- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.908
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Annemlere de bı komşusu akıl vermişti Mezdeke yapar gibi yürüyün sürekli diyordu düşün evdeki halleriniBen int bir video izlemistim kadın bulaştıkları yerleştirirken de spor hareketlerini yapıyordu çamaşır aşarken de öyle
Farkettim çaktırmaSeni alinti yapacağına kendimi yaomisim hahagagga
Bende kızımı emziriyorum burda bı kasları kaybı hesap edelim lütfenİkindi namazımı da kıldım az evvel daha mutlu hissediyorum. Su şişem yanımda
Anlamadım?Bende kızımı emziriyorum burda bı kasları kaybı hesap edelim lütfen
Kalori kaybı yazacaktım ahhh akıllı telefonlarAnlamadım?
Hmmm evet aslında emzirmek senin için artı daha kolay kilo verirsin yeter ki diyeti bozmaKalori kaybı yazacaktım ahhh akıllı telefonlar
Istememo seni unutmaz ki gelir şimdi :)
Olur neler yapıyor sunuz mutlu olmak için Hanifem :)Dil-i bitab sen de gelsene kuzum
Tek formül cikilataOlur neler yapıyor sunuz mutlu olmak için Hanifem :)
Minikkkk çabukkk gellll :)) eee naber nasılsın eşya bulabildin mi?Istememsen cagirdin diye bi yazayim dedim
Kusum ben ona.
Hersey olabilir. Kim neyle mutlu oluyorsa onu. Mesela sabah yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşıma yardımcı oldum. Mutlu ettim kendimi. Spor yapcam inşallah, en önemlisi su içme alışkanlığı kazanıcam. 45 50 dk yürüyüş yaptım şehzade başı camisine gittim. Sakinliğinde, yemyeşil avlusunda huzur buldum, mutlu oldum. :)))Olur neler yapıyor sunuz mutlu olmak için Hanifem :)
Esyayi bulacagim diye evi kacirdim sorma.Minikkkk çabukkk gellll :)) eee naber nasılsın eşya bulabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?