- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Bence boyuna Gore kilon normal canım..
Normal elhamdülillah ben 7 8 kg aldım topladım evlendiğimde 42 kgya kadar düşmüştümBence boyuna Gore kilon normal canım..
Uuu çok dusukmus.. şimdi ne al ne ver.Normal elhamdülillah ben 7 8 kg aldım topladım evlendiğimde 42 kgya kadar düşmüştüm
Benim deBoy 1.55kilo 76.5 an itibariyle üst taraf genis benim altta sıkıntı yok
Üst tarafı kestirecegim kesin kararlıyım ama çocuklarımın sünnetini göreyim diyorum ne olur ne olmazBenim dealdığım kilo alta gidiyor
Benimde alt taraf ve sadece sezeryan göbeği var o da gider mi bilmm. Azalsin yeter..Üst tarafı kestirecegim kesin kararlıyım ama çocuklarımın sünnetini göreyim diyorum ne olur ne olmaz.
Alt tarafta sıkıntı yok şükür fazla buyumuyr :)
kesinlike plates oneriyorum ilk dogumumdqn sonra uzun sure plates yapmistim tas gibiydim belim 64 du ikinciden sonra bel 73 kararliyim eski forma donucemBenimde alt taraf ve sadece sezeryan göbeği var o da gider mi bilmm. Azalsin yeter..
Alt tarafim gitti sayılır. Sadece sıkı bir görüntü yeter.
Plates yapamiyorum ki. Topun üstünde midem bulaniyo benim..kesinlike plates oneriyorum ilk dogumumdqn sonra uzun sure plates yapmistim tas gibiydim belim 64 du ikinciden sonra bel 73 kararliyim eski forma donucem
Tşk ederim başarılar dilerim :))Merhaba kızlar
Minik Duduklu Tencere hayırlı olsun
Ben de dün kendime günlük açtım
Ve cuma yarışmasındayım
Umarım başarırız
Ben 3 bardak içtimsu ana kadar 350 ml bardagimla 5 bardak su ictim kizlar
Benim belim 69 biraz incelmesi iyi olurkesinlike plates oneriyorum ilk dogumumdqn sonra uzun sure plates yapmistim tas gibiydim belim 64 du ikinciden sonra bel 73 kararliyim eski forma donucem
Topsuz hareketleri çok onları yap çok sakin ve rahatlatıcı beni sakinlik bunaltiyor hareket lazım oldu ndan mütevellit zumba yapıyorum :))Plates yapamiyorum ki. Topun üstünde midem bulaniyo benim..
Ben bir bardak bile icmemisimdirBen 3 bardak içtim
Bende hareketi seviyorum. Mesela spor yaptığım zamanlar , kulaklık kulağımda takılı olur. Hareketler bitti mi sonra bir güzel roman havası oynarım bi kaç kez. Çok iyi benceTopsuz hareketleri çok onları yap çok sakin ve rahatlatıcı beni sakinlik bunaltiyor hareket lazım oldu ndan mütevellit zumba yapıyorum :))
Dışarı çıktım da onun harareti benimki de :)Ben bir bardak bile icmemisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?