- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
İçmen lazim ben içtim tadini gerçekten çok sevmişim :) ama gerçek şu ki:) soğan suyu içtikten bi ay sora gebeydim.Soğan suyu bardakta ben ona bakıyorum o bana
Bi türlü içesim de yok ne yapsam ?
Lahana ve soğan suyu korunma hapının etkisini öldürüyor bunu iyi bilin kızlarİçmen lazim ben içtim tadini gerçekten çok sevmişim :) ama gerçek şu ki:) soğan suyu içtikten bi ay sora gebeydim.
Gözden kaçmış mesajınSen de zayıflama grubuna girmişssin maşallah :)) gitsin fazlalıklar :)))
HoşgeldinGözden kaçmış mesajın
Evet, Amin :)
Hoşbuldum :)Hoşgeldin
bunu ben de cok istiyorum kucuk bir sahil kasabasinda y da koyunde bceli kucuk bir ev sakin huzurlu bir yasam...kendimi mutlu etmek için morelimi bozan kişileri hayatimdan çikarmak istiyorum. :)
hele görüşmek de istemiyorum:)
huzur için kendi kafamda rahat olmak...
eşim ve kızımla...
uzak tenha olan bi yerde...
emekli olup yazlıkta uzuunn uzuunn tatil yapmak... hele bahçeli tek katlı çiftlik yazlığı alabilsem tipik özgü namal gibi...
ohh ne güzel demi..:)
Hanksi ?? :)bende istiyorum o yediğinizden :)
Sen çok hızlı giriş yaptın sanıyorum yetisemeyecegim :))sabah eeken uyandim ilik liminlu suyumu ictim 350 ml yarim saat sonra corek otu cignedimKova hatunu nun tavsiyesi uzerine ha bu arada gece yatmadan kaslarima sarimsak ve hind. cev. yagi surdum.
Kahvatida domates zeytin peynir azicik patestes kizartmasi ve tahin yedim iki dilim normal ekmekle birlikte:) 2 gibi yarimsaatlik platesimi yapicam.Yarismaci arkadaslara basarilr dilerim:))
Benim değilde eşimin hayali :/bunu ben de cok istiyorum kucuk bir sahil kasabasinda y da koyunde bceli kucuk bir ev sakin huzurlu bir yasam...
minigim hırs yapinca oluyor ben esime hırs yaptim.Mayo alicaktim bu belle mi giyeceksin bunu dedi ,ne var mis belimde deyince de, yaşlandin iyice annene dondun bakimli ol belin sirtin pehlivn gibi dedi.Aslinda hakliydi da cidden cok cok saldim kendimi.Sen çok hızlı giriş yaptın sanıyorum yetisemeyecegim :))
insallah kismet olur da gercek olur hayalimiz aminnBenim değilde eşimin hayali :/
Ben daha neleri mi duyuyorum bir bilsen seninki kibar bile söylemiş ama benimki tuhaf hem güzel olayım isterminigim hırs yapinca oluyor ben esime hırs yaptim.Mayo alicaktim bu belle mi giyeceksin bunu dedi ,ne var mis belimde deyince de, yaşlandin iyice annene dondun bakimli ol belin sirtin pehlivn gibi dedi.Aslinda hakliydi da cidden cok cok saldim kendimi.
Yapabilirsen ne güzel yiyerek :))Ben cayla 2 poğaça yedim bu ön kahvaltı
Biraz sonra asıl kahvalti yapcam sonra da spor yapcem...be kadar akilliyim
Sonrada sıkılaşmayı hedefle
asiri kilo problemin yoksa spor bu yediklerini yakmaya yeterli :)Ben cayla 2 poğaça yedim bu ön kahvaltı
Biraz sonra asıl kahvalti yapcam sonra da spor yapcem...be kadar akilliyim
Sonrada sıkılaşmayı hedefle
Ya ama zayiflamamam lazım hatta azcuk kilo da almam lazim ama sıkılaşmam da lazim...lazım da lazım yaniYapabilirsen ne güzel yiyerek :))
Lahana ve soğan suyu korunma hapının etkisini öldürüyor bunu iyi bilin kızlar
eşin izin vermiyosa çik parka. spor aletler var onlardan yap ama az ye yemekleri.. ben deniyorum işte .eşine inat zayifla bence. evde lesli yap çocuklarla oyun alani yap bak bal gibi verirsin :)Ben daha neleri mi duyuyorum bir bilsen seninki kibar bile söylemiş ama benimki tuhaf hem güzel olayım ister
Dışarda yürüyüş yapmama izin vermez bişey alayım desem ne gerek var der spora yazılmak isterim 3 çocukla nasıl gitcen der
Zaten bu kilolar i da onun yüzünden aldım 7/24 evde otur otur ağlıyordum artık dışarı çıkalım diye
Şimdi spor salonu hariç herşeye hee diyor ama dese ne olur vücut kilodan sarkti kilom kadar kilo aldım iş işten geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?