• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hay başına taş düşesice yine mi geliyor :eek:
tasinicaz minik cocuklara bakmaya diye geliyor:işsiz: esim sagolsun artik bi ay gitmez.Haftaya ev toplamaya baslicam toplan -yerlestir konar gocer gocebe hyti gibi off

tasinicaz minik cocuklara bakmaya diye geliyor:işsiz: esim sagolsun artik bi ay gitmez.Haftaya ev toplamaya baslicam toplan -yerlestir konar gocer gocebe hyti gibi off
Allah yardımcın olsun taşınmak kadar strestli bısey yok ya

Nereye gidiyorsun bana yaklaşıyor musun uzaklasiyormusun aynı muhit mi

Allah yardımcın olsun taşınmak zor birde esyan çok işe

Bizimki de eskiden çağırırdı zırt pırt baktı gördü bı halta yaradığı yok iş yaparken bordro hizmet bekliyor artık ses etmiyor anasına komşuları çağır daha iyi diyor :D

Nereye gidiyorsun bana yaklaşıyor musun uzaklasiyormusun aynı muhit mi

Allah yardımcın olsun taşınmak zor birde esyan çok işe

Bizimki de eskiden çağırırdı zırt pırt baktı gördü bı halta yaradığı yok iş yaparken bordro hizmet bekliyor artık ses etmiyor anasına komşuları çağır daha iyi diyor :KK70:
canim ev klimali idi soguk oldu kisin simdi kaloriferli eve cikicaz ama ayni zmanda ilce de degistirebiliriz haber bekliyoruz.

canim ev klimali idi soguk oldu kisin simdi kaloriferli eve cikicaz ama ayni zmanda ilce de degistirebiliriz haber bekliyoruz.
Kalarifer en iyisi ben 8 yıldır kaloriferli evdeim çok rahat

Sizin orda doğalgaz varmı ?

Peeling yaptım, kaş ve kirpiğime Hindistan cevizi yağı sürdüm. Ve yatış :)) herkes hayırlı geceler :))
Kendi kendime güldüm yaaa

Konunun adı kendimi mutlu etmek istiyorum
Ben en son doğalgaz var mı diye sormuştu

Sen de peeling yaptığını yazmışsın

Karman corman oldum bı an :D

Kalarifer en iyisi ben 8 yıldır kaloriferli evdeim çok rahat

Sizin orda doğalgaz varmı ?
bulundugmjz ilcede yok maalesef yok minik zaten 4 yil olmus burasi ilce olali kasaba gibi biryer kaloriferli daire bile cok nadir

bulundugmjz ilcede yok maalesef yok minik zaten 4 yil olmus burasi ilce olali kasaba gibi biryer kaloriferli daire bile cok nadir
Himm bizim de yok tüp falan çok pahalı doğalgaz olan yerlerde ocak ve sohben için 2-3 aylık ödeme 30 lira

Ben 2 ayda tüpü 95 TL ye değiştiriyorum :(

Himm bizim de yok tüp falan çok pahalı doğalgaz olan yerlerde ocak ve sohben için 2-3 aylık ödeme 30 lira

Ben 2 ayda tüpü 95 TL ye değiştiriyorum :KK43:
tup cok pahali aslinda hersey pahali gecinmek cok zor oldu cok

tup cok pahali aslinda hersey pahali gecinmek cok zor oldu cok
Geçen indirime girdi diye en önemli ihtiyaç çay ve yağ aldım 70 TL tuttu halbuki ekmek almaya gitmiştim hadi indirimdeyken alayım dedim ..eşim bugün paraya baktı 1000 liradan bu mu kaldı diyor :(

En az 20 TL gidiyor bı ekmek aliminda

Geçen indirime girdi diye en önemli ihtiyaç çay ve yağ aldım 70 TL tuttu halbuki ekmek almaya gitmiştim hadi indirimdeyken alayım dedim ..eşim bugün paraya baktı 1000 liradan bu mu kaldı diyor :KK43:

En az 20 TL gidiyor bı ekmek aliminda
bu kucucuk kasabadan bozma ilcede sobali evler yalitim falan yok bu arada 700 ve civari klimali 800 tek klima o da kaloriferli zaten cok nadir 1000 lira ve ustu.Pazara gidiyorum klasik sogan patates domates vs aliyorum minimum 90-100 lira.Kres var bi kac tane genellikle ingilizlere yonelik 900-1000 lira gecen yil total 8 bin odedik ogluma cok sukur bu yil devlete anaokula vericez yani demem o ki paranin hic hayri kalmadi hiccc.Elinden akip gidiyor ortada bisey de yok

Sabah namazdan sonra biraz daha uyudum. 8de kalktım. Macun yedim biraz oyalandım Tibet yaptım. Sonra kahvaltı yaptım. Ev işlerine döndüm. Şimdi namzımı kıldım dışarı çıkcam biraz yürüyüş yapcam. Su şimdilik 5 bardak.
@_Marla_ iyi hatırlattın benim de kaşlara kirpiklere bakım yapmam lazım :)))
Tibet ben de yapmak istiyorum hep aklımda ama bir türlü başlayamadım
Ne macunu yiyorsun canım

Tibet ben de yapmak istiyorum hep aklımda ama bir türlü başlayamadım
Ne macunu yiyorsun canım
Özel bir macun yaptırdık bir arkadaşım illa ısrar etti her yiyen hamile kalıyor bir yiyin dedi. Ama çok acı ya 40 gün nasıl dayancaz bilmiyorum :/ Az evvel yedim :))

bu kucucuk kasabadan bozma ilcede sobali evler yalitim falan yok bu arada 700 ve civari klimali 800 tek klima o da kaloriferli zaten cok nadir 1000 lira ve ustu.Pazara gidiyorum klasik sogan patates domates vs aliyorum minimum 90-100 lira.Kres var bi kac tane genellikle ingilizlere yonelik 900-1000 lira gecen yil total 8 bin odedik ogluma cok sukur bu yil devlete anaokula vericez yani demem o ki paranin hic hayri kalmadi hiccc.Elinden akip gidiyor ortada bisey de yok
Ama oralar öyle olur bı komşum Edremit'te yaşayacak bundan sonra 1000 TL ye kiraya girmisler evin hiç artısi yok diyor :(

Kira çok zor hemen geliveriyor kira günü ins bı an önce ev sahibi olursun :)

Özel bir macun yaptırdık bir arkadaşım illa ısrar etti her yiyen hamile kalıyor bir yiyin dedi. Ama çok acı ya 40 gün nasıl dayancaz bilmiyorum :/ Az evvel yedim :))
Himm bu kilosu pahali olan bı baharat varmış aktardan alınan sadece bı çeşit baharati bal ile mi karistirdiniz ?

Himm bu kilosu pahali olan bı baharat varmış aktardan alınan sadece bı çeşit baharati bal ile mi karistirdiniz ?
Yok gülüm biz bunu Adana'da bir ablaya yaptırdık. Karışımı kendisi hazırlıyor okuyarak. Zaten yerken de okunması gereken bir takım terkipler var. Adet ve cünüpken yenmiyor. Mutlaka abdestli tüketiyorsun.

Back