- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 548
- 33
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Biraz okudum konudan :) okumaya devam da edicem :))Rakika aşık bi mesajıma beğeni yaptı da aklıma geldi
Günde 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnesene :)
Bak nasıl cicek gibi açıyorsun ama cocuk istemiyorsan sıkı korun
ne yapiyor ki core otu hemen cigneyeyim :)Rakika aşık bi mesajıma beğeni yaptı da aklıma geldi
Günde 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnesene :)
Bak nasıl cicek gibi açıyorsun ama cocuk istemiyorsan sıkı korun
ne yapiyor ki core otu hemen cigneyeyim :)
HarikaEki Görüntüle 2174106 hormon duzenliyor ciger temizliyor hamile kalmaya yardımcı daha neler neler...coreklen diye bir site vardi ordan kesfettim ben bunu :)
Yalnız cignemenin de püf noktasi var...ağzına alınca direk damakta dilinle sıkıstır ve emmeye calış o yavas yavas yumusayacak ve dort dortluk cıgnemek konusunda kolaylik olur...ilk basta tadi kotu gelebilir yakiyor gibi gelebilir ama zamanla alışıyorsun ....aktardan alma paket olsun ve buzdolabinda tut icindeki asitlerin ölmemesi icin...
Hakkaten ölümden başka herseye careymişHarika
Tabi ki :) Rasulullah Efendimiz s.av.in ağzından çıkan her söz için "vahyolunmuş bir vahiydir" buyuruyor Allahü TealaHakkaten ölümden başka herseye careymiş
O ara oyle taktim ki corekotunun sampuanini,kendisini,yağını bir cok şeyimde kullandim...
cok tesekkurler uyaninca gune ilik liminlu su ve corek otuyla baslayacagim.Artik rumuma bedenime daha saygili davranicam gec kalmamisimdir umarim :)Eki Görüntüle 2174106 hormon duzenliyor ciger temizliyor hamile kalmaya yardımcı daha neler neler...coreklen diye bir site vardi ordan kesfettim ben bunu :)
Yalnız cignemenin de püf noktasi var...ağzına alınca direk damakta dilinle sıkıstır ve emmeye calış o yavas yavas yumusayacak ve dort dortluk cıgnemek konusunda kolaylik olur...ilk basta tadi kotu gelebilir yakiyor gibi gelebilir ama zamanla alışıyorsun ....aktardan alma paket olsun ve buzdolabinda tut icindeki asitlerin ölmemesi icin...
Asla geç değilcok tesekkurler uyaninca gune ilik liminlu su ve corek otuyla baslayacagim.Artik rumuma bedenime daha saygili davranicam gec kalmamisimdir umarim :)
Saçını başını yolsana benim içinBenim altta elti var sıkıntı yok o yüzden
O zaman zeeeretmezsifa mi olur yag mi bilemicm ama dakikada gomdum mgnumuustune limonlu su ictim ama
Tşk ederim sende dahil ol buyur :)Yeni gördüm meleğim, hayırlı olsun topiğin sana ve bize iyi gelir inşAllah..
Eskiden olsa yolardim da şimdi kimseye karışmıyorum..Saçını başını yolsana benim içinbenimki uzak birde görüşmüyoruz artık
Ohh etirmezmi ya surekli yemek istiyorum ne yapicam ben bende gideyim cikilota topigi acayimKız burası diyet topiğidöverler seni burada
Mutlu hissettirdi mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?