• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de :confused:aldığım kilo alta gidiyor
Üst tarafı kestirecegim kesin kararlıyım ama çocuklarımın sünnetini göreyim diyorum ne olur ne olmaz :D .
Alt tarafta sıkıntı yok şükür fazla buyumuyr :)

Üst tarafı kestirecegim kesin kararlıyım ama çocuklarımın sünnetini göreyim diyorum ne olur ne olmaz :KK70: .
Alt tarafta sıkıntı yok şükür fazla buyumuyr :)
Benimde alt taraf ve sadece sezeryan göbeği var o da gider mi bilmm. Azalsin yeter..
Alt tarafim gitti sayılır. Sadece sıkı bir görüntü yeter.

Benimde alt taraf ve sadece sezeryan göbeği var o da gider mi bilmm. Azalsin yeter..
Alt tarafim gitti sayılır. Sadece sıkı bir görüntü yeter.
kesinlike plates oneriyorum ilk dogumumdqn sonra uzun sure plates yapmistim tas gibiydim belim 64 du ikinciden sonra bel 73 kararliyim eski forma donucem

kesinlike plates oneriyorum ilk dogumumdqn sonra uzun sure plates yapmistim tas gibiydim belim 64 du ikinciden sonra bel 73 kararliyim eski forma donucem
Plates yapamiyorum ki. Topun üstünde midem bulaniyo benim..

Plates yapamiyorum ki. Topun üstünde midem bulaniyo benim..
Topsuz hareketleri çok onları yap çok sakin ve rahatlatıcı beni sakinlik bunaltiyor hareket lazım oldu ndan mütevellit zumba yapıyorum :))

Topsuz hareketleri çok onları yap çok sakin ve rahatlatıcı beni sakinlik bunaltiyor hareket lazım oldu ndan mütevellit zumba yapıyorum :))
Bende hareketi seviyorum. Mesela spor yaptığım zamanlar , kulaklık kulağımda takılı olur. Hareketler bitti mi sonra bir güzel roman havası oynarım bi kaç kez. Çok iyi bence

Back