- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Hadi ya :)) denemeye değer o zaman :)) inşallah bir yerimi kırmamHoşbuldum kizlar :)
Benim hayatımda ilk sporum tibet...tam bir kazmaydım :) gerisi sen düşün...1 ay icinde oyle bir esnedim ki bacaklarımi kafama dogru atıyorum falan...
Bence cesaret et
Minik doğumdan sonra sarmadın mı göbeğini?Hadi siz sezaryen oldunuz göbeğinin kaldı ya ben ne yapayim hem çatır çatır doğurdum hemde kocaman göbek kaldı :/
Hadi ya :)) denemeye değer o zaman :)) inşallah bir yerimi kırmam
O zaman ben spora başlayayım, yaparken de kendimi dinleyeyim. Eğer dediğin gibi bişey olursa sadece basit hareketlerle devam ederim inşallah :)))hic bisey olmaz merak etme
Bu arada hamilelik falan olursa yapamazsin istesende, göbekten seni ağsa ceken bir his olur rahatsizlik verir yani bende oyle olmustu
Ok dönüş yaparsın olumlu geçerseO zaman ben spora başlayayım, yaparken de kendimi dinleyeyim. Eğer dediğin gibi bişey olursa sadece basit hareketlerle devam ederim inşallah :)))
Yaparım tabi, teşekkür ederim :)))Ok dönüş yaparsın olumlu geçerse
Bana da sar dediler. Ama dik kafam dinlemedi . Çünkü doğumdan sonra gobegim yok denecek kadar azdı. Ne bileyim sonradan böyle olacak.Minik doğumdan sonra sarmadın mı göbeğini?
Ağustos sıcağında kocaaaa bı çarşaf saracak oldular içinde catladim çıkarttım korse aldırdım kayınpeder gitmiş bel rahatsızlıkları için almış daha da ugrasmadimMinik doğumdan sonra sarmadın mı göbeğini?
Bende bi araştırayim nasıl birşeymis bu ???O zaman ben spora başlayayım, yaparken de kendimi dinleyeyim. Eğer dediğin gibi bişey olursa sadece basit hareketlerle devam ederim inşallah :)))
Sezeryanlı olunca sarılıyor mu bilmem ama normal olunca sarılıyor, sakıncası yokBana da sar dediler. Ama dik kafam dinlemedi . Çünkü doğumdan sonra gobegim yok denecek kadar azdı. Ne bileyim sonradan böyle olacak.
Sarılıyor benim kız kardeşim de sezeryan olmuştu. Sardirmisti göbeği dümdüz şuan... Hayır neye inat ediyosam..Sezeryanlı olunca sarıkıyır mu bilmem ama normal olunca sarılıyor, sakıncası yok
Korse daha çok yakar :/ keşke biraz sabretseydinAğustos sıcağında kocaaaa bı çarşaf saracak oldular içinde catladim çıkarttım korse aldırdım kayınpeder gitmiş bel rahatsızlıkları için almış daha da ugrasmadim
Neyse olan olmuş artık sporla halledeceksin onu inşallah :)))Sarılıyor benim kız kardeşim de sezeryan olmuştu. Sardirmisti göbeği dümdüz şuan... Hayır neye inat ediyosam..
Sabırsızlık işte herşeyi mi mahvetti benimKorse daha çok yakar :/ keşke biraz sabretseydin
Bende sarmadım...Sabırsızlık işte herşeyi mi mahvetti benim(
Neyse olanı düzeltecez bundan sonra
Hareketlere baktim da son hareket i yaparak çocuklarla oynuyorum ben kısım çok gülüyor ona kahkaha atıyorBende sarmadım...
Kolay aslında. Ben yere uzanıp bacak kaldırma hareketini yapıyordum hep. Baya faydalı bir hareket
Kolay sadece ikinci gün belki biraz vücut ta kaslar acı yapar sonra toparlar pilates te öyle oluyorKolay aslında. Ben yere uzanıp bacak kaldırma hareketini yapıyordum hep. Baya faydalı bir hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?