- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
4-5 su bardağı çay en az 1 litre su içtim bı daha spor yapma imkanım olmadı kız uyansın yapacağımBen bir bardak bile icmemisimdir
Ben iş yaparken de öyleyim yumurta dayanacak kapıya ben kostur cam kapı ev temizlicemBende hareketi seviyorum. Mesela spor yaptığım zamanlar , kulaklık kulağımda takılı olur. Hareketler bitti mi sonra bir güzel roman havası oynarım bi kaç kez. Çok iyi bence
Teşekkürler sizlere de ...Tşk ederim başarılar dilerim :))
Ben de sarma dolma lavaş salata yedim :)Ben çok yedim fazla kacirifm şuan bı soda içmeyi planlıyorum ve bu saatten sonra meyve dışında bişey yemeyeceğim
inanır mısın bende de dolma var iç kaldı diye domates patlıcan ne var da doldurdum biberden sonraBen de sarma dolma lavaş salata yedim :)
Lavaşı biraz fazla kaçırdım
Biz de arkadaşla sardık çok lezzetli oldu ekşili ekşiliinanır mısın bende de dolma var iç kaldı diye domates patlıcan ne var da doldurdum biberden sonra
Hatts yaparken de söylendim kendi kendime topik açıyorsun dolma yapıyorsun diye
Ağzım sulandı lenBiz de arkadaşla sardık çok lezzetli oldu ekşili ekşili
Şaldir şaldir şıkır şıkır yazayım da arada canınız istesinSu 5 bardak oldu :)) zorlaya zorlaya olacak bu iş :)
Offf ne diosun sen yaa. Canım çekti. Ekşi dedin yaa bittim şuan..Biz de arkadaşla sardık çok lezzetli oldu ekşili ekşili
1litrelk şişe ayarla ondan iç daha kolay oluyo. Ben bi ara öyle yapmıştım günde 2litre iciodumSu 5 bardak oldu :)) zorlaya zorlaya olacak bu iş :)
En iyisi ben susayımOfff ne diosun sen yaa. Canım çekti. Ekşi dedin yaa bittim şuan..
1,5 ltlik ayarladım1litrelk şişe ayarla ondan iç daha kolay oluyo. Ben bi ara öyle yapmıştım günde 2litre iciodum
Vallahi sussan da aklıma girdi bi kere.En iyisi ben susayım
Vallahi sussan da aklıma girdi bi kere.
Benim bi arkadaşım sarmanin iicne dere otu koyuyo. Offff neyse bende susayim en iyisi
Ben int bir video izlemistim kadın bulaştıkları yerleştirirken de spor hareketlerini yapıyordu çamaşır aşarken de öyleSuoersiniz bayanlar :)
Bulaşıkları makineye dizmek de spor sayılır mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?