gördüm ama tibetteki bazı egzersizler için o kadar esnek değilim cesaret edemedim. Ya bir de az evvelde konuştuk. Hamilelik düşünenler hangi sporları yapmalı, olası bir hamilelik için hangisi tehlike oluşturmaz onu bilmediğim için ne yapsam net bir karar vermedim. Benim amaç ta sıkılaşmak :)

Nasıl yapiosun canım . Bende bu aralar zeytin yağı sürmeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Saclarim fena
Avucuma bir miktar alıp ovalayarak inceltip saç diplerime masaj yapıyorum. Kırıkların varsa onlara da yap

Çok iyi vermissin yaa masallah
Şimdi de versem iyi olacak. Aslında verdim ama sağlıksız bir şekilde. 1bucuk ay boyunca sıkıntılar yüzünden sadece sigara ve colayla beslendim. 80kusurdum ve şuan 68olmam lazım en son tartı onu gösterdi.
Amacim birkaç kilo daha verip sıkılaşmak.

Sigara mı içiyorsun???! Sana yakıştıramadım

Avucuma bir miktar alıp ovalayarak inceltip saç diplerime masaj yapıyorum. Kırıkların varsa onlara da yap
İyi ki konu açıldı . Yoksa ben tüm saçı yağlar gezerdim evin icinde

Sigara mı içiyorsun???! Sana yakıştıramadım
Malesef bırakicam ama. Bi ara anlatmıştım yaa. O dönemde başladım. Offf offff .
Bide astım hastasiyim iyice kötü yaptı beni..

Güneşe çıkma imkanın varsa yağlıyken birazcık çık
Evim öğleden sonra olan güneşi alio önüne otururum..
Yoksa bizim kıyafetle cookk zor güneş alması. Aslında bizim kıyafet tam kilo verdirmelik

Malesef bırakicam ama. Bi ara anlatmıştım yaa. O dönemde başladım. Offf offff .
Bide astım hastasiyim iyice kötü yaptı beni..
Biliyorum zor bir dönem atlattın ama kendine bunu yapma hemen bırak onu. "Kendini mutlu etmek için" senden bu performansı bekliyorum

Benmde sezeryan göbeği gitar birşey yok azıcık selilut onlar skilassa superm göbek hic gitmiyor ama

Benimde sezeryan göbeği var. Öylece kaldı
Hadi siz sezaryen oldunuz göbeğinin kaldı ya ben ne yapayim hem çatır çatır doğurdum hemde kocaman göbek kaldı :/

Zeytinyağı Aynen çok iyi geliyor saca cilde
Kantaron yağı da iyi geliyor eşimin yanıkları için surmustuk ellerinde kalın kalın tüyler çıktı ama saçıda denemedim

Hoşbuldum kizlar :)

Benim hayatımda ilk sporum tibet...tam bir kazmaydım :) gerisi sen düşün...1 ay icinde oyle bir esnedim ki bacaklarımi kafama dogru atıyorum falan...
Bence cesaret et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…