- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Kız 50.8 im aslında 2 kg kadar da alabilirim, almak istiyorum. :)Ne kadar gıcık iki arkadaşsiniz
İnsan moral vermek için bana bana bana moral vermek için yalandan da olsa 6-7 kilo fazlam var der
Kız 50.8 im aslında 2 kg kadar da alabilirim, almak istiyorum. :)
Biz vericez yaa inşaallah sana gonderelimKız 50.8 im aslında 2 kg kadar da alabilirim, almak istiyorum. :)
Gıcık yaa gel benim yediğini içtiğimi sabah akşam sende ye seni burdan 80 kilo ugurlarimKız 50.8 im aslında 2 kg kadar da alabilirim, almak istiyorum. :)
Ok olur mesela içtiğimiz tarçınlı limonlu vs su nasılsa onun etkilerini de paylaşalımsu bildirimi yapalim kizlar.Hergun gun sonu su bildirmi olsun
baa da kilo yaan sey siniraiz ekmek anlayisi.Sadece ekmegi hafif azaltarak 4 kilo verdm kistan bu zmana kadar.Yani sadece ekmek yemeden ve daha fazla su icerek bile en az 5 6 kilo verilebilirGıcık yaa gel benim yediğini içtiğimi sabah akşam sende ye seni burdan 80 kilo ugurlarim
Kilo mi almak istiyorsun banakla ye yemeği ekmeği kopartıp kopartıp ban herseye zeyntiusgi dok banarak yee
En az 3 çeşit yap hepsinden ye Hemdeli yeeee
Yeee Hendeli yerde beni delirtme yeeee tamam mı
Evet bende ekmeği azalttigm anda 4-5 kilo farkediyor ben hiç bizaman ekmeği tamamen kesmedim kesmeyi de düşünmüyorum bin yazınca aklıma şu karikatür geldi bekle :))baa da kilo yaan sey siniraiz ekmek anlayisi.Sadece ekmegi hafif azaltarak 4 kilo verdm kistan bu zmana kadar.Yani sadece ekmek yemeden ve daha fazla su icerek bile en az 5 6 kilo verilebilir
Tabi ki de kapı herkese açık hoşgeldin :)) şimdilik daha ortalığı toparlamadik bı kaç güne herşey yoluna girer biraz acemiyiz deBuraya takılıyım bari Mutlu olurum bende belki
Akışına bırak gitsin.. kurallar can sıkar..Tabi ki de kapı herkese açık hoşgeldin :)) şimdilik daha ortalığı toparlamadik bı kaç güne herşey yoluna girer biraz acemiyiz de
Biz vericez yaa inşaallah sana gonderelim
Gıcık yaa gel benim yediğini içtiğimi sabah akşam sende ye seni burdan 80 kilo ugurlarim
Kilo mi almak istiyorsun banakla ye yemeği ekmeği kopartıp kopartıp ban herseye zeyntiusgi dok banarak yee
En az 3 çeşit yap hepsinden ye Hemdeli yeeee
Yeee Hendeli yerde beni delirtme yeeee tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?